kadın olmasına bile gerek yok ki artık, sapıklıkların ucu bucağı yok şu an :/Sokakta saldırıya veya tacize uğramanız için veya darp edilmeniz için topuklu ayakkabı giymeniz gerekmiyor. Kadın olmanız yeterli.
Kadının derdi sokakta başına bişey gelmesi değil ki. Sokakta başına bir şey gelirse topuklu ayakkabıyla kendini savunamayacağını düşündüğü için topuklu ayakkabı giyemiyor olmayı dert etmiş. Bunun neresi ciddi sorun?Dalga geçenler olmuş ama bence ciddi bir sorun. Topuklu ayakkabı olmaz etek olur. Etek olmaz sadece sokakta olman olur. Ciddi bir korku içindeyiz ne yazık ki. Sebebi de cezaların eften püftenliği
Daha doğrusu verilen cezaların abuk subuk gerekcelerle kuşa çevrilmesi.
Bundan daha büyük sorun olabilir mi. Kadınlarımız artık o kadar güvensiz hissediyor ki, bir şey olursa topukluyla kaçamam ya da kendimi savunamam diye topuklu giymiyor. Dalga geçilecek bir konu değil. Yolda yürürken sebepsiz yere yumruk yiyor kadınlarımız . Samuray kılıcıyla biçiliyor. Eskiden tehlike nerede biliyorduk. Ya babamız öldürüyordu, ya kardeşimiz, ya kocamız. Şimdi hiç tanımadığımız insanlar zevkine kesiyor bizi. Bence çok ciddiye alınacak bir durum.Kadının derdi sokakta başına bişey gelmesi değil ki. Sokakta başına bir şey gelirse topuklu ayakkabıyla kendini savunamayacağını düşündüğü için topuklu ayakkabı giyemiyor olmayı dert etmiş. Bunun neresi ciddi sorun?
Siz ciddiye alın o zaman. Ben alamıyorum.Bundan daha büyük sorun olabilir mi. Kadınlarımız artık o kadar güvensiz hissediyor ki, bir şey olursa topukluyla kaçamam ya da kendimi savunamam diye topuklu giymiyor. Dalga geçilecek bir konu değil. Yolda yürürken sebepsiz yere yumruk yiyor kadınlarımız . Samuray kılıcıyla biçiliyor. Eskiden tehlike nerede biliyorduk. Ya babamız öldürüyordu, ya kardeşimiz, ya kocamız. Şimdi hiç tanımadığımız insanlar zevkine kesiyor bizi. Bence çok ciddiye alınacak bir durum.
derdim sokakta başıma bir şey gelmesi değil mi? şunu yazarken mantığıına nasıl sığdırdınKadının derdi sokakta başına bişey gelmesi değil ki. Sokakta başına bir şey gelirse topuklu ayakkabıyla kendini savunamayacağını düşündüğü için topuklu ayakkabı giyemiyor olmayı dert etmiş. Bunun neresi ciddi sorun?
Değil. Derdin topuklu giyememekderdim sokakta başıma bir şey gelmesi değil mi? şunu yazarken mantığıına nasıl sığdırdın
gece dışarı çıkamıyoruz diyen kadınlara da derdiniz gezememek eğlenememek sizin mi diyosun? soz konusu kadının kısıtlanmış hissetmesi, olması. ayrıca istediğim şeyi dert edinirim sanane? kadınların dolayısıyla şahsımın konforuna her suistimali dert edinirimDeğil. Derdin topuklu giyememek
Ben sana harika bir öneri verdim dün akşam. Boy uzatma ameliyatı ol, bir sene ağrı sızı sıkıntı çekersin ama topukluya ihtiyacın kalmaz
Yoo demiyorum. Haklısın karşim hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz, dert ediyoruz diye başlayıp sohbeti devam ettiriyorum.gece dışarı çıkamıyoruz diyen kadınlara da derdiniz gezememek eğlenememek sizin mi diyosun? soz konusu kadının kısıtlanmış hissetmesi, olması. ayrıca istediğim şeyi dert edinirim sanane? kadınların dolayısıyla şahsımın konforuna her suistimali dert edinirim
Valla beğenmediğin foruma düşmüşsün bacımmm.tamam kardesim anlatımımı geliştirmek icin ne önerirsin senin gibi 7/24 internet forumlarında dolaşıp sjw'lik mi yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?