- 24 Haziran 2011
- 7.844
- 16
- 108
Bugün okulda konuşcaktım bi baktım gelmemiş bende mesaj falan atmadan evlerine gittim 10 gibi...
Aileside vardı atılay açtı kapıyı.
Ne oldu gel içeri falan dedi geçtim içeri soğuktu bana baya...
Ben konuştum işte böyle böyle diye açıkladım oda bi daha yalan söyleme affetmem diye başta demiştim ama tuğçe dedi...
Yalan söylemedim sana sadece haber vermedim vermem gerekirdi biliyorum gibi şeyler dedim konuştum oda dinledi...
Çok sinirliyim sana hala daha affetmem falan dedi ben gidiyim o zaman okula senin için izin aldım çıktım dedim...
Oda bende gidicem okula beraber gidelim dedi beraber gittik.
Biraz mesafeli davrandı sonra aşkım falan demeye başladı kontörüde yok şuanda bakalım arayıp sorcakmı acaba...
2 gündür kontör almamış bi sakin oluyum sorun etmiyim dmi kızlar ?
Aileside vardı atılay açtı kapıyı.
Ne oldu gel içeri falan dedi geçtim içeri soğuktu bana baya...
Ben konuştum işte böyle böyle diye açıkladım oda bi daha yalan söyleme affetmem diye başta demiştim ama tuğçe dedi...
Yalan söylemedim sana sadece haber vermedim vermem gerekirdi biliyorum gibi şeyler dedim konuştum oda dinledi...
Çok sinirliyim sana hala daha affetmem falan dedi ben gidiyim o zaman okula senin için izin aldım çıktım dedim...
Oda bende gidicem okula beraber gidelim dedi beraber gittik.
Biraz mesafeli davrandı sonra aşkım falan demeye başladı kontörüde yok şuanda bakalım arayıp sorcakmı acaba...
2 gündür kontör almamış bi sakin oluyum sorun etmiyim dmi kızlar ?