- 10 Ekim 2014
- 31.657
- 141.678
-
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
adres veririm hiç sorun değil sizi boşuna getirmek istemiyorum civarda gecekondular var annem birileri alıp bahçesine götürür ben evden çıkarken ordaydı kardeşimde yanındaymış arkadaşıyla küçük çocuk onlar başını bekliyomuş kedilerin, köpekler gelmesin diye.
dört kedi annesi olarak sizden Allah razı olsun diyorum.Bizimki doğum yaptığında nasıl büyük bir sorumluluk olduğunu iyice anladım.Merhametinize teşekkür ederim bir hayvansever olarak.Allah razı olsun ikinizden de.Tamam sagolun kedicikleri cok istiyorum :)) umarim ordadirlar bekarken cok baktim kedi ve kedilerimiz Bursadalar kuzenlerim ve halam bakiyor hala 5-6 tane artik gittikce sevebiliyorum onlarida bol bol bu kediciklere yuva oluruz ins.
dört kedi annesi olarak sizden Allah razı olsun diyorum.Bizimki doğum yaptığında nasıl büyük bir sorumluluk olduğunu iyice anladım.Merhametinize teşekkür ederim bir hayvansever olarak.Allah razı olsun ikinizden de.
Ben tesekkur ederim umarim sorun cikmadan ulasiriz kediciklere cunku soyledigine gore cok kucucukler kendi baslarina tuvalet bile yapamazlar eger dedigi gibi komsu su bu alir bahcesine filan gotururse onlar ölür bahcede bakilmaz ilgi lazim baya :/ bekliyorum umarim kediler yerindedir
inşallah alınmış olsada bakabilen biridir ki sanmam bakamayan biri almaz
Kızlar hayvan beslemiyorum alışık değilim köpeklerden korkarım sokakta gördüğüm kedileri sevemem dokunmasını bilmem ama hepimizin vicdanı var değil mi?
Bugün kapımızın önüne üzerinde veteriner hizmetleri yazan bir araçla içerisinden 3 tane yavru kedi getirildi. Kafesinden çıkarıldı o kadar küçükki kediler muhtemelen 1 2 günlükler. Yürüyemiyolar! İşçi bıraktı kedileri annemle gördük balkondan annem seslendi 'napıyosunuz köpekler yer onları' diye hiçç aldırmadı adam bastı gitti. İndim aşağı süt götürdüm ama içemiyolar sanırım emmeleri lazım.
Belediyeyi aradım İstanbul'da yaşıyorum. Belediye sordu soruşturdu araç onlara ait değilmiş bana İBB veteriner hizmetlerinin numarasını verdi aradım sinir bozucu bir herif çıktı. Anlattım olayı 'gelin alın barınağa götürün bişey yapın bunlar ölür burda köpekler yer kediler yürüyemiyor.' 'Banane yerse yesinler biz onları gece oradan aldık bakımını yaptık aldığımız yere koyarız' dedi adam! İşleri buymuş gece alıp götürmüşler bakım yapıp bırakmışlar güya ama açlıktan ölmezlerse köpekler parçalar onları.
Şimdi evine al besle diyen olacak 25 gün sonra düğünüm var hayvanlarla ilgili hiçbir şey bilmiyorum bakamam besleyemem. Annemler almazlar eve, başka bir şey yapamaz mıyım? Ne bileyim barınaklar alır mı? Ya da başka bir yeri mi aramalıyım?
Giyindim valla haber bekliyorum ^^ umarim ulasilirim
Istinyeden gelicez sagolun bakiyorum simdi adrese ve teleadresi yazdım umarım alırsınız annem hala kapıdalar dedi. ben dışardayım durumları ne bilmiyorumsiz nereden geleceksiniz
Uzakmis mesafe :/ umarim bisey olmaz kediciklereIstinyeden gelicez sagolun bakiyorum simdi adrese ve tele
Geldık ama kedı yok sordik birine yokCiktiniz mi kediler duruyomus hala 2si birbirine sarili biri ayri kirmizi binanin yaninda apartman onunde
ben kedilerin yanindayim numarami da verdim ama daha ulasamadilar basta yanlis yere gitmisler bekliyorum
ben kedilerin yanindayim numarami da verdim ama daha ulasamadilar basta yanlis yere gitmisler bekliyorum
Evettttt kedicikler sahiplerine ulasti kizlar burdan motosikletli iyi kalpli bayana ve esine sevgiler :) siringayla besleyip cantalarina koyup goturdulerBen de burada bekliyorum valla
@Elysionight ve konu sahibi harikasınız!!!Evettttt kedicikler sahiplerine ulasti kizlar burdan motosikletli iyi kalpli bayana ve esine sevgiler :) siringayla besleyip cantalarina koyup goturduler
@Elysionight'a tesekkur edelim :) istinyeden kalkip gaziosmanpasaya geldiler iyi yurekli insanlar iyiki varlar :)@Elysionight ve konu sahibi harikasınız!!!
Evettttt kedicikler sahiplerine ulasti kizlar burdan motosikletli iyi kalpli bayana ve esine sevgiler :) siringayla besleyip cantalarina koyup goturduler