• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güneş Kremleri Solaryum Tecrübesi Olanlarin Paylasim Alani

• Konu Sahibi Konu Sahibi hgchtlaq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güneş kremleri, bronzlaşma
solaryuma girenler,bikiniyle girince solaryuma bikinin izi çıkmıomu poponuzda göğüslerinizde falan,altı beyaz kalmıyomu acilll cvpp..:46:

kızlar lütfen şu solaryum denilen lanet şeye girmeyin.bırakın süt beyaz olun zaten beyaz olmak artık moda.ayrıca o ışınlar o cildi o kadar çok mahfediyor hatta insan genlerinde mutasyona yani bozulmaya kadar yol açıyor.bu gen bozulması çocuklarımıza aktarılıyor şuan ortaya çıkmıyor ama gelecek nesiller çocuklarımız cilt kanserinden bitap olacaklar.lütfen yapmayın girmeyin solaryuma çocuklarımız için gelecek nesiller için.benim nişanlım giriyordu artık kesin yasakladım girersen herşey değişir ben çocuğumun senin yüzünden doğuştan anomalili olsun istemiyorum dedim. sadece cilt kanseri olsa iyi ışınlar genetik olarak birçok şeyi değiştirebiliyor.zihinsel engelli bir çocuğunuz bile olabilir.ben bir sağlıkçı olarak yapmayın diyorum

Solaryumun kromozom sayısını değiştirebilecek etkiye sahip olabileceğini düşünmüyorum ve eşeysel mutasyon oluşmadıkça gen yolu ile aktarım sağlanmaz...Solaryumun veya güneşin sağlıklı veya sağlıksız olduğu iddiaları kişisel görüşlerden ibaret...Günde kaç dakika uv ışını kansere sebep olur, biliniyor mu? Uzmanların günde 10 dakika güneş kalsiyum sentezini sağlar demesine güvenmeli miyiz?Biri 10 dakika derken diğeri güneşten korunun diyor... Peki güneşten gelen uv ışınlarını filtreleyebilme şansımız yokken, solaryumda doğal olarak bulunan uv filtreleme sistemi ile karşılaştırma yaptığımızda hangisi daha sağlıklı, hangisi daha sağlıksız...Bilgisayar ekranlarından ve tv lerden yayılan uv ışınları ne kadar zararlı? Konuları tek taraflı olarak ele almayı sevmem...

Eğer tartışılacaksa solaryumdan çok zamanında paket paket götürdüğümüz radyasyonlu fındıkları ve çayları konuşmalıyız...

bende bugun ılk dfa yatay olarak gırdım kalbım cok hızlı carptı ılk baslarken tedırgın oldum sonra müzik felan vardı ıyı geldı bana :) fan ı gorevlı ayarladı 1. seviye yeterlı dedı zaten hiç sıcaklık hıssetmedım bende baya esiyodu :)

merhaba
100 dk solaryum paketi aldim ama 100 dknin sonunda sadece bacaklarimda dalga dalga beyazli renk farkliligi oldu sanki brinzlastirici surup esit dagitilmamis gibi. daha oncede girmistim ilk defa basima geliyor. sizce neden olabilir. buna benzer bisey yasayan varmi aranizda? simdiden tesekkurler

merhaba
100 dk solaryum paketi aldim ama 100 dknin sonunda sadece bacaklarimda dalga dalga beyazli renk farkliligi oldu sanki brinzlastirici surup esit dagitilmamis gibi. daha oncede girmistim ilk defa basima geliyor. sizce neden olabilir. buna benzer bisey yasayan varmi aranizda? simdiden tesekkurler

Taze cilt, ölü deri farkı...Solaryumdan önce peeling veya kese yapılmasını şiddetle tavsiye ederim...Ölü deri ciltten ayrılmaya yakın olduğu için kalınlaşır, kalınlaşan deri alt katmana ışınları diğer kısımlar kadar geçirmez bu yüzden renk farklılığı oluşur...Aklıma gelen tek şey bu...Bunun dışına makinen dikey mi yatay mı bilemiyorum ama makineyi temizlerken kullandıkları temizlik maddesi uv filtre üzerinde birikme yapmış ve ışığı bölgesel olarak kesmiş olabilir...

kızlar ben buğday tenliyim çok kararmadan tatlı bbronz olmak istiyorum bunun için kaç seans ve toplam kaç dk girmem lazım ve bursada oturan varsa bana önereceği bir yer varmı tşkler:):9:

Taze cilt, ölü deri farkı...Solaryumdan önce peeling veya kese yapılmasını şiddetle tavsiye ederim...Ölü deri ciltten ayrılmaya yakın olduğu için kalınlaşır, kalınlaşan deri alt katmana ışınları diğer kısımlar kadar geçirmez bu yüzden renk farklılığı oluşur...Aklıma gelen tek şey bu...Bunun dışına makinen dikey mi yatay mı bilemiyorum ama makineyi temizlerken kullandıkları temizlik maddesi uv filtre üzerinde birikme yapmış ve ışığı bölgesel olarak kesmiş olabilir...

tesekkur ederim canim goruslerin icin tam detayli peeling yada kese yapmamistim. makinem dikey, girmiyorum bu ara güneşe çıkıp yanmayan bölgeleri yakmayı düşünüyorum yoksa yama olarak kalıcak

tesekkur ederim canim goruslerin icin tam detayli peeling yada kese yapmamistim. makinem dikey, girmiyorum bu ara güneşe çıkıp yanmayan bölgeleri yakmayı düşünüyorum yoksa yama olarak kalıcak

Haha yama olarakda kalır cidden, bir kere başıma geldi çünkü oradan biliyorum, sittin senede geçmiyor o yama:1::1::1:

merhaba

dalga dalga beyazlık dediğin benek şeklinde beyazlıklarsa benim ve bir arkadaşımın da başına geldi.. benimki seanstan 1-2 gün sonra geçmişti ancak arkadaşımın bacakları bir türlü geçmedi doktora gitti doktor pigment azalması olduğunu söylemişti bir süre krem kullandı ve solaryumu bıraktı öyle düzeldi..

arkadaşlar ya fiyat konusunda da fikir verseniz olmaz mı böylece bizlere de ön görü olur kazıklanmayız nerede ve kaça yaptırdınız 1000 dakika paket kaça mesela??

arkadaşlar ya fiyat konusunda da fikir verseniz olmaz mı böylece bizlere de ön görü olur kazıklanmayız nerede ve kaça yaptırdınız 1000 dakika paket kaça mesela??

1000 dakikalık paketler cehemmende tatlım, bize göre değil hahahahahaha

Şaka bir yana semte, şehre, solaryum makinesinin bulunduğu merkeze göre değişir ben 15 dakika solaryum için en son 18 lira ödedim SunVital...

koptum ya 100 değil 1000 yazmışım hehehe. bi kaç yeri aradım 10 dakikalık seans 25 liraymış 100 dakika 150 liraymış bir yerde 12 ay kullanabiliyorsun dedi diğerinde 100 dakika 150 lira 10 seans yine ama makina yatay seansı 20 lira istediğin kadar kalıyomuşsun ilk 5 dakika ile başlarsın o da 20 dedi.

dalga dalga beyazlık dediğin benek şeklinde beyazlıklarsa benim ve bir arkadaşımın da başına geldi.. benimki seanstan 1-2 gün sonra geçmişti ancak arkadaşımın bacakları bir türlü geçmedi doktora gitti doktor pigment azalması olduğunu söylemişti bir süre krem kullandı ve solaryumu bıraktı öyle düzeldi..

canim korktum simdi =(bazi yerler benek bazi yerler lekeli. gunese cikmayi planliyorum eger kismen yanmazsa o beyazliklar bende doktora giderim. o kadar yandim ama ne sort ne elbise giyebiliyorum cok kotu bir goruntu kaldi =(

dakikası 2 liraya gırıyorum 5-7-ve 10 dkka yla 3 seans oldu şimdi bı bronzluk basladı farkediliyo leke olmadı çok sukur :)

canim korktum simdi =(bazi yerler benek bazi yerler lekeli. gunese cikmayi planliyorum eger kismen yanmazsa o beyazliklar bende doktora giderim. o kadar yandim ama ne sort ne elbise giyebiliyorum cok kotu bir goruntu kaldi =(

canım etek şort giyemeyeceğin kadarsa bence güneşe çıkmadan önce bir doktora gözüksen iyi olur.. korkma belki seninki öyle bir şey değildir ama yinede önlemini al doktora görün derim

canım etek şort giyemeyeceğin kadarsa bence güneşe çıkmadan önce bir doktora gözüksen iyi olur.. korkma belki seninki öyle bir şey değildir ama yinede önlemini al doktora görün derim

tesekkur ederim cevabin icin.giyemem kirli bir goruntu. dedigin gibi pztsi dra gidicem bakalim. ama suda aklima geldi solaryuma girmeden once bacaklarimi jiletle almistim acaba deriyi hafif soymus o yuzden yer yer beyazlik kalmis olabilirmi diye. umarim biran once gecer

tesekkur ederim cevabin icin.giyemem kirli bir goruntu. dedigin gibi pztsi dra gidicem bakalim. ama suda aklima geldi solaryuma girmeden once bacaklarimi jiletle almistim acaba deriyi hafif soymus o yuzden yer yer beyazlik kalmis olabilirmi diye. umarim biran once gecer

Lina gittin mi doktora? Neymiş sorun merak ettim :26:

Merhaba kızlar,
Benim bir sorum olucak. Ben açık tenliyim ama süt beyazı değilim kumral gibi daha çok. Ama bu aralar neden bilmiorm cildim sarardı gibi sanki güneşden bende acaba solaryuma mı girsem die düşündüm. Ama kapkara yada çok fazla yanık olmak istemiyorum çünkü açık ten seviyorum ben, ve cildim tatillerde kararmaya çok müsait durumda oluyor hep 30-40 faktör falan sürüyorum çok yanmamak için. Sizce solaryuma girersem hafif bronzluk mu gelir yoksa kapkara olur çıkar mıym?

Back