fozeksis Guru Kayıtlı Üye 5 Haziran 2007 38 11 288 49 izmir 21 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi hgchtlaq #441 kubito .!.: bayanlar bnde solaryuma giriorum yeni girmeye basladim ama bi sorunum var vucudumun ust kismi baya bronzlasdi ama bacaklarim hala beyaz napmam gerekir. bu arada ayakta giriorum solaryuma Genişletmek için tıkla... gayet normalll genelde oyle oluyorr.. engec bacaklar bronzlasır :)
kubito .!.: bayanlar bnde solaryuma giriorum yeni girmeye basladim ama bi sorunum var vucudumun ust kismi baya bronzlasdi ama bacaklarim hala beyaz napmam gerekir. bu arada ayakta giriorum solaryuma Genişletmek için tıkla... gayet normalll genelde oyle oluyorr.. engec bacaklar bronzlasır :)
smrya Guru Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2011 605 675 303 1 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi hgchtlaq #442 tatil öncesi solaryuma gitmeyi düşünüyorum, internetten fiyat bilgilerine ulaşamadım. Citysun'a mecidiyeköy şubesine gitmeyi düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
tatil öncesi solaryuma gitmeyi düşünüyorum, internetten fiyat bilgilerine ulaşamadım. Citysun'a mecidiyeköy şubesine gitmeyi düşünüyorum tavsiye eder misiniz?