Sokağa bırakılan yavru kediler!

@Elysionight'a tesekkur edelim :) istinyeden kalkip gaziosmanpasaya geldiler iyi yurekli insanlar iyiki varlar :)
Sen de durumu buraya yazarak duyarlılık gosterdin. Yoksa nerden haberi olacaktı. Telef olurdu minikler. Of keşke ben de alabilsem, yalnızım geç gidiyorum eve yalnız bırakmak istemiyorum, sonuçta tum gün beni bekleyecek, psikolojisi bozulur diye hayvan sahiplenemiyorum :KK43:

Sen de durumu buraya yazarak duyarlılık gosterdin. Yoksa nerden haberi olacaktı. Telef olurdu minikler. Of keşke ben de alabilsem, yalnızım geç gidiyorum eve yalnız bırakmak istemiyorum, sonuçta tum gün beni bekleyecek, psikolojisi bozulur diye hayvan sahiplenemiyorum :KK43:
Gerçekten istiyorsan bir süre sonra sokaga salmayacaksan Hiç birşey olmaz kedilere merak etme iki kedi hem arkadaşlık ederler hemde senin yalnızlıgına ortak olurlar. Ben ve eşimde çalışıyoruz iki tane sokaktan kurtardıgımız kedi var akşama kadar birlikte oyun oynuyorlar.

Bende bakamam bilmiyorum yapamam ve ayin sonunda dugunum var surekli bir isim var bugün gelinlik provasina gidecektim kedicikler nedeniyle gidemedim :)

Gerçekten istiyorsan bir süre sonra sokaga salmayacaksan Hiç birşey olmaz kedilere merak etme iki kedi hem arkadaşlık ederler hemde senin yalnızlıgına ortak olurlar. Ben ve eşimde çalışıyoruz iki tane sokaktan kurtardıgımız kedi var akşama kadar birlikte oyun oynuyorlar.
Ben kedi mutlaka sahiplenecegim eskiden vardı çok seviyordum, kardeşimle yaşıyordum kim erken gelirse o ilgileniyordu. Yine de hırçın ve sinirliydi yalnizliktan. 2 tane almak güzel fikir bensizligi umursamazlar, beraber oynar dururlar. Kardeş bulmam gerek benim. Böyle annesi olmayan bebekler olsa alırım.

Bende bakamam bilmiyorum yapamam ve ayin sonunda dugunum var surekli bir isim var bugün gelinlik provasina gidecektim kedicikler nedeniyle gidemedim :)
Zor zaten sorumluluk istiyor. En basitinden çok önemli bir işin çıksa, eve günlerce gelmeyecek olsan sıkıntı. Kedi otelleri var gerçi onu bile araştırdım :) 2 tane almak mantıklı, artık evde tül perde ne varsa oynar dururlar. Van kedim vardı ne perde bıraktı ne parke :)) laptopumun tuşlarını bile çıkarmıştı. Sabır gerekli cidden.

X