Sokağa bırakılan yavru kediler!

Tamam sagolun kedicikleri cok istiyorum :)) umarim ordadirlar bekarken cok baktim kedi ve kedilerimiz Bursadalar kuzenlerim ve halam bakiyor hala 5-6 tane artik gittikce sevebiliyorum onlarida bol bol bu kediciklere yuva oluruz ins.

Tamam sagolun kedicikleri cok istiyorum :)) umarim ordadirlar bekarken cok baktim kedi ve kedilerimiz Bursadalar kuzenlerim ve halam bakiyor hala 5-6 tane artik gittikce sevebiliyorum onlarida bol bol bu kediciklere yuva oluruz ins.
dört kedi annesi olarak sizden Allah razı olsun diyorum.Bizimki doğum yaptığında nasıl büyük bir sorumluluk olduğunu iyice anladım.Merhametinize teşekkür ederim bir hayvansever olarak.Allah razı olsun ikinizden de.

Ben tesekkur ederim umarim sorun cikmadan ulasiriz kediciklere cunku soyledigine gore cok kucucukler kendi baslarina tuvalet bile yapamazlar eger dedigi gibi komsu su bu alir bahcesine filan gotururse onlar ölür bahcede bakilmaz ilgi lazim baya :/ bekliyorum umarim kediler yerindedir

inşallah alınmış olsada bakabilen biridir ki sanmam bakamayan biri almaz

güvenilir bi veterinere götür, o sahiplendirir

anneleri yok mu acaba? şimdi izmir'de bizim de başımıza böyle bir olay gelmişti ondan sordum. bir kedi vardı yaralı ve yeni doğmuş bir de yavrusu vardı.acı çekiyor gibiydi ama yine de yavrusuna bakıyordu.anneye yaklaşmak istedim ama haliyle çok sinirlendi.ben de belediyenin veteriner hizmetlerini aradım.geldiler anneyi yakaladılar bir ağla.çok çırpındı kedi korkudan.yavruda annesini öyle görünce kaçtı.bulamadı görevliler.ben de ben bulurum annesi gelene kadar bakarım dedim.onlar kedileri ya da köpekleri aldıkları yere bırakıyorlarmış tedavi sonrası.sonra ben yavruyu uzun uğraşlar sonucu yakaladım.elimi nasıl ısırıyordu sıpa.evime soktum hemen karton bir kutuya gazeteleri kestim koydum tuvalet için.bir leğene yatak yaptım.su ve mama hazırladım yanına koydum.serbest bıraktım.hiç üstüne gitmedim.ürkek ürkek baktı hep sıpa.2 gün sonra yavaş yavaş beni gözlemledi ve kendi yaklaştı.sonra hiç inmedi üstümden.annesi de bir hafta sonra geldi.beni aradılar getiriyoruz diye.bahçeme bıraktılar,ama anne kaçtı haliyle.yavru yine bende kaldı.ertesi gün kapıyı bi açtım anne kapıda sanki biliyor ben de olduğunu:) hemen yavruyu çıkardım.ilk çekindi annesinden sonra emzirdi annesi.ve yavruyu yine bana bırakıp gitti tabi:) bu böyle devam etti anlayacağınız. ben de bir kedi sahibi oldum bu sayede :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…