- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
-
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
Bakımını yapmak ne demek yahu? Araba mı bunlar.
İnstagramda gönüllü hayvanseverler var. Hesabınız var mı foto çekip onları etiketleyin.
Hangi belediye ve hangi numara bilgi verin rezil edelim.
Canim eger yapabiliyosan al barinaga götür aliyorlar benimde basima gelmişti boyle bi olay sokakta uc tane bi iki günlük yavru kedi bulmustum ve barinaga götürmüştum ve ordaki anne kedilee yavurlari sahiplenmslerdi sende gec olmadan al barinaga goturKızlar hayvan beslemiyorum alışık değilim köpeklerden korkarım sokakta gördüğüm kedileri sevemem dokunmasını bilmem ama hepimizin vicdanı var değil mi?
Bugün kapımızın önüne üzerinde veteriner hizmetleri yazan bir araçla içerisinden 3 tane yavru kedi getirildi. Kafesinden çıkarıldı o kadar küçükki kediler muhtemelen 1 2 günlükler. Yürüyemiyolar! İşçi bıraktı kedileri annemle gördük balkondan annem seslendi 'napıyosunuz köpekler yer onları' diye hiçç aldırmadı adam bastı gitti. İndim aşağı süt götürdüm ama içemiyolar sanırım emmeleri lazım.
Belediyeyi aradım İstanbul'da yaşıyorum. Belediye sordu soruşturdu araç onlara ait değilmiş bana İBB veteriner hizmetlerinin numarasını verdi aradım sinir bozucu bir herif çıktı. Anlattım olayı 'gelin alın barınağa götürün bişey yapın bunlar ölür burda köpekler yer kediler yürüyemiyor.' 'Banane yerse yesinler biz onları gece oradan aldık bakımını yaptık aldığımız yere koyarız' dedi adam! İşleri buymuş gece alıp götürmüşler bakım yapıp bırakmışlar güya ama açlıktan ölmezlerse köpekler parçalar onları.
Şimdi evine al besle diyen olacak 25 gün sonra düğünüm var hayvanlarla ilgili hiçbir şey bilmiyorum bakamam besleyemem. Annemler almazlar eve, başka bir şey yapamaz mıyım? Ne bileyim barınaklar alır mı? Ya da başka bir yeri mi aramalıyım?
kedilerin fotoğraflarını çekip Facebook'tan İstanbul'daki hayvansever derneklerine süt anne ilanı alabilirsiniz.ancak bir yardım gelene kadar sizin beslemeniz gerek yoksa ölürler.
Canim eger yapabiliyosan al barinaga götür aliyorlar benimde basima gelmişti boyle bi olay sokakta uc tane bi iki günlük yavru kedi bulmustum ve barinaga götürmüştum ve ordaki anne kedilee yavurlari sahiplenmslerdi sende gec olmadan al barinaga gotur
Yenibosnada var canim eger oturudgun yer uzak degilse burdaki barinaga birakabilrisin ben oraya goturmustumİstanbul'da var mı bildiğiniz barınak?
Yenibosnada var canim eger oturudgun yer uzak degilse burdaki barinaga birakabilrisin ben oraya goturmustum
benim kedimde doğumdan on beş gün sonra emzirmeyi bıraktı,ucuz bir bebek maması alıp sütle karıştırdık.cezvede ısıtıp azıcık ılıyınca şırıngayla içirdik.inanın belli bir süre sonra alıştılar artık şırıngaya ben dokunmadan emerek çekip içiyorlardı.beslemek dışında eğer Dediğiniz kadar küçüklerse çiş yapmak için de Yardıma ihtiyaçları var.
Şırıngayla vereceksin canım direk içemezler onlar yada bi eldivenin ucuna iğne batırıp ordan o şekilde biraz zor ama oldğu kadar. Sütü sulandırmayı unutma sakın yavru kedi sütü sindiremez yarı yarıya muhakkak. Bir de nette kedi maması tarifi var tereyağı filanla yapılan ona bak.nasıl beslenir kaptan süt içemiyolar zarar veririm diye korkuyorum
Nasıl iş ya okadar küçük yavruyı nasıl bıraktılarizmirde büyük kedileri kısırlaştırıp geri bırakıyorlar ama bebek olanları geri bıraktıklarını hiç duymadım öyle şey mi olur ya ne olucak şimdi o bebişler