- 13 Mart 2016
- 3.897
- 8.660
- 78
- Konu Sahibi NightStalker
- #1.001
101. sayfa serefine Kirpicik'ten bir nazar bocugu gorumce, gelin ve tum yorum yapanlara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrıca 1000. yorumu da sen yaptın :)))101. sayfa serefine Kirpicik'ten bir nazar bocugu gorumce, gelin ve tum yorum yapanlara.
Konu sahibinin mesajini default kabul edersek evet. Teknik olarak 1001.Ayrıca 1000. yorumu da sen yaptın :)))
@Seridina ...Gelini haklı bulanlar şakka gibisiniz...
Bende tıpkı konu sahibi gibi ; abim ve ablamla çok çok çok yakınız, kardeşten öte bir ilişkimiz var...
Onlar benim ablam, abim ve en yakın arkadaşlarım...
Çevremde herkes aramızda olan ilişkiye imrenir ve bir çoğu anlamazlar...
Allahıma her gün şükrediyorum, dilerim ki hiç bozulmayız hep böyle sürer.
Kardeşleri ile arası iyi olmayanlar tabi ki gelini haklı bulacak...
Ama artık şu kafadan çıkmak gerek.
Bu nedir ya "evimde, evim, ben o evin hanımıyım" tripleri ve kafası ?
"Eee o zaman sen o evin hanımıysan ben de 30 yıldır o adamın kardeşiyim" demez mi insan ?
Ben konu sahibini çok iyi niyetli buldum. Ve gelini ise kavga çıkartmak isteği görüyorum.
Benim ablam evli... ve istediğim zaman gidiyorum ve evinde yatılı kalıyorum.
Bir kez olsun enişte me haber vermedim. Neden vereyim. Ayrıca eniştem ile de diyaloglarımız çok iyidir.
Birbirimize çok bağlı olduğumuzu gördü ve bize ayak uydurdu.
Lütfen artık şu zihniyeten çıkın çok sevgili gelinler veya damat lar... kardeşlerin arasınız bozmayın. Fitne fesat tavırlardan vazgeçmeli bu toplum...
Ben annemi bir kez olsun bu şekilde görmedim baba mı da... anlaşmazlıklar olabilir fakat her daim annem ve babam birbirlerinin ailelerine hep saygılî davrandılar ve araya fitne fesatlık sokmadılar.
Eş önemli değil.
Bu dünya da en değerli miras annenin ve babanın size bıraktığı kardeşlerdir.
Artık şu şeytanlıkları ve fesatlıkları bırakın. Kardeşlerin arasına kimse giremez.
TeşekkürlerrrrrrBanlanmak istemediğim için yorum yapmıyorum. Eminim söylenecekler söylenmiştir.
Kk gelinlerinin kendi gorumceleriyle dertleri bitmedi bu yüzden konu bitmiyorBu konu hala devam ediyor mu ya??
Azimle işeyen duvarı delermiş, yakında telepatiyle gelinide aramıza alıcaz, ha gayret.
TeşekkürlerrrrrrBanlanmak istemediğim için yorum yapmıyorum. Eminim söylenecekler söylenmiştir.
:) Muhabbet ederken eş önemli değil diyen üye kimdi diyorduk bende oyuzden sizi alintiladimNiye alıntıladınız ki...
Bu benim düşüncem, hiç bir konuda polemiğe girmeden sadece düşüncemi yazdım :)
Tabi kimse benim gibi düşünmek zorunda değil...
Yoo kimse birşey söylemedi diye hatırlıyorum belki de yanlış hatırlıyorum. Unuttum.
Zaten hala işsizim ya ... üfff bir iş bulabilsem keşke
Tabii ki sizin düşünceniz. Eş önemli değil yazmışsınız. O muhabbet geçti de kim yazdı onu dedim arkadaşta sizi etiketledi. Polemiklik bir durum yok yani. İnşallah iş bulursunuz.Niye alıntıladınız ki...
Bu benim düşüncem, hiç bir konuda polemiğe girmeden sadece düşüncemi yazdım :)
Tabi kimse benim gibi düşünmek zorunda değil...
Yoo kimse birşey söylemedi diye hatırlıyorum belki de yanlış hatırlıyorum. Unuttum.
Zaten hala işsizim ya ... üfff bir iş bulabilsem keşke
Açılın ben haklıyımHayır kapı komşusu daha haklı !
Yorumların bi kısmını okuyabildim ama okuduklarımın büyük bir çoğunluğu gelininizi haklı bulmuş. Bir kere gelin hanımın ki açık sözlülük değil tamamen terbiyesizlik. Ev benim ben varken gelebilirsin ben yokken gelemezsin demiş. Bu nasıl bir üslup ki bu kızı bu kadar kişi haklı bulabilmiş hayret ettim gerçekten. Ben abimin ya da ablamın evine kafama göre gidemicem mi? Canımın diğer yarısı evlendi diye araya mesafe mı koyucam bu nasıl bir kafa yapısı?? Özellikle ben yokken gelemezsin kısmına takıldım. Abimle bi baş başa oturmak isticeğim zaman olamaz mı? Hanımefendi hep yanınızda mı bulunmak zorundaymış? Ki kardeş kardeşin evinde misafir mı olurmuş? Ne yani kendi ailesinden birine aynı bi tavrı sergiliyebiliyormuymuş acaba kendisi? Ben siz de bi hata görmüyorum aksine gelini de fazla kurnaz buldum. Muhatap olmaya bile değmez bi kıza benziyor bence abinize de anlatın yiyorsa bide abinize ev benim evim havalarında konuşsun.Herkese iyi akşamlar. Az evvel hayatımın şokunu yaşadım. Şimdi nerden giricegimi bilmiyorum konuya ama bi yerden başlıyorum kısa gitmeye calisicam uzun olursa affedin.
Benden 2 yas büyük abim var. Babamla annem 2008 de boşandı 2005te de ayrıldılar ve seneler boyunca annem ben abim arkadaş gibi yaşadık büyüdük ve kenetlendik. Önce annem evlendi sonra ben (2 sene oldu) en sonunda da abim aralıkta evlendi bi kac ay önce. Eşi benimle yaşıt dışardan bakıldığında soğuk ve havalı bi kiz çok gulmuyor mesela ama vakit geçirince çok iyi. Bende geçen haftalarda 14 ü e 21i istanbuldaydim hepbeeaber babanemde kaldik 8 gun boyunca neyse ben döndüm. Bi kac gündür de esim ve abim konusmuslar istanbula gelin diye bende dedim ki evet git erkek erkeğe takılın iki gün (ise dönmesi gerek) sonra gelirsin dedim ama tutturdu sende gel ben tek gitmem sizsiz napcam diye neyse tamam dedim abim irtica halinde olduk ve biletleri aldik bu arada salı günü de kiz yazliga gitti 20 gun yokmuş sanırım neyse ve biz kızla hic yazismiyoruz ben yazarsam yazıyor pek sevmiyo yazismayi. Neyse ben instagramda hikaye paylaştım son 7 diye (bu ayın 9 u gidecektik ve esim 2 gun sonra dönüp ben biraz da h kalacaktım) bana mesaj attı. Mesaj aynen şöyle
X hanım duydum kiiii bize gidiyormussunn
Ben varken bize gelmezsin kalmazsın
Ben yokken gidesin gelmiş her nedensee şaşırdım yaniii haberin olsun.
Ama yine de iyi tatiller dilerim
Dedi. Bende güle oynaya açıklama yaptim samimiyetimize güvenip. Cevap vermedi. Abimle ortak konuşma vardı sonra ordan video attım güldüm. Gördü yine cevap vermedi. Aradan geçti bi kac gun ben bugün yazdım selam nasi, gidiyor diye. Iyi gidiyor yazmış. Küsmuyuz dedim kırgınım evet yazmış. Bunun üzerine ben;
Aciklamami yaptim ama en onemlisi de siz gidelim deseydiniz giderdik zaten. Beraber bana gore cok guzel l 1 hafta geçirdik önemli olan buydu bence şahsen bana iyi geldi güldük eğlendik yedik içtik sıkıldık. Sende haklısın herkesin düşüncesi bir değil anladığım kadarıyla böyle şeylere önem veriyosun özellikle misafirliğe ama bak bana 2 senedir evliyim evime kimse gelmedi inanki zaten arkadaş cevrem 0. Bi de bilet olayı X tek gidicekti bende ısrar ettim berabe vakit gecirsinler diye 2 gün gidip geleck sende gel yoksa gitmem dedi bi anda kadar verildi bi anda bilet alındı ben anneme bile söylemedim yani yanlış olduğunu düşünsem instagramda hikayede paylasmam ki bu ikinci yine de kusura bakma. Al bu da çiçeğin şimdi ışte yaaaaz ışte yazma yine de sevicem seni. Dedim.
Aradan geçti 5 dakika ve gelen cevap bu..
İstanbul'a gelme kararı alıyorsun
İnstagramdan öğreniyorum
Ben koskaca 11 ay ordaydım
Tatile geliyorum . Arkamdan evime gidiyorsun.
Evime gel basımüstüne . Ama ben ordayken.
Ben orda değilken değil.
Y artık bekar değil Y artık bekar yaşamıyor.
Ev benım . Benım evime misafir geliyor ve benım haberim Yok. Ve üstüne ben evde değilim Zaten.
Biliyordum X gelecekti. Sevindim de gelsin dedim erkek erkeğe takılırlar Zaten Motor var.
Ama benım evime aile geliyor.
K bakma bu bana yapılmış bir ayıptır X.
Ben suanda içimde ne varsa sana döküyorum.
Hiç hoş olmadı bu durum.
Evi çekip çeviren ben .. sizi ağırlayacak olan ben. Ama ben tatildeyim. Bunları yapan Y değil.
Bana söyleyen olmadı. Beni takan olmadı.
Linam, Y
bekar değil. evli .
Biri gelecekse bana söyler Y'ye değil
evlilik Budur.
Gerçekten böyle dusunuyorsan peki dedim. O da son olarak
Ben farklı düşünüp başka yazmam . Neysem oyum . Arkandan konuşacağımı yüzüne de söylerim. Benim düşüncem budur . Olması gerekende budur. Yazmış. Sonuc olarak abime mesaj attım dedim ben hastayım kızım da hasta gibi bi de aşı olacak hava değişimi falan iyice kötüler biz gelmeyelim sen Xi ikna et tek gelsin dedim anlatmadım durumu. bileti iptal ettirmeye calisicak esim de olayı bilmiyor bi önceki konuşmanızı cevap vermeyisini biliyor sen yapılacağını yaptın boşver o yazsın artık demişti,
Ciddi ciddi kötü hissediyorum. Nasıl yüzyüze bakicaz abim eylülde gelmeyi dusunuyodu ne olucak şimdi. Ruhum daraldı resmen.
O yenge abinin eşi yani sen onun da kardeş sayılırsın böyle bir davranışı kendi kardeşine yapar mı yapmaz yapmamalı tabikide gelicek kalıcak her seferinde izin mi alacak misafirin zorluğu mu olur hele kardeşiyseAma yenge de sizin gibi gorumcelere katlanarak yillarca kocasiyla beraber zorluklara katlanacak. Niye kucumsuyorsun? Abileriniz evlenince hayatlari sorumluluklari degisiyor bunu kabullenin kizlar. Basiniz sıkışır gelirsiniz agirlanirsiniz orasi ayri ama abimin evi tabi istedigim gibi girerim cikarim derseniz yenge karsinizda beliriverir.
Farkı gelinle görümce kavgalı. Damatla baldız kavgalı olsa o da evde istemezBi ters mantık yürütün sizin kardeşiniz her geldiğinde damattan izin mi alacak ablamı görmek istiyorum diye yada damat ona ben evde yokken ablanı görmeye gelemezsin dese olur mu hiç ...öyle bir konu bile açılsa çoğu kişi bırak o adamı derdi e şimdi fark ne...