Şok oldum üzgünüm..

Ben kimseyi yalancılıkla itham etmemiştim, sizin yazdıklarınızdan yola çıkarak, kendimce yorum yaptığımı, karşı tarafın dediği gibi bir durum varsa sizin yalancı konumuna düştüğünüzü belirtip, yalan mı söylüyor yani sizce diye soru sormuştum. Yalancılıkla itham etsem, "yalancı" diyip öylece kestirip atardım, soru yöneltmezdim. Orada konuştuğum üye de çok fazla dediğim kelimeleri sağa sola çekiştiriyor, bu konuda da aynısını yaptı mesela. Benzetme yaptığım bir cümleyi aldı, "siz öylesiniz dedin." dedi. Benzetme yapmak öylesiniz demek olsa, benzetme diye bir kavram olmazdı. Ben bir şeyi demek istesem, net biçimde belirtirim, yalancı diyeceksem yalancısınız derim, rica ediyorum demediğim şeyleri demişim gibi göstermeyin. Cümlelerimde ne demek isteniyorsa odur, daha fazlası yok. Ima olduğunu ya da laf soktuğumu sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Hayatım üzerine yorum yapılmasını istesem konu açar, yorum isterdim ve benim bir tane bile konum yok, hayatım hakkında fikir edinebilecekleri. Kaldı ki herkes kendi yazdığından mesuldur, ben Queen'in hayatı hakkında herhangi bir yorumda bulunmadım. Bulunan başka biri, diyeceksiniz ki beğenmişsin ama. Genel hatları ile düşüncesini beğendiğim için beğenip, geçtim. Kendim yazsam çok farklı şeyler yazardım; ama burada bir üye bir kere benimle tartışınca her gördüğü yerde, "tartıştık o yüzden farklı fikir belirtiyorsun." dedi. Ben genel yapı itibari ile kin tutmam, üstüme yük etmem böyle şeyleri. Sizin konunuzda Queenle konuşurken hastaneye gidiyordum, ayak üstü ara ara yazabiliyordum, tam anlaşabileceğimiz noktaya geldiğimizde benim yorumu yapıp, bitirmeme fırsat olmadan başlık kilitlendi ve orada aramız gergin gibi kaldı, daha önceki tartışma yüzünden Queen de bahsettiğim üye gibi düşünür diye cevap vermek yerine, yorumları beğenip, geçtim.
Arada mesela ilahiyat ilahiyat yazmışsınız, kilo vs yazmışsınız, bunları diyenler başka üyelerdi. Kel alaka bu konuyla? Ben ne dediysem ondan mesulumdur, başkalarının dediklerinden bana ne? O konuda yazan kişileri tanımıyorum, sizinle daha önce tartışmaları varsa da beni bağlamaz, benim takıldığım tek bir nokta vardı, onu da net bir biçimde ifade ettim orada da. Bu kadar içerlediyseniz, açtırın konunuzu tekrar, kim ne dediyse ona yazın derdinizi. Bunların muhattabı ben değilim ve başka konularla da alakasız kalıyor.
Şu zeka olayına gelirsek. Kadınların çoğu sürekli kocalarının bir şeyleri düşünemeyeceğini düşünüp, her falsolu hareketlerine bir bahane uydurup, kendini avutuyor. Erkeklerin bir şeyleri düşünemediğini, düşünen biri bana göre erkeklerden zeki olamaz; çünkü pek çok inceliği erkekler de düşünüyor. Ama kendilerine bu şekilde düşünemez, edemez muamelesi işlerine geliyor, umursamıyorlar, nasılsa pışpışlayanı var. Bu benim açımdan böyle; ama zaten zekilik, zekâ biraz da görecelidir, çok tartışmaya açık bir konu. Kimse benim zeki bulduğum birini zeki bulmak zorunda da değil. Ve şu ezdirme mevzusu, bana göre de erkeğin her hareketine bu şekilde kılıf uyduran kadınlar genelde ezdiriyor kendisini; çünkü hep suçlu başkalarıdır, gerçek suçluyu hep aklarlar zihninde. Bir şekilde ezilmesine sebep olan kişiyi çekmeye devam ederler, pışpışlarlar, ezilmeye de devam ederler. Eşine karşı dik duran bir kadının ben ezildiğine denk gelmedim. Beni yanlış anladığınızı düşündüğüm yerleri düzelttiğimi umuyorum.

Son düzenleme:
Tabiki gelin haklı.tamam insan abisinin evine gider ama defalarca çagrilmasina ragmen gitmeyip gelinin evde olmadigi zamana denk getirip sonra da ona söylemeden instagramdan duyururak gitmez.
Ayrica ben evde yokken eve birinin gelmesi demek mutfak dolaplarinin,yastik çarşaf çikarmak için yatak dolaplarinin yada bazanin açilmasi,yatak odama girilmesi demek yani .o yuzden kadin evde yokken yatili misafirlik dogru degil

Peki sizinde kardeşiniz geldiğinde aynısı geçerli olur mu ? enişteden izinli mi gelmesi lazım her seferinde enişte gelebilir kalabilirim miyim diye izin mi isteyecek

Peki sizinde kardeşiniz geldiğinde aynısı geçerli olur mu ? enişteden izinli mi gelmesi lazım her seferinde enişte gelebilir kalabilirim miyim diye izin mi isteyecek
Orasi iki kisiye ait bir yuva izin almak degil olay.kizkardesim gelecekse de eşim bunu instagramdan duymamali ya ben soylerim yada kiz kardesim arar size geliyorum der normali budur.
Yada ben evdeysem eşim şehir dışındaysa görumcemi yine agirlarim ama ben evden yokken bi kadinin evime girmesi orayi burayi didiklemesi beni rahatsiz eder belki daginik,belki ozel bi eşyam var beni rahatsiz eden bu olur aslinda

Bence bazı üyeler şunu anlamıyor.. Adam tek başına gidecek olsa ona hizmet edecek kişi evin erkeği.. Sorun yok.. Ama adam karısıyla birlikte yatılı gidiyor. Ee "malesef ki" evde bir kadın varken adamların yatak çarşaf, tabak çanak, temizlik işleriyle uğraşmayacağını biliyoruz.. E böyle bi durumda kadın mecbur yatak odasına da girecek, mutfağa da, banyoya da.. Ben olsam ben de rahatsız olurdum.. Belki banyo dolabımda başkasının görmesini istemediğim bişey var, belki mutfak dolaplarının içi dağınık.. Belki misafire serilecek çarşafı havluyu hepsini birbirine karıştırdılar.

Yani bi tutturmuşsunuz siz enişteden /yengeden izin alıyor musunuz diye.. Eğer eniştem/yengem evde yokken ben "eşim ile" gidip ablamda/abimde kalacaksam tabiki de izin almam gerekir.. Zaten gelinin derdi de "çift olarak" kalmaya geliyor olmaları..

Ha tekrar belirteyim gelin haklı olsa da üslubu çok çirkin..

+1

Gelininiz ne güzel açık sözlü ve net birisi. Bence kızın gönlünü al. Bu seferlik böyle oldu bunu telafi ederiz falan de ve git sonuçta kardeşinin evi. Ama sonra gerçekten kızın gönlünü al.

Valla gelinin yerine kendimi koyuyorum da benim evime esimin kardeşi ve eşi gelse ben yokken ben de bozuk atardim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…