• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güneş Kremleri Solaryum Tecrübesi Olanlarin Paylasim Alani

• Konu Sahibi Konu Sahibi hgchtlaq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güneş kremleri, bronzlaşma
Kızlar bende ağustostaki düğünümde tenimin eşit derecede bronz olması için solaryuma girmek istiyorum. Önerebileceğiniz, ayakta,krem veren bi solaryum varmı? Bakırköy civarlarında ?

Merhaba kızlar İnternetten solaryum paketi aldım Dün ilk seansıma girdim 7 dk ama hiç bişi sürmedim .. yanımda götürdüğüm kendi kremlerim normal denizde kullanılan cinstendi ve ordaki kadında bunları kullanmamamı söyledi aranızda tecrübeli olanlar bana yardımcı olabilirmi ? piyasada kendim alıp kullanabileceğim bir solaryum kremi varmı yoksa direk ordaki kadının sattıklarındanmı almalıyım ? . ne tavsiye edersiniz?
aynı banada dedi hiç bişe sürme diye ama siz sürüyosunuz anlamadım yatarak solaryuma qiren hiç mi sürülmez bilgi varsa bekliyorum

kızlar ben 2 seans 5er dakikadan toplam 10 dk ayakta solaryuma girdim hatta az önce 2.seanstan geldim onların verdiği kremi sürüorm girmeden önce eve gelince de bebe yagı sürüorum ama şimdilik hiç bi renk deişikliği yok 100 dklık paketlerinden aldm :)) düğün için gidiorm ben de insallah şöle hafif bi bronzluk yapar :)))

Kızlar bende ağustostaki düğünümde tenimin eşit derecede bronz olması için solaryuma girmek istiyorum. Önerebileceğiniz, ayakta,krem veren bi solaryum varmı? Bakırköy civarlarında ?

Bakırköyde citysun var canım capacitynin tam karşısında gidip görüşmeni öneririm

Sen orayamı gidiyorsun canım, fiyatları nasıl ?

ben anadolu yakasında olduğum için uğurkana gidiorm ama oraya da arkadasım gidio cnm çok memnun temizliğinden falan o 100 dakikalık pakette kampanya vardı snrm 75 e almıştı diye hatırlıyorum yine de yanlış olmasın arayıp ögrenirsin sen bi

yatay solaryumda yan taraflar yanmıyor sırt ve gogus bolgesi daha kara kalıyor bu yuzden ilk 2-3 seans ayakta girmek daha mantıklı geldi bana makinenin gucune gore verdigi bronzluk degisiyor kimisi ayakta giripde kapkara cıkıyor secilen mekan kaliteli olmalı

kızlar, acaba bölgesel girilebilir mi solaryuma yoksa kötü mü olur? Ton farkı mı yaratır?
Yani demek istediğim. Ben bembeyaz değilim hani derim ince değil. Ama çok açik renkli bir tene sahibim. Bacaklarımda da kıl dönmeleri var. O kusurları kapatmak için bacaklarım yansın istiyorum aslında. Cok kotu durumda. ama yüzümü kapatamaz mıyım? kapatip girsem kotu mu durur sizce? bi akil verin bana.

Ben de ilk defa solaryuma girdim birkac gun once. Burdaki bilgilerini paylasanlarla gittiginiz yerdeki makineler her zaman ayni olmuyor kizlar. Siz merkezinize danisin ve mutlaka bu isin uzmani bir yere gidin.Mesela benim gittigim yerde yataydan baslamam onerildi cok acik tenli oldugum icin. O makine daha hafifmis. Gercekten de oyle oldu 2 seans yatay girdim 8er dk cok hafif bir renk aldim,3. De dikeye girdim 10 dk ve o aksam acaip kizardim, ertesi gun de herkesin farkedecegi sekilde bronz olmustum. Ama ben gogus bolgemdeki kizarikliktan korkup 1 hafta ara verdim baya acildi rengim yarin tekrar gidecegim. Dikey makineye.

Koruyucu kullanma diyorlar solaryumda, bikini giymem sirtimda iz kalmasini istemiyorum ama gogusler cok hassas. Sadece goguste 50 faktor kullansam leke mi kalir simdi bilemedim:44::44:

kızlar, acaba bölgesel girilebilir mi solaryuma yoksa kötü mü olur? Ton farkı mı yaratır?
Yani demek istediğim. Ben bembeyaz değilim hani derim ince değil. Ama çok açik renkli bir tene sahibim. Bacaklarımda da kıl dönmeleri var. O kusurları kapatmak için bacaklarım yansın istiyorum aslında. Cok kotu durumda. ama yüzümü kapatamaz mıyım? kapatip girsem kotu mu durur sizce? bi akil verin bana.
Bence cok fazla degil de birkac seans gireceksen yuzunu kapatmanda sakinca olmaz. Ben de solaryumdaki kiza sordum cunku, koruyucu krem kullanma havluyla kapatirsin yuzunu dedi. Bacaklarina da orda satilan cabuk bronzlatan kremlerden sur bence. Benim bacaklarimda ki batik degildi ama beyazken tuy yokken bile kil koklerim kirmizi kirmizi gorunurdu. Suan daha guzel gorunuyor

kartal çervesinde bildğiniz düzgün bir yer var mı kızlar??? :38:

Merhaba kızlar,
ben bugün solaryuma girdim ilk defa, internetten 10dklık paket almıştım ama oradaki görevli 10dk çok gelir 7dk ayarlayalım dedi tmm dedim. İlk çıktığımda iç çamaşırımın ipinin izleri belliydi ama şuan iz göremiyorum pazar günü tekrar giricem bu sefer 10dk olucak. Acaba girmeden önce kakao yağı veya bebe yağı sürsem bacaklarıma daha çok yanar mı?
Bacaklarım özellikle çok beyaz oldugu için o bölgemi daha çabuk bronzlaştırmak istiyorum.
Birde tüplerin yeni olması gerekiyormuş sanırım. Yeni olup olmadığını acaba nasıl anlarım yardımcı olur musunuz?
Bu arada solaryuma ayakta girdim. Ve klima çalıştığı için ısıyı hiç hissetmedim.

Merhaba kızlar,
ben bugün solaryuma girdim ilk defa, internetten 10dklık paket almıştım ama oradaki görevli 10dk çok gelir 7dk ayarlayalım dedi tmm dedim. İlk çıktığımda iç çamaşırımın ipinin izleri belliydi ama şuan iz göremiyorum pazar günü tekrar giricem bu sefer 10dk olucak. Acaba girmeden önce kakao yağı veya bebe yağı sürsem bacaklarıma daha çok yanar mı?
Bacaklarım özellikle çok beyaz oldugu için o bölgemi daha çabuk bronzlaştırmak istiyorum.
Birde tüplerin yeni olması gerekiyormuş sanırım. Yeni olup olmadığını acaba nasıl anlarım yardımcı olur musunuz?
Bu arada solaryuma ayakta girdim. Ve klima çalıştığı için ısıyı hiç hissetmedim.

merhaba ben 100 lük paket alıyorum 90 milyon ödüyorum 100 dk.kesinlikle kakao yağı falan sürme solaryum zaten zararlı o yağlarla daha etkili olur zarar görür cildin.Bende ayakta giriyorum ve ısı çok etkili.daha güzel bi yere gitmeni öneririm

selam kızlar aranızda atriun angel 'a gıden varmı bu akşam oraya gıtmeyoı düşünüyorum nasıl bıryer acaba ?

Solaryum çok hassas bir konu. Sonuçta sağlınız ile ilgili ve sağlıkla ilgili her noktada olduğu gibi bunda da cihazın markası en önemli kriterlerden (elbette uygulamayı yapan yer de çok önemli).

Ne kadar araştırırsanız araştırın teknolojide yollar her zaman Almanya'ya çıkar. Solaryumda da dünya lideri tartışmasız Ergoline'dır. "Nasıl Miele'ye beyaz eşyanın Mercedes'i" deniliyorsa bu konuda da Ergoline liderdir. Ve üçü de Alman markasıdır. Biz küçükken reklamlardan "üstün Alman teknolojisi" derlerdi hep ama doğruymuş :)
Cihaz önemli dedim de aklıma son durak filmi geldi..
:18:Anlatamam şimdi burada, gereksiz gerelim vermeyelim :1: ama ben korkarım emin olmadığım yerde öyle tabut gibi cihaza girmekten, mr da bile aklım çıkıyor bazen.

Neyse sıra geldi merkez seçimine, Ergoline kullanan çok merkez var. Ama solaryum merkezleri için de önerilebilecek olan bence en iyileri s.vital ve citysun solaryum merkezleridir. (bronziyi de iyi diye duydum, alternatifler arasında)

Sonuçta bu zincirler arasında seçim yapılacaksa "Ergoline farkı ile Citysun'lar tercih edilmeli" diye düşünüyorum. (Arkasında İnanır Grup var ve Türkiye'nin en büyük profesyonel kozmetik ithalatçısı, kryolan, babor, thalgo, sothys, lpg, depileve gibi birçok bildiğiniz markayı getiriyorlar)

Bu arada İnanır Group, Hypoxi'leri de Türkiye'ye getiren firma. Belki ben biraz da o sebepten güveniyorum, çünkü Hypoxi bana göre en mantıklı incelme sistemi (kiloyu zaten spor ve diyetle yani doğla yöntemle veriyorsunuz ama hem hızlandırıyor hem istediğiniz yerden verdiriyor) Yani "20 kilo vereceğim" diye değil "8 kilo vereceğim ama kalçamdan vereceğim" diye düşünülmeli.

Neyse dip not verip kapatayım konuyu iyi dağıttım: Açıldı mı emin değilim ama İnanır hypoxi ve citysunları birleştirip CityBeauty diye bir zincir daha açacaktı.
Şimdilik ilgi alanım dışında kaldığı için benden bu kadar.

Az çok bu işlere girmiş birisi olarak güzellikte, estetikte nereye giderseniz gidin bir uzmandan iki cihazdan emin üç firmadan emin olun derim ben.

En dip not: Erinmedim baktım googledan açılmış citybeauty ler.. Ama şimdi link verecek sitesine bakacak vaktim yok. Gider yerinde görürsem anlatırım.

Solaryuma grmek istiyorum fakat çok beyaz tenliyim.İlk güneşe çıktığımda cayır cayır yanıyorum solaryumda güneş gibimi ve yüzümün rengi farklılaşsın istemiyorum bu mümkünmü

kızlarr epilasyondan ne kadar süre sonra solaryuma girebilirim?

ben anadolu yakasında olduğum için uğurkana gidiorm ama oraya da arkadasım gidio cnm çok memnun temizliğinden falan o 100 dakikalık pakette kampanya vardı snrm 75 e almıştı diye hatırlıyorum yine de yanlış olmasın arayıp ögrenirsin sen bi

Daha önce yazdığım gibi CitySun (Citybeauty) zaten Ergoline ı getiren firmanın zinciri. Uğurkan da anadolu yakasında tanınmış yerlerdendir ve şimdi sitesinden kontrol ettim tahmin ettiğim gibi o da Ergoline kullanıyor..

Kızlar ben senelerdir beyazım ama artık esmer olmak istiyorum.Bunun için solaryuma gitmeye karar verdim ama beni çok korkutan bişey var : yüzümde ya da vücudumda leke çıkması ya da olanların koyulaşması.Bana bunun olmayacağınnın garantisini veren bi uzman çıkar mı ?bazıları hiçbirşey sürmeyin özellkle içinde alkol varsa leke yapar demş kimide nemlendirici yada kozmetk ürün sürmeden grme demş hangisini yapayım ben şimdi ?özellkle göğüs ve yüz bölgemde çil istemiyorum.şubata kdar gtmeyi dşünüyorum zten sunvital dşünüyorum birde.Sizce ne yapmalıyım ?

Ankara'da oturuyorum kızlar ha birde altın gbi bir renk yda turunculuk istemiyorum bildiğiniz esmer kahve rengi olmak istiyorum.

Back