- 20 Mart 2015
- 111
- 33
- 29
-
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
Bende kedi besleyen ablaua goturmustum oda almamsti kedim onlari yer diye barinaga birakmak tek çare adresi tam olarak bende bilmiyorum arkdasimin kardesi ile birlkte gitmstim ama cok uzak degilYenibosna'da çalışıyorum ben bi araştırayım şuan işteyim fotoğraf çekemedim ama kediler kapıdaymış hala sürekli annemi arıyorum o da ara ara inip bakıyo ama o da anlamaz. Mahallede bir kadın var kedi besliyodu o da yok evinde
Arkadasim adresiniz neresi ben gonulluyum ?
bu arada kartondalar kediler bisküvi kutusundalar
Gaziosmanpaşa'da. Annemi aradım şimdi annem evden çıkmadan önce ordaymış kediler kardeşim ve arkadaşı da yanında duruyolarmış köpekler yemesin diye. Kediler doğduktan sonra anneleri ölmüş onlarda pirelenmiş temizleyip bırakmışlar daha dün doğmuşlar akşama size haber versem olur mu? Alınıp alınmadığını bilmiyorum şuan akşama geç mi kalmış oluruz?
Bilmiyorum aksama kadar idare edin bir sekilde lutfen mesafe problem degil biz geliriz kediler icin siz belli bir yer bildirirseniz oradan gelip aliriz ..saat kaç olur ?
beslemiş olsalar bile iki saatte bir beslenmeleri gerek o yavruların adresini tam mesaj atsanız da gönüllü arkadaş gidip alsa bebekler ölmeden Allah korusunİçim hiç rahat değil daha dün doğduklarını duyunca daha kötü oldum pirelenince bakımı yapılmış ya o zmn beslemişler midir?
İçim hiç rahat değil daha dün doğduklarını duyunca daha kötü oldum pirelenince bakımı yapılmış ya o zmn beslemişler midir?
beslemiş olsalar bile iki saatte bir beslenmeleri gerek o yavruların adresini tam mesaj atsanız da gönüllü arkadaş gidip alsa bebekler ölmeden Allah korusun
Bilemiyorum siz belli bir saat belirtebilirseniz bizde ona gore hazirlanalim eşimle gelecegiz cunku hani nezaman haber verirsiniz
annem eve en geç 1 saat sonra döner size o zmn haber vereyim
Adres vermek istemez belki diye bulusma alanida soyleyebilir veya verirse bizde gidip aliriz hemen