• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sokakta topuklu ayakkabı giyemiyorum

1.65 gayet uzun bit boy. Ortalamanın da üstü. Hem devede de boy var ne oluyor diye düşünün. Ben uzunum, uzunum Ben diye düşünün hep.
Bir de kendimle barisigim ovvnnn yapın.
Sikintinizi anlıyorum ama topuklu ile bağlantısı yok ne yazık ki.Allah öyle durumda bırakmasın ne giydiğinin önemi pek olmaz. Eger biraz öncesinde fark edebilirsek refleksten kurtarırız belki.
Bir de topuklu zaten anatomimize çok da uyan bir şey değil bence gün boyunca giymek için uygun olduğunu düşünmüyorum. Arada zevk için vs giyilir yani.

demişim belki fobidir diye zaten, kaldı ki düşüncem gayet mantıklı bence. seni Boyle negatif yorum yazmaya iten nedir :KK43: gel birlikte gidelim terapiye
Bunu saçma ve komik bulmam çok normal bence, terapiye niye ihtiyacım olsun ki?

Öldürülenler topuklu ayakkabı giydiği için mi kendilerini savunamadi yani ?

Dert ne? Kadına şiddet mi, tabii ki hayır! Uzun görünmek için topuklu ayakkabı giycem ama biri bana saldırırsa kaçmam diye korkuyorum. Bir daha yazıyorum: Derde bak
derdim bu olayların artışının kadınlarda yarattığı panik, bir saatten sonra dışarı çıkamamak konforsuz yaşam sürekli tedirginlik hissi nasıl bu kadar farklı yere çektin

derdim bu olayların artışının kadınlarda yarattığı panik, bir saatten sonra dışarı çıkamamak konforsuz yaşam sürekli tedirginlik hissi nasıl bu kadar farklı yere çektin
Kendini doğru açıklayamaman benim problemim değil. Yazdıklarını bir daha oku bence. Hatta başlamışken baya çok oku sen

Öldürülenler topuklu ayakkabı giydiği için mi kendilerini savunamadi yani ?
bu site çok tuhafmış cidden. tekrar söylüyorum fobi yani benim kafamda aşırı kurmam olabilir dedim. sizce mantıklı mı düşünüyorum dedim. topuklu giymezsek öldürülmeyiz gibi bi anlayışı nasıl çıkardınız ya?

Ben de 1.55 olarak topuklu giymeyi sizden çok istiyorum hatta gidip güzel bir topuklu çizme aldım kendime ama sonra şunu fark ettim ki topuklu ayakkabı giymek için ulaşımınızı kendi aracınızla sağlamanız gerekiyor. Yani kısa mesafe yürüyeceğiniz, toplu taşıma kullanmayacağınız ve insan içine çok girmeyeceğiniz yerlerde giymediğiniz sürece mantıklı olmuyor.

Ülkede zaten kaldırımlar kötü, hep bir yerlerde bozuk kaldırım taşları, toz toprak falan oluyor. Bir de boyunuz da kısa değil yani o yüzden rahatlığınıza önem verin.

Kendini doğru açıklayamaman benim problemim değil. Yazdıklarını bir daha oku bence. Hatta başlamışken baya çok oku sen
aynen kadınların öldürülmesi umrumda bile değil ayağıma giydiğim ayakkabı önemli benim için. bana ve topukluma dokunmayan yılan bin yaşasın demişim orda çok doğru anlamışsın. ordinaryüs profesör sen haklısın ya

Konu sadece topuklu ayakkabı değil aslında . Öldürülmekten , tacize tecavüze uğramaktan , yakılmaktan , ormana atılmaktan korkuyoruz. Her bir adımımızı son adımımızmışçasına tedirgin atıyoruz.
👏🏻👏🏻👏🏻

Back