kizlar yardim edin lutfennn?
Benim vücudumda şu an bi renk düzensizliği var. bacaklarım süt beyazı, kollarım ve yüzümse bronzlaştı bile şimdiden. Ben koyu ten sevmiyorum. Özellikle yüzüme hiç yakışmıyor ama bacaklarımda çok beyaz ve kötü duruyor şu anda. Bölgesel solaryum diye bir şey var mı? Yani sadece bacaklarıma solaryum uygulayabiliryor muyum?
4 seans dikey solaryumdan sonra bugün ilk defa yataya girdim felaket korkuyodum ama korkulucak bişey yokmuş.
yalnız şöyle bişey var benim 5inci seansımda yatay girdim şuan arkam biraz yanık :) otururken baya acıyo sırtımı bi yere yaslayamıyorum ikinci seansta da aynısı başıma gelmişti nemlendiricilerle geçirdim yalnız şunu anlamıyodum bugün anladım yatay solaryumda dönmek gerekmiyomuş zaten alttan da veriyolar ışını ki yandı kaba etim :)
merhaba kizlar,
ben temmuzun 1 haftasinda tatile gidiyorum,ve biraz bronzlasmak icin solaryuma girmek istiyorum.
size birkac sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim.
benim tenim coook beyaz ,acaba kac seans girmem gerkiyor?cunku tatile gitigimde kirmizi olmak istemiyorum.
ve de solaryuma ne ile girmek gerekiyor,bikinimi giyiyorsunuz,yoksa ciplak mi giriyorsunuz?
simdiden tesekkur ederim kizlar:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?