Dürüst ol canımı ye. Al benden sana 1 beğeniaynen kadınların öldürülmesi umrumda bile değil ayağıma giydiğim ayakkabı önemli benim için. bana ve topukluma dokunmayan yılan bin yaşasın demişim orda çok doğru anlamışsın. ordinaryüs profesör sen haklısın ya
sorduğum söylendi zaten. fark etmez topuklu veya topuksuz güçsüz kalırsın diye. başlık sadece dert aşağılamaya gelenlere hizmet ediyor şu anKorkularınızı yenmeniz için ne söylemeliyiz?
Engellemez.gece dışarı çıkamamak, tenha yoldan geçememek, kısa şort giyememek bunlar pelinsu derdi mi? sizce diyorum topuklu engeller mi kendimi savunmamı yoksa fark etmez mi, ben mi kafamda kuruyorum? dalga konusu yapılacak bir taraf göremedim
E sen bunu düşünemedin mi tek başına? Vah vahsorduğum söylendi zaten. fark etmez topuklu veya topuksuz güçsüz kalırsın diye. başlık sadece dert aşağılamaya gelenlere hizmet ediyor şu an
Evet çok tuhafizdir site sakinleri olarak hiç sakin degilizdir doğru tespit bebeğimbu site çok tuhafmış cidden. tekrar söylüyorum fobi yani benim kafamda aşırı kurmam olabilir dedim. sizce mantıklı mı düşünüyorum dedim. topuklu giymezsek öldürülmeyiz gibi bi anlayışı nasıl çıkardınız ya?
ablacım demişim ya zaten fobi ediniyor olabilirim diyeE sen bunu düşünemedin mi tek başına? Vah vah
Topuklu ayakkabıyla kendini savunmanın herhangi bir bağı olmadığı için tepki görmüş olabilir mi konu sahibi?Hemen hemen çoğu kadında sokakta yalnız yürürken tedirgin olma durumu var malesef
Bende bazen yanımda kesici bir alet olsa da öyle bir durumda kendimi koruyabilsem diye geçiriyorum içimden.sağlıklı bir düşünce değil belki ama can güvenliğimiz pamuk ipliğine bağlıyken ne kadar sağlıklı düşünebiliriz
"topuklu ayakkabıyla kendimi savunanamazsam" düşüncesi konu sahibinin suçu değil . Önü arkası kesilmeyen kadın cinayetlerinin sonucudur
tebrikler size full negatif devam :*Evet çok tuhafizdir site sakinleri olarak hiç sakin degilizdir doğru tespit bebeğim
Üzüldüm senin için. Normal şartlarda normal insanlar tek başlarına düşünüp sonuca varabilirler çünkü bu gibi “basit” konularda.ablacım demişim ya zaten fobi ediniyor olabilirim diyelaf sokmaya calisiyo ya. özür dilerimmm düşünemedim kendim :'(
Fobi edinmek ne ya hobidir oablacım demişim ya zaten fobi ediniyor olabilirim diyelaf sokmaya calisiyo ya. özür dilerimmm düşünemedim kendim :'(
Hobi edinir gibi fobi edinmek mi, derdiniz çok büyük tabi.ablacım demişim ya zaten fobi ediniyor olabilirim diyelaf sokmaya calisiyo ya. özür dilerimmm düşünemedim kendim :'(
Vahşet teamYine mi yeni üyenin üzerine giden, tuhaf sitenin sakinleri sarmış bir konuyu?
Kınayacak derman bırakmadınız bende. Pes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?