• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şoktayım şuanda...

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Kızlar benim 1 buçuk senelik bir ilişkim vardı biliyorsunuz 2 ay bi ayrılık yaşamıştık tekrar barışmıştık her şey eskisindende iyi gidiyordu...
Bugün okula gelmemişti aradı beni rapor almaya gidiyorum aşkım öğlen arası dışarı çıkcakmısın diye...
Bende çıkmıycam aşkım okulda durcam demiştim tamam yine ararım demişti kapatmıştık.
Arkadaşımla karar değiştirdik dışarı çıktık neyse dönerken karşımda bi baktım sevgilim...
Hani dışarı çıkmıycaktık bana yalanmı söyledin kararını değiştirdiysen bi mesaj atıp haber verseydin bari kaç kere aradım seni neden açmadın dedi bende duymadım dedim gerçekten duymamıştım bi baktım 6 kere aramış...
Telefonunu ver dedi dünde ayşe diye arkadaşımla özel konuşmalarımız vardı arkadaşımla ilgili sevgilimle ilgili falan görmesini istemedim o yüzden vermicem dedim...
Oda ver tuğçe dedi bende vermicem dedim bağırdı gir okula diye...
Bende bişey demeden girdim... Sonra mesaj attım durumu açıkladım böyle böyle özel bi konuşma vardı arkadaşımla ilgili o yüzden çekindim vermek istemedim dedim kontörü yoktu bişey demedi eve geldim facede açıktı neden yalan söyledin bana bi daha yalan söylersen biter demiştim sende tamam demiştin neden yaptın bunu ben elimden geleni yaptım tuğçe yeter artık dedi ve bir anda faceden sildi şok oldum kızlar...
Şuanda çok sinirliyim...

daha önce onun sana güvenmemesine neden olacak birşey mi geçmişti aranızda

erkekler böyle şeylere önem veriyor canım. aslında sen umursamamazlık yapmışsın bıraz. çocuk aramıs nereye gıdecegını soylemıs sen arkadasınla anıden fıkır degıstırıyorsun ve haber vermıyorsun.... ben nısanlıyım ben nısanlıma bunu yapsam delırır acıkcası... senıde anı bır sınırle sılmıstır. ama sende onu sakınlestırseydın emın ol boyle olmazdı... ben sneın yerınde olsam onu bulur yuzyuze acıklama yaparım..

Tlf isteyene kadar her şey açıklanabilirmiş ama telefonu verememen çok kötü olmuş.Arayıp özür dilemen gerekli.

erkekler böyle şeylere önem veriyor canım. aslında sen umursamamazlık yapmışsın bıraz. çocuk aramıs nereye gıdecegını soylemıs sen arkadasınla anıden fıkır degıstırıyorsun ve haber vermıyorsun.... ben nısanlıyım ben nısanlıma bunu yapsam delırır acıkcası... senıde anı bır sınırle sılmıstır. ama sende onu sakınlestırseydın emın ol boyle olmazdı... ben sneın yerınde olsam onu bulur yuzyuze acıklama yaparım..

Haklısın ben bi hata yaptım bunun farkındayım fakat özür dilemiştim açıklama yapmıştım hala neden bana yalan söylüyorsun dedi...
Bunun için yine terketti beni yediremedim bu...
Tekrar açıklama yapmalımıyım yoksa tepkisizmi kalmalıyım beklemelimiyim onun sinirinin geçmesini ?

ona hak vermelisin
daha önce yalan söylemişssin
şimdi de bi yere gitmicem ddiğin halde dışarı çıkmışssn. kşke haber verseydn
telefonunu istediğinde de vermemekte israr etmişssn
sende olsan böyle şeyler karşısında sinirleneblirdn canım
şimdi o da sinirlidir sende
o yüzden biraz bekle sonra konuş derim ben

Tlf isteyene kadar her şey açıklanabilirmiş ama telefonu verememen çok kötü olmuş.Arayıp özür dilemen gerekli.

O olay olduktan hemen sonra durumu açıkladım fakat hala yalan söylüyorsun neden tuğçe demeye devam etti...
Bundan sonra ne yapmalıyım sence ?

arkadaşlarınla gideceğini haber verseydin iyi olurdu derim ancak vermemişsin yapacak birşey yok bundan sonrası sana kalmış birşey açar özür mü dilersin yoksa bir daha hiç aramazmsın senin bileceğin iş hayırlısı neyse o olsun derim ben

ona hak vermelisin
daha önce yalan söylemişssin
şimdi de bi yere gitmicem ddiğin halde dışarı çıkmışssn. kşke haber verseydn
telefonunu istediğinde de vermemekte israr etmişssn
sende olsan böyle şeyler karşısında sinirleneblirdn canım
şimdi o da sinirlidir sende
o yüzden biraz bekle sonra konuş derim ben

Ben ona hak veriyorum özür diledim durumuda açıkladım hatta sakin gibiydi bana bağırır falan sandım şaşırdım baya...
Fakat o ayrıldı facedende hemen sildi çok çabuk gözden çıkardı :(
Biraz bekleyip yüz yüze konuşmalıyım dmi ? Yarın okula gelirse ne yapmalıyım orda konuşmak olmaz herhalde.

arkadaşlarınla gideceğini haber verseydin iyi olurdu derim ancak vermemişsin yapacak birşey yok bundan sonrası sana kalmış birşey açar özür mü dilersin yoksa bir daha hiç aramazmsın senin bileceğin iş hayırlısı neyse o olsun derim ben

Keşke haber verseydim bi mesaj atmakmı zor geldi anlamıyorumki.
Bide 6 kere aramış ben açmayınca şüphelendi sanırım dışarı çıkcağımıda haber vermeyince...
Ona hak veriyorum... Biraz sakinleşmesini bekleyip konuşmam lazım sanırım.

Ben ona hak veriyorum özür diledim durumuda açıkladım hatta sakin gibiydi bana bağırır falan sandım şaşırdım baya...
Biraz bekleyip yüz yüze konuşmalıyım dmi ? Yarın okula gelirse ne yapmalıyım orda konuşmak olmaz herhalde.

evet şu an en mantıklısı o gbi gözüküyor
birz bekle yüzyüze konuş
yarın okuldan çıkışta veya öğle arası konuşabilir miyz dersin.
ben bilemem sniri geçer mi yarına kadar.en iyi sen blirsn cnm

evet şu an en mantıklısı o gbi gözüküyor
birz bekle yüzyüze konuş
yarın okuldan çıkışta veya öğle arası konuşabilir miyz dersin.
ben bilemem sniri geçer mi yarına kadar.en iyi sen blirsn cnm

En mantıklısı yarın okuldan çıkışta yada öğlen arası yüz yüze konuşmak sanırım...
Umarım beni terslemez...

tabiki de adım sen atacan hem suçlu hem güçlü eğer ilişkiniz ciddiyse benim bildiğim ylansız dolansız olmalı sen en başta kaybetmişsin onun güvenini tek tarafla aşk yürümez bunu unutma cocuk ilkte ne güzel affetmiş yapmaman şeyleri söylemiş bence en doğrusunu yapmış faceden silmekle ne yaparsın bilemem ama gidip konuşman ve özrünü dilemen gerek çünkü o dışarı çıkacağını sana söylediyse seninde söylemen gekirdi ki bence eğer gercekten de ilişkin ciddi olsaydı ona 1msj atıp ondan cevap almadan çıkmazdın biraz ağır belki ama haklı olan erkek arkadaşın bence bundan sonra bari yalan söyleme ayrılcağınızı bilsende eğer bi aşkta yalan varsa o zaten aşk değildir hevestir canım

tabiki de adım sen atacan hem suçlu hem güçlü eğer ilişkiniz ciddiyse benim bildiğim ylansız dolansız olmalı sen en başta kaybetmişsin onun güvenini tek tarafla aşk yürümez bunu unutma cocuk ilkte ne güzel affetmiş yapmaman şeyleri söylemiş bence en doğrusunu yapmış faceden silmekle ne yaparsın bilemem ama gidip konuşman ve özrünü dilemen gerek çünkü o dışarı çıkacağını sana söylediyse seninde söylemen gekirdi ki bence eğer gercekten de ilişkin ciddi olsaydı ona 1msj atıp ondan cevap almadan çıkmazdın biraz ağır belki ama haklı olan erkek arkadaşın bence bundan sonra bari yalan söyleme ayrılcağınızı bilsende eğer bi aşkta yalan varsa o zaten aşk değildir hevestir canım

Çok haklısın başta bi hata yaptım şimdi dikkat etmem lazımdı bide her zaman birbirimize haber veririz şimdi vermeyince bide 6 kere aramış bende duymadım açmayınca şüphelendi sanırım...
Hak veriyorum ona...
Yarın okulda öğlen arası yada çıkışta yüz yüze konuşuyum diyorum umarım siniri geçmiş olur ve beni dinler...
Ben biraz umursamamaz davrandım söylediklerinizde haklısınız...

benim sevgilimde böyle en ufak olay yalana bağlar hep:50: yarın öğle arası arkadaşın gizlice baksın sakinse neşesi yerindeyse zaman kaybetmeden git konuş ama kızgınsa ve ortalarda görünmüyorsa çıkışı bekle canım

benim sevgilimde böyle en ufak olay yalana bağlar hep:50: yarın öğle arası arkadaşın gizlice baksın sakinse neşesi yerindeyse zaman kaybetmeden git konuş ama kızgınsa ve ortalarda görünmüyorsa çıkışı bekle canım

Aynen her şeyde yalanmı söylüyorsun falan der hep...
Yarın mutlaka konuşmalıyım umarım her şey düzelir benim için dua et bir daha bitmesini kaldıramam sanırım :(

bi yerde güvensizlik varsa adı ilişki değil çelişki oluyor.
kusura bakma ama önceden kazanılmış bi güvensizlik varsa naparsan yap yürümez ilişki ve biter.

Back