- Konu Sahibi hgchtlaq
solaryuma girenler,bikiniyle girince solaryuma bikinin izi çıkmıomu poponuzda göğüslerinizde falan,altı beyaz kalmıyomu acilll cvpp..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
solaryuma girenler,bikiniyle girince solaryuma bikinin izi çıkmıomu poponuzda göğüslerinizde falan,altı beyaz kalmıyomu acilll cvpp..
kızlar lütfen şu solaryum denilen lanet şeye girmeyin.bırakın süt beyaz olun zaten beyaz olmak artık moda.ayrıca o ışınlar o cildi o kadar çok mahfediyor hatta insan genlerinde mutasyona yani bozulmaya kadar yol açıyor.bu gen bozulması çocuklarımıza aktarılıyor şuan ortaya çıkmıyor ama gelecek nesiller çocuklarımız cilt kanserinden bitap olacaklar.lütfen yapmayın girmeyin solaryuma çocuklarımız için gelecek nesiller için.benim nişanlım giriyordu artık kesin yasakladım girersen herşey değişir ben çocuğumun senin yüzünden doğuştan anomalili olsun istemiyorum dedim. sadece cilt kanseri olsa iyi ışınlar genetik olarak birçok şeyi değiştirebiliyor.zihinsel engelli bir çocuğunuz bile olabilir.ben bir sağlıkçı olarak yapmayın diyorum
merhaba
100 dk solaryum paketi aldim ama 100 dknin sonunda sadece bacaklarimda dalga dalga beyazli renk farkliligi oldu sanki brinzlastirici surup esit dagitilmamis gibi. daha oncede girmistim ilk defa basima geliyor. sizce neden olabilir. buna benzer bisey yasayan varmi aranizda? simdiden tesekkurler
Taze cilt, ölü deri farkı...Solaryumdan önce peeling veya kese yapılmasını şiddetle tavsiye ederim...Ölü deri ciltten ayrılmaya yakın olduğu için kalınlaşır, kalınlaşan deri alt katmana ışınları diğer kısımlar kadar geçirmez bu yüzden renk farklılığı oluşur...Aklıma gelen tek şey bu...Bunun dışına makinen dikey mi yatay mı bilemiyorum ama makineyi temizlerken kullandıkları temizlik maddesi uv filtre üzerinde birikme yapmış ve ışığı bölgesel olarak kesmiş olabilir...
tesekkur ederim canim goruslerin icin tam detayli peeling yada kese yapmamistim. makinem dikey, girmiyorum bu ara güneşe çıkıp yanmayan bölgeleri yakmayı düşünüyorum yoksa yama olarak kalıcak
merhaba
100 dk solaryum paketi aldim ama 100 dknin sonunda sadece bacaklarimda dalga dalga beyazli renk farkliligi oldu sanki brinzlastirici surup esit dagitilmamis gibi. daha oncede girmistim ilk defa basima geliyor. sizce neden olabilir. buna benzer bisey yasayan varmi aranizda? simdiden tesekkurler
arkadaşlar ya fiyat konusunda da fikir verseniz olmaz mı böylece bizlere de ön görü olur kazıklanmayız nerede ve kaça yaptırdınız 1000 dakika paket kaça mesela??
dalga dalga beyazlık dediğin benek şeklinde beyazlıklarsa benim ve bir arkadaşımın da başına geldi.. benimki seanstan 1-2 gün sonra geçmişti ancak arkadaşımın bacakları bir türlü geçmedi doktora gitti doktor pigment azalması olduğunu söylemişti bir süre krem kullandı ve solaryumu bıraktı öyle düzeldi..
canim korktum simdi =(bazi yerler benek bazi yerler lekeli. gunese cikmayi planliyorum eger kismen yanmazsa o beyazliklar bende doktora giderim. o kadar yandim ama ne sort ne elbise giyebiliyorum cok kotu bir goruntu kaldi =(
canım etek şort giyemeyeceğin kadarsa bence güneşe çıkmadan önce bir doktora gözüksen iyi olur.. korkma belki seninki öyle bir şey değildir ama yinede önlemini al doktora görün derim
tesekkur ederim cevabin icin.giyemem kirli bir goruntu. dedigin gibi pztsi dra gidicem bakalim. ama suda aklima geldi solaryuma girmeden once bacaklarimi jiletle almistim acaba deriyi hafif soymus o yuzden yer yer beyazlik kalmis olabilirmi diye. umarim biran once gecer