Şok oldum üzgünüm..

Bence her olayda yüzde yüz haklı veya yuzde yuz haksız olunmaz. İki tarafta da hatalar var.
Senin hatan elbette ki yengenden habersiz gitmemen gerekirdi ancak abin davet ettigi icin yengenin haberi olmadığını dusunememis olabilirsin. Yengen evde yokken gitmek de evet uygun degil ancak zaten eşin gidecekmiş yengen bunu biliyor yani evi uygunsuz sekilde birakmis olamaz.
Yengenin en büyük hatasiysa bu meseleyi eşiyle çözmesi sana yansitmamasi gerekirdi. Sanki sen onun gitmesini firsat bilip evine çöreklenmişsin muamelesi yapmasi cok çirkin olmus. Ne olursa olsun sen eşinin misafirisin. Habersiz cagirdigi icin esini azarlayabilir seni degil. Benim icin bu hareket ipleri koparmak anlami tasir. Böyle muamele eden yengemin evine bir daha gitmeyi birak kapisinin onunden bile gecmem...

@Seridina ...

TeşekkürlerrrrrrBanlanmak istemediğim için yorum yapmıyorum. Eminim söylenecekler söylenmiştir.

Niye alıntıladınız ki...

Bu benim düşüncem, hiç bir konuda polemiğe girmeden sadece düşüncemi yazdım :)

Tabi kimse benim gibi düşünmek zorunda değil...

Yoo kimse birşey söylemedi diye hatırlıyorum belki de yanlış hatırlıyorum. Unuttum.

Zaten hala işsizim ya ... üfff bir iş bulabilsem keşke

:) Muhabbet ederken eş önemli değil diyen üye kimdi diyorduk bende oyuzden sizi alintiladim
Bu konuda karşılıklı kısa mesajlasmistik sorun yok :)

Tabii ki sizin düşünceniz. Eş önemli değil yazmışsınız. O muhabbet geçti de kim yazdı onu dedim arkadaşta sizi etiketledi. Polemiklik bir durum yok yani. İnşallah iş bulursunuz.

Ne münasebet evin hanımı yokken gidiyorsuuz otel mi orası. Aynısı size yapılsa ne olur. Üstelik kızın haberi yok. Ben ne kendi gelinimize bunu yaparım ne görümcelerim yapsa göz yumarım. İnsan bi haddini bilir yerini bilir. Üstelik siz eşinizn ısrarına hemen evet demişsiniz abinizin değil. Nasıl anlayışsızlık bu insan der ki yengem ne düşünür abim ne duruma düşer. Ben hiç iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum baya sinirlendim.

Yorumların bi kısmını okuyabildim ama okuduklarımın büyük bir çoğunluğu gelininizi haklı bulmuş. Bir kere gelin hanımın ki açık sözlülük değil tamamen terbiyesizlik. Ev benim ben varken gelebilirsin ben yokken gelemezsin demiş. Bu nasıl bir üslup ki bu kızı bu kadar kişi haklı bulabilmiş hayret ettim gerçekten. Ben abimin ya da ablamın evine kafama göre gidemicem mi? Canımın diğer yarısı evlendi diye araya mesafe mı koyucam bu nasıl bir kafa yapısı?? Özellikle ben yokken gelemezsin kısmına takıldım. Abimle bi baş başa oturmak isticeğim zaman olamaz mı? Hanımefendi hep yanınızda mı bulunmak zorundaymış? Ki kardeş kardeşin evinde misafir mı olurmuş? Ne yani kendi ailesinden birine aynı bi tavrı sergiliyebiliyormuymuş acaba kendisi? Ben siz de bi hata görmüyorum aksine gelini de fazla kurnaz buldum. Muhatap olmaya bile değmez bi kıza benziyor bence abinize de anlatın yiyorsa bide abinize ev benim evim havalarında konuşsun.

O yenge abinin eşi yani sen onun da kardeş sayılırsın böyle bir davranışı kendi kardeşine yapar mı yapmaz yapmamalı tabikide gelicek kalıcak her seferinde izin mi alacak misafirin zorluğu mu olur hele kardeşiyse

Bi ters mantık yürütün sizin kardeşiniz her geldiğinde damattan izin mi alacak ablamı görmek istiyorum diye yada damat ona ben evde yokken ablanı görmeye gelemezsin dese olur mu hiç ...öyle bir konu bile açılsa çoğu kişi bırak o adamı derdi e şimdi fark ne...

Farkı gelinle görümce kavgalı. Damatla baldız kavgalı olsa o da evde istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…