daha önce onun sana güvenmemesine neden olacak birşey mi geçmişti aranızda
erkekler böyle şeylere önem veriyor canım. aslında sen umursamamazlık yapmışsın bıraz. çocuk aramıs nereye gıdecegını soylemıs sen arkadasınla anıden fıkır degıstırıyorsun ve haber vermıyorsun.... ben nısanlıyım ben nısanlıma bunu yapsam delırır acıkcası... senıde anı bır sınırle sılmıstır. ama sende onu sakınlestırseydın emın ol boyle olmazdı... ben sneın yerınde olsam onu bulur yuzyuze acıklama yaparım..
Tlf isteyene kadar her şey açıklanabilirmiş ama telefonu verememen çok kötü olmuş.Arayıp özür dilemen gerekli.
ona hak vermelisin
daha önce yalan söylemişssin
şimdi de bi yere gitmicem ddiğin halde dışarı çıkmışssn. kşke haber verseydn
telefonunu istediğinde de vermemekte israr etmişssn
sende olsan böyle şeyler karşısında sinirleneblirdn canım
şimdi o da sinirlidir sende
o yüzden biraz bekle sonra konuş derim ben
arkadaşlarınla gideceğini haber verseydin iyi olurdu derim ancak vermemişsin yapacak birşey yok bundan sonrası sana kalmış birşey açar özür mü dilersin yoksa bir daha hiç aramazmsın senin bileceğin iş hayırlısı neyse o olsun derim ben
Ben ona hak veriyorum özür diledim durumuda açıkladım hatta sakin gibiydi bana bağırır falan sandım şaşırdım baya...
Fakat o ayrıldı facedende hemen sildi çok çabuk gözden çıkardı
Biraz bekleyip yüz yüze konuşmalıyım dmi ? Yarın okula gelirse ne yapmalıyım orda konuşmak olmaz herhalde.
evet şu an en mantıklısı o gbi gözüküyor
birz bekle yüzyüze konuş
yarın okuldan çıkışta veya öğle arası konuşabilir miyz dersin.
ben bilemem sniri geçer mi yarına kadar.en iyi sen blirsn cnm
Ben ona hak veriyorum özür diledim durumuda açıkladım hatta sakin gibiydi bana bağırır falan sandım şaşırdım baya...
Fakat o ayrıldı facedende hemen sildi çok çabuk gözden çıkardı
Biraz bekleyip yüz yüze konuşmalıyım dmi ? Yarın okula gelirse ne yapmalıyım orda konuşmak olmaz herhalde.
tabiki de adım sen atacan hem suçlu hem güçlü eğer ilişkiniz ciddiyse benim bildiğim ylansız dolansız olmalı sen en başta kaybetmişsin onun güvenini tek tarafla aşk yürümez bunu unutma cocuk ilkte ne güzel affetmiş yapmaman şeyleri söylemiş bence en doğrusunu yapmış faceden silmekle ne yaparsın bilemem ama gidip konuşman ve özrünü dilemen gerek çünkü o dışarı çıkacağını sana söylediyse seninde söylemen gekirdi ki bence eğer gercekten de ilişkin ciddi olsaydı ona 1msj atıp ondan cevap almadan çıkmazdın biraz ağır belki ama haklı olan erkek arkadaşın bence bundan sonra bari yalan söyleme ayrılcağınızı bilsende eğer bi aşkta yalan varsa o zaten aşk değildir hevestir canım
benim sevgilimde böyle en ufak olay yalana bağlar hepyarın öğle arası arkadaşın gizlice baksın sakinse neşesi yerindeyse zaman kaybetmeden git konuş ama kızgınsa ve ortalarda görünmüyorsa çıkışı bekle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?