• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sokakta topuklu ayakkabı giyemiyorum

hanı bu yuzden korkuyorum sosyallesmeye yenı ınsanlarla tanısmaya cekınıyorum dıyeceksınız veya aksam cıkmaya korkuyorum dıyeceksınız dıye beklıyordum onu anlarımda
bu yuzden topuklu ayakkabı gıyemıyorum nedır ya alemsınız
allah gerek etmesınde aslında topuklu ayakkabı kafa patlatmak ıcın guzel sılah bıle olabılır yanı
senı kacıran mı oldu cıkar ayakkabını adamın gozunu oy o topukla. ?

onun dısında bız kadınlar ıcın dunyanın her yerınde yasam her zaman zor oldu.
erkeklerden her sene daha nefret eder olduk maalesef

aynen kadınların öldürülmesi umrumda bile değil ayağıma giydiğim ayakkabı önemli benim için. bana ve topukluma dokunmayan yılan bin yaşasın demişim orda çok doğru anlamışsın. ordinaryüs profesör sen haklısın ya
Dürüst ol canımı ye. Al benden sana 1 beğeni

Korkuyosan giymezsin yani bunun baska türlüsü yok ki, evet keske yasamasa kadinlar bunlari düşünmek zorunda kalmasa falan ama gercek dunya oyle degil su an, desen ki isten gec cikiyorum, yolum sapa, hava karanlik, yalniz kaliyorum yollarda o saatte falan korkuni anlarim da, bu kadar senin kendi keyfine kalmis biseye topuklu ayakkabiya ne diyelim ki, giyme korkuyosan

Hemen hemen çoğu kadında sokakta yalnız yürürken tedirgin olma durumu var malesef

Bende bazen yanımda kesici bir alet olsa da öyle bir durumda kendimi koruyabilsem diye geçiriyorum içimden.sağlıklı bir düşünce değil belki ama can güvenliğimiz pamuk ipliğine bağlıyken ne kadar sağlıklı düşünebiliriz

"topuklu ayakkabıyla kendimi savunanamazsam" düşüncesi konu sahibinin suçu değil . Önü arkası kesilmeyen kadın cinayetlerinin sonucudur

bu site çok tuhafmış cidden. tekrar söylüyorum fobi yani benim kafamda aşırı kurmam olabilir dedim. sizce mantıklı mı düşünüyorum dedim. topuklu giymezsek öldürülmeyiz gibi bi anlayışı nasıl çıkardınız ya?
Evet çok tuhafizdir site sakinleri olarak hiç sakin degilizdir doğru tespit bebeğim 😘😘😘

Hemen hemen çoğu kadında sokakta yalnız yürürken tedirgin olma durumu var malesef

Bende bazen yanımda kesici bir alet olsa da öyle bir durumda kendimi koruyabilsem diye geçiriyorum içimden.sağlıklı bir düşünce değil belki ama can güvenliğimiz pamuk ipliğine bağlıyken ne kadar sağlıklı düşünebiliriz

"topuklu ayakkabıyla kendimi savunanamazsam" düşüncesi konu sahibinin suçu değil . Önü arkası kesilmeyen kadın cinayetlerinin sonucudur
Topuklu ayakkabıyla kendini savunmanın herhangi bir bağı olmadığı için tepki görmüş olabilir mi konu sahibi?

Hadi diyelim ki konu sahibi yanlış bağlantılar kurmuş topuklu ayakkabı giyince kendini savunamayacağına inanmış. E bunun da çözümü topuklu giymemek zaten.

Saldırganın amacı sadece tacizse topuklu ayakkabı o kopasıca kafasını delmek için etkili bir silahtır
Amacı kılıçla bıçakla veya boğarak can almaksa koşu ayakkabısı da giyseniz kaçarak kurtulacak fırsatınız olmaz. Allahım tüm tacizci ve canilerden hepimizi korusun.
Kendinizi korumak için ayakkabıdan daha önemli minik tedbirler düşünün derim. Göz yaşartıcı sprey, biber gazı, mini şok aleti gibi. Yakın dövüş ustalarından kendinizi korumak için önemli hareketleri öğrenmek için özel ders almak gibi..
O masum kadınların topuklu giydikleri için kaçamadıklarını sanmıyorum. Bir erkekten daha hızlı koşabileceğinizi de sanmıyorum zaten. Ama ille de buna takılıyorsanız topuklunuzu gittiğiniz yerde giymek üzere yanınızda taşıyıp yolda spor bir ayakkabıyla yürümek de bir tercih olabilir(. Sırf kendinizi iyi hissedin diye)

Back