demişim belki fobidir diye zaten, kaldı ki düşüncem gayet mantıklı bence. seni Boyle negatif yorum yazmaya iten nedirDerde bak
Bunu saçma ve komik bulmam çok normal bence, terapiye niye ihtiyacım olsun ki?demişim belki fobidir diye zaten, kaldı ki düşüncem gayet mantıklı bence. seni Boyle negatif yorum yazmaya iten nedirgel birlikte gidelim terapiye
Bence tüm kkyi alıp gidin siz terapiye.demişim belki fobidir diye zaten, kaldı ki düşüncem gayet mantıklı bence. seni Boyle negatif yorum yazmaya iten nedirgel birlikte gidelim terapiye
hassas bir konu olduğunun farkındayım tabiki bir saygısızlığım varsa farkında değilim.Böyle hassas bir konu da ne yapmaya çalışıyorsunuz. Korkuyorsan giyme.
derdim bu olayların artışının kadınlarda yarattığı panik, bir saatten sonra dışarı çıkamamak konforsuz yaşam sürekli tedirginlik hissi nasıl bu kadar farklı yere çektinDert ne? Kadına şiddet mi, tabii ki hayır! Uzun görünmek için topuklu ayakkabı giycem ama biri bana saldırırsa kaçmam diye korkuyorum. Bir daha yazıyorum: Derde bak
Kendini doğru açıklayamaman benim problemim değil. Yazdıklarını bir daha oku bence. Hatta başlamışken baya çok oku senderdim bu olayların artışının kadınlarda yarattığı panik, bir saatten sonra dışarı çıkamamak konforsuz yaşam sürekli tedirginlik hissi nasıl bu kadar farklı yere çektin
bu site çok tuhafmış cidden. tekrar söylüyorum fobi yani benim kafamda aşırı kurmam olabilir dedim. sizce mantıklı mı düşünüyorum dedim. topuklu giymezsek öldürülmeyiz gibi bi anlayışı nasıl çıkardınız ya?Öldürülenler topuklu ayakkabı giydiği için mi kendilerini savunamadi yani ?
aynen kadınların öldürülmesi umrumda bile değil ayağıma giydiğim ayakkabı önemli benim için. bana ve topukluma dokunmayan yılan bin yaşasın demişim orda çok doğru anlamışsın. ordinaryüs profesör sen haklısın yaKendini doğru açıklayamaman benim problemim değil. Yazdıklarını bir daha oku bence. Hatta başlamışken baya çok oku sen
Pelin su dan kullanıyorum ben oyumuİlk defa kamu spotu ile pelinsu derdi arasinda bir konu gordum. Hangi taraf karar veremiyorum
gece dışarı çıkamamak, tenha yoldan geçememek, kısa şort giyememek bunlar pelinsu derdi mi? sizce diyorum topuklu engeller mi kendimi savunmamı yoksa fark etmez mi, ben mi kafamda kuruyorum? dalga konusu yapılacak bir taraf göremedimPelin su dan kullanıyorum ben oyumu
Konu sadece topuklu ayakkabı değil aslında . Öldürülmekten , tacize tecavüze uğramaktan , yakılmaktan , ormana atılmaktan korkuyoruz. Her bir adımımızı son adımımızmışçasına tedirgin atıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?