Güneş Kremleri Solaryum Tecrübesi Olanlarin Paylasim Alani

• Konu Sahibi Konu Sahibi hgchtlaq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güneş kremleri, bronzlaşma
merhaba kızlar bende 2 kez solayuma girdim ayakta.. daha bugün girdim diye mi kızarıklığım var ..ilk 10 dak 2 gün sonra tekrar 10 dakka girdim. kızarıklık normal mi kaç güne geçer acaba??

Normal canım cilt alışık olmadığı için kızarıyor gün aşırı girmeye devam et bronzlaşana kadar, eğer kızardım diye düşünüp girmeyi bırakırsan bir sonra ki seansta yine kızaracaksın...Kızarmış olman daha bile iyi aslında demek ki karararak değil güneş yanığı gibi bronzlaşacaksın ne güzel...

bana da yardım edin ilk defa giricem ve sadece yüzümün bronzlaşmasını ıstıyorum yani DEKOLTE solaryum var mı gıden kızlar psikolojım bozuldu bu sut rengımden...

Canım, psikolojin hiç bozulmasın ama seanslara yavaş yavaş gir, 10 dakika bile şu an fazla sana, 5 dakika ile başla çünkü dekolte makinası çok güçlüdür bir anda yüzünü kıpkırmızı yapar :) şöyle 15 faktör falan koruyucu süresen iyi yaparsın, cildin alışıncada 10 dakikaya çıkartır koruyucusuz güzel güzel bronzlaşırsın...

çok saol cevap yazdığın için noktaya gıtmeyı dusunuyorum bakırkoyde var mı bıldığın ıyi bir yer bısey daha sorsam istediğin gibi bronzlaştıktan sonra ne kadar surede tekrar gırmem gerekıyor ?

kizlar merhaba bende solaryuma giriyorum ama bir sorunum var bende mesela heryerim bronzlasmadi bazi yerler halen beyaz bazi yerlerim bronz bölgesel bronzlasdim karin gögüs bölgem falan bronzlasdi girdikce düzelcek sandim ama yanlar halen beyaz ve yüzümde bronzlasan yerlerime göre biraz daha acik acayip bir sey oldu yani sizce sebebi ne olabilir böyle birsey basina gelen oldumu acaba birde solaryumdan sonra kullandiginiz krem falan varmi cildi parlak tutmasi icin vücuttaki nemi dengelemesi icin falan bilgilendirirseniz cok sevinirim tskler simdiden...

bende eylülde giricem düğünden önce o kadar beyazım ki süt gibiyim yazdıklarını okuyunca da korktum sımdı ya alacalı olursam diye bu konuda bilgisi olan bize yazar mı acaba?

Kizlar ben dekolte solaryuma basladim ikinci seansim ama solarym oncesi ve sorasi krem surmem lazim mis:/ ne oneriosunuz? Birde solarymdan sora normal nemlendirici kullandm sanki dahs acti tenimn rengini:s

benim aklıma bişi takıldı ben bronz tenliyim sadece ten rengimin bronluğunu korumak için solaryuma girmeye karar verdim ama yüzümün bronzlaşmasını istemiyorum bu nasıl olcakki şimdi:18:

Canm bn noktaya gidiyorum suan bahceliewlerde iki subesini biliyorum yayladakine gittim ilk seans makineleri cok eskiydi diger seansada bahceliewler yasam hastanesinin ordakini deniyeym dedm cok memnunum 5 seans 1 seans hedie.:) ve dk kasida cok ucuzz...

canım sana sun make up ile ilgli birşeyler sormak istiyorum ben tatile gideceğim 10-13 nsan arası solaryuma giremiyorum sun make up a gircem 60 tl dio bi seansına sun vital ankarada ? sence havuza denize girdiğimde akmalar açılmalar olurmu sonuçta boya püskürtüyo ya birde beyaz tenliyim bronz olmak istiyorum baya sence kaç seans gireyim eğer akma olursa çok rezil olurum çünkü ne öneriyorsun bana canım kaç gün kalıyor bu bronzluk 5 gün kalırmı bende?? havuz denizede gircem:S

Kizlar ben dekolte solaryuma basladim ikinci seansim ama solarym oncesi ve sorasi krem surmem lazim mis:/ ne oneriosunuz? Birde solarymdan sora normal nemlendirici kullandm sanki dahs acti tenimn rengini:s

canım meraba ben bgn solaryuma girmeye karar verdim esmerim zaten ama vücudumun rengi biraz daha düzelsin die girmek istiorumm. ve daha önce hiç girmedm 10 dk yeterli olurmu yadaa ilk 10 dk seansda bronzluk verirmi??? :93::93:

arkadaşlar merhaba bende solaryuma ilk girenlerdenim .solaryum merkezinde satılan kremlerin önemini soracaktım .kansere karşı korudunu çabuk bronzlaştırdını filan söylediler .gerçekten kullanılması gereklimi

arkadaşlar meraba..ben geçen yıl solaryuma gırdım ama yararını gormedım bronzlaşmadım 8 dk ayakta gırmıştım 6 seans.bana ıstanbulda avrupa yakasında tavsıye edebılecegınız gıttıgınız bı yer varmı..teşekkurler :79:

evet arkadaşlar bende bakırköyde bir yer arıyorum bilgisi ola var mı acaba?

Bakırköyde citysun var canım capacitynin tam karşısında ben gidiyorum memnunum 2. seansım haşlanmış tavuk gibi oldum

Kızlar benim 2. seansım gögsüm cıplak giriyorum. Ama gögüs uçlarımın rengi tenimle aynı oldu buruştu falan normal mı bu :S

Merhaba Arkadaşlar bende 4 seans girdim gayet iyi oldu ten rengim kırıldı :)

paket satın aldım 100 dk henüz45 dk kullandım biraz ara vericem dün 15 dk girdim baya baya yandım

krem falanda kullanmıyorum bebeyağı sürüyorum

benim çillerim var solaryuma girmek istiyorum ama korkuyorum solaryum çillerimi artırır mı bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen

solaryuma bayılıyorum, bi ara bağımlılık derecesinde solaryuma giriyodum, ve çıktıktan sonra moralim düzeliyodu bi mutlu oluyodum resmen. zatn bi yerlerde okumuştum, mutlukuk hormonu fln salgılatıyomuş. hemde esmerleşinde kendimi daha güzel ve daha mutlu hissediyorum.

çok girmemek şartıyla, dozunda bırakarak tavsiye ederim. öyle bütün sene değil, yaz bitimi ve yaz başı mesela ... 5-10 seans...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…