• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güneş Kremleri Solaryum Tecrübesi Olanlarin Paylasim Alani

• Konu Sahibi Konu Sahibi hgchtlaq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güneş kremleri, bronzlaşma
ah ah bende sabaha kadar uyuyamadim yav.kafayi yiycektim.bide tatli tatli kasiniyo hehe.bi yandanda aciyo kasirken yav bi bileniniz yokmu.ben beyaz tenlide degildim.kumraldim.uf ya neden böyle olduki

kabakiz bence tenin kuru oldugu icin kasiniyor olabilir, solaryuma girmeden yarim saat önce falan vücudunun tümüne nemlendirici bir krem sür öyle gir. Ciktiktan sonra da tekrarla. Bende giriorum arada bi ama kasinti olmuyo hic...sen huylanmis olabilirmisin biraz mikrop kaptim maptim diye? :)

haha ay pinax gece gece güldürdün beni ya allah ta seni güldürsün.hehe.yok canim yav psikolojik oldugunu varsayalim vucüdum neden kizardi bide belli bölgeler.gögüs kismim,karin ve sirt kismim.sunu anadim kisaca ilk girdigim gün felaket kasiniyorum ikinci günün aksami kasintim azaliyor 3 cü gün geciyor kasinmam bunu anadim bugün hehe.ya millet sorunsuz giriyorlar ben uyuz olmus gibi cikiyorum anamadim bu isi hehe.bu arada evet cildim cok kuru.catlaklarimda var hamileleikten kalma.oralarim hele bi güzel kasiniyorki haha.sagol cevabin icin birisi bi akil verdi

kabakız aynen bende oleyım yaa ama bu kasıntı felaket bıse yaa.cok tatlı bı elım sureklı bı tarafımı kasıo:)nemlendırıcıde etkılemıo benı yaa.mıkrop deıl gıttıgım yer cok sterıl ozellıkle temızletıorum bıde gozumun onunde olsun dıye.bıde aynı senınkı gıbı kabardım bende.kabarık kabarık kırmızı hep

merhaba bir şey sormak istiyorum ben ilk defa gidicem solaryuma aklıma takıldı, yatılarak girilen makinelerde makineyi siz mi çalıştırıyorsunuz yoksa görevli mi. Yani eğer görevliyse o zaman ben nasıl hazırlanıcam ki onun varlığında.. bir de ampüllerin yeni olması muhabbeti var bakarak anlaşılıyor mu ya da nerden anlıyosnuz makine iyi mi

Son düzenleme:
Selam Bakımlı baynlar..
Ben bugün girdim solaryuma. kar makinesiydi. Ben beyaz tenliyim tatile gitmedim henüz hazırlık olsun diye girdim İlk defa.
yaklaşık 3 saat önce girdim. Beyaz olmama rağmen baya bi rengim değişti şaşırdım valla.
Popom acip yanmış amaohaoldumsmile farkından ötürü sanırım. =)
bu hafta 1 ya da iki defa daha girmeyi düşünüyorum. Girdiğim yer Ankarada bahçelide iyi temiz güvenilir bir yerdi ilk izlenimim olarak.
Ozgish makineyi onlar ayarlıyor bana 5 dakika süre vediler . 5 Dakika sonra makine çalışacak istersen erken girip start tuşuyla da başlatabilrsin dediler.
Ben hazırlandım kremlendim v.s biraz erken girdim başlattım . ;)

ciğer gibi oldum ciğer :sm_cool: ergoline turbo 600 diye bi makineye girdim çabuk , kara bir bronzluk veriyomuş ancak etkisi çabuk geçermiş, 10 dk girdim zaten bronzdum. Çıktıgımda bişey yoktu 3 saat falan sonra yani şu sıralarda kıpkırmızıyım ama acımıyor henüz bi yerim , bu arada solaryu yerlerinde satılan kremler dehşet fark yaratıyor. Bacaklarıma çok sürmüyodum onları yakıyorum karnım falan yansın diye karnıma göğsüme sırtıma çok sürmüştüm (güneşte mayoyla yandıgımdan) o kremi sürdüğüm yerler ciğer gibi şuan , sürmediğim yerdeyse çok bi değişim yok , pembe renkli bir kağıgı olan bir kremdi

bu arada gittiğim yer citysun ın samsun şubesiydi, hazır olunca telefonla ara dediler sonra makineye gir starta bas dediler . Öyle başladı makine. Bir de makinenin kapağı tam kapanıyordu tabi ayak kısmındaki boşluk hariç (bundna önceki mesajlarda tam kapanıyo kapanmıyor diye birkaç dialog okumuştum) bir de ben starta basınca makinenin kliması da çalıştı hepsi klimalı oluyo mu bilmiyorum o klima olmasaydı çok beterdi yaa korku filmi gibi geldi bana ışığa bakmayayım diye gözümü de açamadım :D bide bana içinde sık sık dön dediler sabit durunca terden lekelenmelerden dolayı kızarıklıklar olmasın dediler, 2 makine daha varmış biri güneş ışığı kıvamında bi bronzluk veriyomuş biri daha hafifmiş hafif kızıllık veriyomuş

Son düzenleme:
arkadaşlar
gunes makınasına gırdım ılk kez ayakta olana
yuzum acayıp yandı
bıkını ızım vardı tatılden kalma o bıle kapand yuzum ve boynum kızarmıs durumda
herkes bana yuzun hıc yanmamıs dıyordu artık kımse oyle dıyemez sanırım

2 . kere güneş makinesine girdim ergoline 700 , 10 dk girdim hiç doğru düzgün yanmadım, kadın bir krem verdi ısırgan kremiymiş çok bronzlar için öneriliyomuş ama bacakları yanmayanlara bu kremi veriyorlarmış ondna sürdüm bacaklarım alev gibi yandı daha makinenin içinde 4.-5. dakkadan beri sonra da 1 saat yanmaya dvm etti berbat, yanma geçtikten sonra da öyle ahım şahım bir bronzluk kalmadı, başka yerlerim de dogru düzgün yanmadı berbat

sun vıtal ıcın ucuz dıyemem ama
guvenlı ve temız bence
o yuzxden onerıyorum

pırlanta84 teşekkürler.ama ben citysuna gittim az önce ama çok sinir oldum kız o kadar soğuk ilgisiz davrandıki bide çok beyazsın çok kızarırsın dedi fakat hiç bi kızarma falan olmadı.sanki param çöpe gitmiş gibi hissediyom.yarın başka bi yere gitmeyi düşünüyorum açıkcası

canım bende beyaz tenlıyım ama sun vıtalde kızarmadan acı cekmeden yandım
bak ılk basta kar makınası ıle başla
5 dakıka gır ılk gun
2 gun sonra 8 dakıka yıne 2 gun sonra 8 dakıka gır
sonrakı seanslarda 10-12-15 şeklinde devam edersin
karma makınaları var onda 15-18 dakıka gırersın
sonrada ayakta yaz makınaları var ona gırersın baya rengın degısır
uyelık yaptırırsan daha avantajlı olacagını dusunuyorum
100 lıraya 15 tl bedavaydı sanırım
bıde orada satılan losyonlar gercekten etkılı

yok yok bugün hallettim sorunmu sunlight a gittim hem işyerime yakın akşamları gidebileceğim için.çok tatlı bi bayan saolsun .ve gerçekten doğru bilgilendirdi ayakta girdim.gözle görülür bi fark yok ama iç çamaşırmı indirince anlayabiliyom farkı.

pırlanta84 teşekkürler.ama ben citysuna gittim az önce ama çok sinir oldum kız o kadar soğuk ilgisiz davrandıki bide çok beyazsın çok kızarırsın dedi fakat hiç bi kızarma falan olmadı.sanki param çöpe gitmiş gibi hissediyom.yarın başka bi yere gitmeyi düşünüyorum açıkcası

pardon nerdeki citysuna gittinz merak ettimde...

merhaba kızlar bende 2 kez solayuma girdim ayakta.. daha bugün girdim diye mi kızarıklığım var ..ilk 10 dak 2 gün sonra tekrar 10 dakka girdim. kızarıklık normal mi kaç güne geçer acaba??

bana da yardım edin ilk defa giricem ve sadece yüzümün bronzlaşmasını ıstıyorum yani DEKOLTE solaryum var mı gıden kızlar psikolojım bozuldu bu sut rengımden...

Back