- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
- Konu Sahibi hgchtlaq
-
merhaba kızlar bende 2 kez solayuma girdim ayakta.. daha bugün girdim diye mi kızarıklığım var ..ilk 10 dak 2 gün sonra tekrar 10 dakka girdim. kızarıklık normal mi kaç güne geçer acaba??
bana da yardım edin ilk defa giricem ve sadece yüzümün bronzlaşmasını ıstıyorum yani DEKOLTE solaryum var mı gıden kızlar psikolojım bozuldu bu sut rengımden...
Canım, psikolojin hiç bozulmasın ama seanslara yavaş yavaş gir, 10 dakika bile şu an fazla sana, 5 dakika ile başla çünkü dekolte makinası çok güçlüdür bir anda yüzünü kıpkırmızı yapar :) şöyle 15 faktör falan koruyucu süresen iyi yaparsın, cildin alışıncada 10 dakikaya çıkartır koruyucusuz güzel güzel bronzlaşırsın...
kizlar merhaba bende solaryuma giriyorum ama bir sorunum var bende mesela heryerim bronzlasmadi bazi yerler halen beyaz bazi yerlerim bronz bölgesel bronzlasdim karin gögüs bölgem falan bronzlasdi girdikce düzelcek sandim ama yanlar halen beyaz ve yüzümde bronzlasan yerlerime göre biraz daha acik acayip bir sey oldu yani sizce sebebi ne olabilir böyle birsey basina gelen oldumu acaba birde solaryumdan sonra kullandiginiz krem falan varmi cildi parlak tutmasi icin vücuttaki nemi dengelemesi icin falan bilgilendirirseniz cok sevinirim tskler simdiden...
çok saol cevap yazdığın için noktaya gıtmeyı dusunuyorum bakırkoyde var mı bıldığın ıyi bir yer bısey daha sorsam istediğin gibi bronzlaştıktan sonra ne kadar surede tekrar gırmem gerekıyor ?
sevgili arkadaşım eylül de düğünün varsa şimdiden seanslara başlamalısın.ancak laser epilasyon yaptırdıgını söylüyorsun bu da sakıncalı.yani ikisi birden olmaz.tenin esmerleştikçe vücudundaki tüyler sararacaktır laser epilasyonda da bu olmaması gereken bişidir.ayrıca teninde kötü etkileşimler yaşayabilirsin,laser merkezindeki uzmanlara sorarsan onlar daha detaylı anlatacaktır.sen laser epilasyonunu tamamen bitirdikten sonra eğer cildin uygun ise solaryuma başla ama uygun değil ise 10 15 günlük bronzluk saglayan sun make up(double tann) uygulaması yaptırabilirsin.hem bu daha ısıltılı tamamen zararsız ve hemen sonuc alacagın bir işlem.detay olarak işlemin felsefesi otobronzan tarzında calısıyor ancak piyasadaki en pahalı ve en kaliteli otobronzanların bıraktıgı etki cok korkunc,bronzluktan uzak turuncu ve asla dogal olmayan bir yöntem.ayrıca boyar madde içerikliler ve yogun oldukları için ciltte gözenekleri tıkıyor kirli bir görüntü hatta tam türkçesi yüzünüze ya da vücudunuza turuncu boya sürmüsünüz gibi gösteriyor.ancak sun make up ın içeriği şeker kamısı özütü ve aloe vera dan olustugu için cildi dıs etkenlere karsı korurken aynı zamanda yaslanma etkilerine karsı savasır ve cilde bir kalkan olusturur.renk olarak güneş ve kar yanıgı tonlarının tam ortasıdır ve ısıltılı durur mat ya da cansız göstermez.ben sun make up yaptırdıgımda asla pudra ya da allık kullanmıyorum mesela yalnızca göz makyajı yapıyorum cok hoş duruyor.ayrıca hafif formullü oldugunnndan cildinizin nefes aldıgını hissedebiliyorsunuz.kesinlikle tavsiye edebileceğim bir uygulamadır.bayanssulusmile
Kizlar ben dekolte solaryuma basladim ikinci seansim ama solarym oncesi ve sorasi krem surmem lazim mis:/ ne oneriosunuz? Birde solarymdan sora normal nemlendirici kullandm sanki dahs acti tenimn rengini:s
benim çillerim var solaryuma girmek istiyorum ama korkuyorum solaryum çillerimi artırır mı bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?