• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güneş Kremleri Solaryum Tecrübesi Olanlarin Paylasim Alani

• Konu Sahibi Konu Sahibi hgchtlaq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güneş kremleri, bronzlaşma
bende eski bir solaryum müdavimi olarak söylüyorum ki 1100 diye bir makina var ergoline ın onun dışında ki solaryumlar solaryum bile sayılmaz öle bir yakıyor ki 20 dk girdiğin zaman normal bir solaryum makinasının 40 dksna eşit geliyo ve muhteşem bir bronzluk sağlıyo ama fiyatıda da ona göre daha tuzlu oluyo 20 dk 25tl oluyo ama 4 kere muhteşem bi bronzluk ayda 2 seansda koruma amaçlı girsen oooh mis cillop gibi oluyosun ama ne yazkki epilasyondan dolayı brakmak zorunda kaldım ve kendmi o kadar mutsuz hissedyorum ki beyaz beyaz :5:

merhaba bende 2 yıldır solaryma giriyorum (ama kış ayları çok seyrek gidiyorum) leke kaşıntı gibi hiçbir sorunum olmadı ben dikkat etmeye çalışıyorum size tavsiyem solaryuma girmeden önce mutlaka duş alın cildinizde krem deodorant vs. gibi ürünler olmasın (bunlar ciltte lekelere yol açabilir) ve yine solaryumdan sonra duş alıp kermlenin kaşıntı cildin kurumasından dolayı oluyor ve cilt kırışabilir ,düzenli kese yaptırın üst üste çok yanınca cildin tonu hoş görünmüyor kese cildi parlatıyor, ağda yada kese yaptırdıktan sonra hemen girilmemesi gerekiyor 1 2 gün geçmesini bekleyin ben bunları yapıyorum ve hiç bir sorunla karşılaşmadım şimidye kadar benim yaptıklarım bunlar belki sizede yardımı dokunur

cok abnartmamak sartiyla gidiyorum ve cok memnunum solaryumdan :66:

adada pikniğe gittikten sonra bi amele yanığı vakaasıyla yüzyüze geldim. ve dün 5 dakika bugün 10 dakika olmak üzere 2 dakika ayakta solaryuma girdim şu amele yanıklarım ne zaman geçer diye çok merak ediyorum. birde kollarım eskiden buğday bacaklarım süt beyazdı kaç seanstan sonra tüm vücudum aynı renk olur lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi :( :43:

merhaba kizlar,

ben temmuzun 1 haftasinda tatile gidiyorum,ve biraz bronzlasmak icin solaryuma girmek istiyorum.
size birkac sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim.
benim tenim coook beyaz ,acaba kac seans girmem gerkiyor?cunku tatile gitigimde kirmizi olmak istemiyorum.
ve de solaryuma ne ile girmek gerekiyor,bikinimi giyiyorsunuz,yoksa ciplak mi giriyorsunuz?

simdiden tesekkur ederim kizlar:)))

kizlar yardim edin lutfennn?

selam canım,

ben normal kıyafetlerimle gittim, sadece alt iç çamaşırımla girdim.
ama gittiğin yer çok önemli, bir güzellik merkezine 3 seans gittim hiç bir fark olmadı.
çamaşır izi bile belli değildi düşün:25:
solaryum üzerine adı duyulmuş bi yere dün girdim inanılmaz farketti.

Benim vücudumda şu an bi renk düzensizliği var. bacaklarım süt beyazı, kollarım ve yüzümse bronzlaştı bile şimdiden. Ben koyu ten sevmiyorum. Özellikle yüzüme hiç yakışmıyor ama bacaklarımda çok beyaz ve kötü duruyor şu anda. Bölgesel solaryum diye bir şey var mı? Yani sadece bacaklarıma solaryum uygulayabiliryor muyum?

Benim vücudumda şu an bi renk düzensizliği var. bacaklarım süt beyazı, kollarım ve yüzümse bronzlaştı bile şimdiden. Ben koyu ten sevmiyorum. Özellikle yüzüme hiç yakışmıyor ama bacaklarımda çok beyaz ve kötü duruyor şu anda. Bölgesel solaryum diye bir şey var mı? Yani sadece bacaklarıma solaryum uygulayabiliryor muyum?

Yüzüne koruyucu kullan, bir kaç seans sonra kollarınada az miktar kullanmaya başlayıp seanslara devam ettiğinde bacakların bronzlaşacaktır...Aynı sorun bendede var...Bir kaç gün önce güneşte hiç farketmeden saçma sapan yanınca mecbur yeniden solaryuma başladım...

kıslar yeni bişy duydum amerikada yapılan araştırmlara gore solaryumun D vitamını salıgılıomş wucuda buda ii bişy tabiki :) D vitamini kemik erimesini önlemede büyük rol oynayan önemli bir vitaminmiş.
D vitamini eksikliği çocuklarda raşitizm (şekil bozuklugu yani), yaşlılarda ise osteomalasi hastalığına neden olabilirmiş

4 seans dikey solaryumdan sonra bugün ilk defa yataya girdim felaket korkuyodum ama korkulucak bişey yokmuş.

4 seans dikey solaryumdan sonra bugün ilk defa yataya girdim felaket korkuyodum ama korkulucak bişey yokmuş.

Yatay solaryum konfor açısından daha iyi, dikey solaryum sıhhi açıdan daha iyi gibi...Yinede ben dikey solaryumda ayakta durmakta zorlanıyorum, tansiyonum düşüyor ve sevmiyorum ne yalan söyleyeyim, yatay olanı çoookkk daha rahat...

yalnız şöyle bişey var benim 5inci seansımda yatay girdim şuan arkam biraz yanık :) otururken baya acıyo sırtımı bi yere yaslayamıyorum ikinci seansta da aynısı başıma gelmişti nemlendiricilerle geçirdim yalnız şunu anlamıyodum bugün anladım yatay solaryumda dönmek gerekmiyomuş zaten alttan da veriyolar ışını ki yandı kaba etim :)

yalnız şöyle bişey var benim 5inci seansımda yatay girdim şuan arkam biraz yanık :) otururken baya acıyo sırtımı bi yere yaslayamıyorum ikinci seansta da aynısı başıma gelmişti nemlendiricilerle geçirdim yalnız şunu anlamıyodum bugün anladım yatay solaryumda dönmek gerekmiyomuş zaten alttan da veriyolar ışını ki yandı kaba etim :)

Tatlım tam tersi yatay solaryumda dönmek gerekir, sağ ve sol yana döneceksin, bacaklarının arasını falanda yakacaksın bu şekilde hatta yüzü koyunda uzanırsan son dakikalarda iyi olur, yoksa böyle sırtın ve kaba etlerin yanar :1::1::1: Dönerek piliç çevirme modunda her yerin eşit yanar, böyle dene...

kızlar bende süt beyazıyım.ve solaryuma girmek istiyorum.yaz sonu falan da olabilir ama ayy çok beyazsın yaa denmesini istemiyorum artık. izmirde önereceğiniz bir yer var mı? deneyip memnun kaldığınız ve fiyatlar hakkında bilgisi olan yardımlarınızı bekliyorum..:87::91::91::91::91::59:

yok yok ben en iyisi dikey gireyim bende mr fobisi vardır kendimi mr çektiriyomuşum gibi hissediyorum bi de bacağım falan deyerse yanıcakmışım zannediyorum :) bende diyorum niye ben böyle yandım :) hahahah ne alemim yaa alttan da ışık geliyo diye dönmeme gerek yok sandım ve hala o amele yanıkları geçmedi pislikler bacaklarımda çok yanmadı ooofff offf karnım zenci gibi oldu bi bacaklarım yanmıyo ki solaryuma girme isteğimin nedeni bacaklarımın sütlüğü idi :)

kızlar lütfen şu solaryum denilen lanet şeye girmeyin.bırakın süt beyaz olun zaten beyaz olmak artık moda.ayrıca o ışınlar o cildi o kadar çok mahfediyor hatta insan genlerinde mutasyona yani bozulmaya kadar yol açıyor.bu gen bozulması çocuklarımıza aktarılıyor şuan ortaya çıkmıyor ama gelecek nesiller çocuklarımız cilt kanserinden bitap olacaklar.lütfen yapmayın girmeyin solaryuma çocuklarımız için gelecek nesiller için.benim nişanlım giriyordu artık kesin yasakladım girersen herşey değişir ben çocuğumun senin yüzünden doğuştan anomalili olsun istemiyorum dedim. sadece cilt kanseri olsa iyi ışınlar genetik olarak birçok şeyi değiştirebiliyor.zihinsel engelli bir çocuğunuz bile olabilir.ben bir sağlıkçı olarak yapmayın diyorum

Son düzenleme:
merhaba kizlar,

ben temmuzun 1 haftasinda tatile gidiyorum,ve biraz bronzlasmak icin solaryuma girmek istiyorum.
size birkac sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim.
benim tenim coook beyaz ,acaba kac seans girmem gerkiyor?cunku tatile gitigimde kirmizi olmak istemiyorum.
ve de solaryuma ne ile girmek gerekiyor,bikinimi giyiyorsunuz,yoksa ciplak mi giriyorsunuz?

simdiden tesekkur ederim kizlar:)))

selam.cok beyaz tenliysen ilk bir kac seans 5dk da gir derim,sonra 10 dk ya cıkartırsın.ve yatay girme,daha fazla yanıyosun,illk seanslarda dikey gir...bikini de götürebilirsin,cıplakda girebilirsin,gögüs ucları kararıyor ve hassas ooldukları icin yanma hissi cok olabiliyor,o yüzden bikini üstü giymeni tavsiye ederim...

arkadslar yardmınıza ıhtıyacım var .daha once ben ılk 3 seasımı dıkey gırdım .dıkeyde tus fılan yok hazrz dıyordum baslıyordu hıc bısey yapmıyordum ama bacaklarımın yanmadıgını gorunce yatayın daha etkılı oldujklarını soyleyınce 4.seansımı bugun yatay tercıh ettım.dıkeyde 15 dakıka gırıyordum yataydada 15 dakıka gırdım .gorevlı arkads tusları ıstedıgın sekılde ayarla demsdı .neyse ben hazırım dedıgımde onlat baslattılar.ama ben dıkeyde yataydan daha cok terlemsdım .yatayda yuzum ınanılmaz sıcaklık hıssederken vuccudumda sıcaklıgı hıssedemedım ama yuzumdekı sıcaklık cok fazlaydı.vucudugumda daha cok o sogutucu adını unuttum onun etkısını hıssedıyordum .oncelıkle vucudumdakı sıcaklık dengesını yuzumdekı sıcaklık kadar ayarlıyabılmem ııcn bı tus varmı yoksa o kendındenmı ayarlı ,ben okadar aradım taradım bulamadım .ama yuzume sogutucu etkısı vermek ıcın ayarlama tusunu bulabıldım.kısacası arkadslar bu dugmelere hıc dokumasak yanmaya dewam edebılrmyz cunku bu dugme ısı benım kafamı cok kastrdı :44:vucudumda sıcaklık hıssetmezsken cıktıgımda bacaklarımın yandıgını gormus olmamada cok sevındım .belkı o sogutucuyu kısabılseydım daha etkılı yanabılrdı dıye dusunuyorum .ama nasıl kısılıyo anlamdım yoksa kısılmıyormu :44:ayrıca dugmelerı kesfetmek ıcın onume gelen tusa bastum durdum :66:meger ses dıasrıya gıdıyorms erkek arkadsım soyleyınce anladım:66:kısacası cok uzatmıyım sımdı cok uzun dıye okumassnzda sız :14:bu tusları nasıl ayarlıyoruz arkadslar yatay solaryumu bıraz anlatırmsz bılgılendırırsenz cok sevınrırım .:71:

Son düzenleme:
Back