Sokağa bırakılan yavru kediler!

Yenibosna'da çalışıyorum ben bi araştırayım şuan işteyim fotoğraf çekemedim ama kediler kapıdaymış hala sürekli annemi arıyorum o da ara ara inip bakıyo ama o da anlamaz. Mahallede bir kadın var kedi besliyodu o da yok evinde :KK43:
Bende kedi besleyen ablaua goturmustum oda almamsti kedim onlari yer diye barinaga birakmak tek çare adresi tam olarak bende bilmiyorum arkdasimin kardesi ile birlkte gitmstim ama cok uzak degil

onlar ayaklanana kadar bakacak birileri muhakkak çıkacaktır... bir sürü hayvan sever var yahu... ayyy ne tatlıdırlar... ahh bu hain kedi analar doğurup doğurup bırakıyorlar...

Kedi bebeklerin Ağzına göre yapılmış küçük biberonlar var ancak ben şırıngayla besledim.Bir kaşık mamaya yarım su bardağı süt koyup ılıttım ocakta.Şırıngayla yavaş yavaş verdim.Enselerinden kavrarsanız sizi anneleri zannedip sakince dururlar öyle tutup besleyebilirsiniz.Çiş yapmaları için de pamuğu özel bölgelerine azıcık sürün hemen bırakırlar zaten.

Ne olur alın onları geçici olarak bile olsa.
Zaten hayvanseverler sahip çıkacaktır ama asla sokakta bırakmayın inanın vicdanınızı susturamazsınız.
seneler önce metrobüs vatan caddesi durağından geçerken iki yol arasında çelik bariyerlerin altında kıvrılıp kalmış bir kedicik hiç aklımdan çıkmıyor.
alıp oradan götürme imkanım bile yokken, aklıma geldikçe çok kötü oluyorum :KK43:

zebanılerı sokak hayvanları olsun ınsallah ne dıyım...
yazık ya
veterınere gotursenız bazı vet ler sahıp buluyor

Dedikleri gibi yaralılarsa ve oradan aldılarsa bakımını yapıp aynı yere bırakmaları normal. Anneleri bulur onları eğer başka yerden getirilmemişlerse ve anneleri ölmemişse.
Sokakta o kadar çok ki yavru kediler.
Ya alıp sahiplenip sahiplendireceksiniz ya da hayvan barınaklarına alıp götüreceksiniz. Yapacak başka birşey yok.

bu arada kartondalar kediler bisküvi kutusundalar
Arkadasim adresiniz neresi ben gonulluyum ?

Gaziosmanpaşa'da. Annemi aradım şimdi annem evden çıkmadan önce ordaymış kediler kardeşim ve arkadaşı da yanında duruyolarmış köpekler yemesin diye. Kediler doğduktan sonra anneleri ölmüş onlarda pirelenmiş temizleyip bırakmışlar daha dün doğmuşlar akşama size haber versem olur mu? Alınıp alınmadığını bilmiyorum şuan akşama geç mi kalmış oluruz?

bu arada kartondalar kediler bisküvi kutusundalar

Gaziosmanpaşa'da. Annemi aradım şimdi annem evden çıkmadan önce ordaymış kediler kardeşim ve arkadaşı da yanında duruyolarmış köpekler yemesin diye. Kediler doğduktan sonra anneleri ölmüş onlarda pirelenmiş temizleyip bırakmışlar daha dün doğmuşlar akşama size haber versem olur mu? Alınıp alınmadığını bilmiyorum şuan akşama geç mi kalmış oluruz?

Bilmiyorum aksama kadar idare edin bir sekilde lutfen mesafe problem degil biz geliriz kediler icin siz belli bir yer bildirirseniz oradan gelip aliriz ..saat kaç olur ?

Bilmiyorum aksama kadar idare edin bir sekilde lutfen mesafe problem degil biz geliriz kediler icin siz belli bir yer bildirirseniz oradan gelip aliriz ..saat kaç olur ?

İçim hiç rahat değil daha dün doğduklarını duyunca daha kötü oldum pirelenince bakımı yapılmış ya o zmn beslemişler midir?

İçim hiç rahat değil daha dün doğduklarını duyunca daha kötü oldum pirelenince bakımı yapılmış ya o zmn beslemişler midir?
beslemiş olsalar bile iki saatte bir beslenmeleri gerek o yavruların adresini tam mesaj atsanız da gönüllü arkadaş gidip alsa bebekler ölmeden Allah korusun :KK43:

Adres vermek istemez belki diye bulusma alanida soyleyebilir veya verirse bizde gidip aliriz hemen

adres veririm hiç sorun değil sizi boşuna getirmek istemiyorum civarda gecekondular var annem birileri alıp bahçesine götürür ben evden çıkarken ordaydı kardeşimde yanındaymış arkadaşıyla küçük çocuk onlar başını bekliyomuş kedilerin, köpekler gelmesin diye.

X