Şoktayım şuanda...

kucuksunuz daha zaten catısmalarınız olur... ama dedıgım gıbı cokta tavız verme o özgurluk falan neymıs öyle.. tavız verırsen her ayrıldıgında yapar bunu söyler yıne aynı sozlerı sen uzulursun sadece

Bazen sözlerine dikkat etmiyor ve bu beni üzüyor...
Sinirle kızgınlıkla üzülcekmi üzülmüycekmi diye düşünmüyor bile.
Şuanda biraz sakinleşti sanırım ama taviz vermiycem bugün ben çok kırıldım çünkü.

Kızlar dün o mesaj attı hep bende sadece cevap verdim neden hiç mesaj atmıyosun falan dedi...
Sizce çok abartmıyım mı bende atıyım mı mesaj yoksa dünkü kırgınlığımı anlamasın için sessizmi kalıyım ?

Son düzenleme:
Kızlar yanında az durabilirim diyince ben kabul etmedim neyse sen işine bak dedim oda hiç özlemedin mi falan diye kızdı...
Sonra kapı çaldı bi baktım atılay...
Şok oldum baya bi. Evde anneannem vardı içeri aldım salonda konuştuk.
Niye geldin dedim ben çok mutsuzum senle aramız bozuk olduğunda böyle olmayalım tuğçe dedi...
Dünkü sözlerin beni çok kırdı özgürlüğünü yaşadınmı bari dedim...
Hiçmi merak etmedin beni nerdesin diye sormadın bile dedi.
Dayımlar vardı evdeydim hep dışarı çıkmadım dedi.
Öyle konuştuk çok özledim seni gibi şeyler dedi öptü ve gitti...

Kızlar yanında az durabilirim diyince ben kabul etmedim neyse sen işine bak dedim oda hiç özlemedin mi falan diye kızdı...
Niye geldin dedim ben çok mutsuzum senle aramız bozuk olduğunda böyle olmayalım tuğçe dedi...

İyi hadi Allah kavga gürültü vermesin bir daha,sevindim:)

Kızlar benim 1 buçuk senelik bir ilişkim vardı biliyorsunuz 2 ay bi ayrılık yaşamıştık tekrar barışmıştık her şey eskisindende iyi gidiyordu...
Bugün okula gelmemişti aradı beni rapor almaya gidiyorum aşkım öğlen arası dışarı çıkcakmısın diye...
Bende çıkmıycam aşkım okulda durcam demiştim tamam yine ararım demişti kapatmıştık.
Arkadaşımla karar değiştirdik dışarı çıktık neyse dönerken karşımda bi baktım sevgilim...
Hani dışarı çıkmıycaktık bana yalanmı söyledin kararını değiştirdiysen bi mesaj atıp haber verseydin bari kaç kere aradım seni neden açmadın dedi bende duymadım dedim gerçekten duymamıştım bi baktım 6 kere aramış...
Telefonunu ver dedi dünde ayşe diye arkadaşımla özel konuşmalarımız vardı arkadaşımla ilgili sevgilimle ilgili falan görmesini istemedim o yüzden vermicem dedim...
Oda ver tuğçe dedi bende vermicem dedim bağırdı gir okula diye...
Bende bişey demeden girdim... Sonra mesaj attım durumu açıkladım böyle böyle özel bi konuşma vardı arkadaşımla ilgili o yüzden çekindim vermek istemedim dedim kontörü yoktu bişey demedi eve geldim facede açıktı neden yalan söyledin bana bi daha yalan söylersen biter demiştim sende tamam demiştin neden yaptın bunu ben elimden geleni yaptım tuğçe yeter artık dedi ve bir anda faceden sildi şok oldum kızlar...
Şuanda çok sinirliyim...

yanlış anlama canım ama o kadar şüpheli davranmışsın ki sevgilinin yerinde ben olsaydım seni bidaha aramazdım bukadarda üst üste gelemez yani inanmam bari teli verseydin onuda vermemişsin adam nasıl inansın güvenmiyor bide normal yani...

yanlış anlama canım ama o kadar şüpheli davranmışsın ki sevgilinin yerinde ben olsaydım seni bidaha aramazdım bukadarda üst üste gelemez yani inanmam bari teli verseydin onuda vermemişsin adam nasıl inansın güvenmiyor bide normal yani...

Biz barıştık ertesi gün ben konuşmaya gittim.
Diğer yorumlarıda okuyun isterseniz.

Cok sevindim canım benim.

Biz barıştık ertesi gün ben konuşmaya gittim.
Diğer yorumlarıda okuyun isterseniz.

okudum canım alınma üzül diye demedm yargılamak içinde demedm iyi barışmışsınız ne güzel dilerim bidaha hiç kötü şeyler yaşamayın olumsuzluklar sizi üzmesin hep mutlu olun emi.ben olsaydım dedm iyi affetmiş kırılma hemencik bana benim seninle ne alıp veremedğim olsun:((

yorum yazmıştım ama barışmışsınız sevindimm :8:

Son düzenleme:
okudum canım alınma üzül diye demedm yargılamak içinde demedm iyi barışmışsınız ne güzel dilerim bidaha hiç kötü şeyler yaşamayın olumsuzluklar sizi üzmesin hep mutlu olun emi.ben olsaydım dedm iyi affetmiş kırılma hemencik bana benim seninle ne alıp veremedğim olsun:((

Yok ben alınmadım siz yanlış anladınız :)
Hani barıştığımızdan haberiniz yoksa diğer yorumlarınıda okuyun diye dedim.
Öyle bişey düşünmedim tabikide.

bence haber vermeliydin
ona hak ver aynı şekilde sevgilin sana okulda olacağım deyip
karşına çıkarsa ne düşünürdün yalan söylediğinden başka üstelik
telide vermemişsin

bence haber vermeliydin
ona hak ver aynı şekilde sevgilin sana okulda olacağım deyip
karşına çıkarsa ne düşünürdün yalan söylediğinden başka üstelik
telide vermemişsin

Haklısınız hata yaptım ama biz barıştık ertesi gün konuşmaya gittim...

Back