• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şok oldum üzgünüm..

Planların arasında eylülde yüz döküp abinin yanında sahte sahte hal hatır sormak yok mu şimdi desene bendensin yıllarca kondurma kondurma sonra milletin ne olduğunu anlarsın bende böyleydim üzülürdüm abime kızar yengeme kondurmazdım ama anlıyorum şimdi herkes meydanda aslında biz kendimizi kandırıyoruz
:KK45:

Benim şahsi görüşüm abinin evidir her geldiğinde izin mi alacak her özlediğinde yingeeee izin verirsen abimi görmeye mi geleceğim diyecek yıllarca beraber zorlukları kaderi paylaştığı insan bir nevi baba figürü var o zaman eşiyle kadıncağız bir problem yaşasa kime gidecek abisine belki telefona bile vakit bulamayacak belki düzenini kurana kadar abisinde kalacak onun desteği olacak her sefer ne izin mi...bu ne büyük engeller abi kardeş arasına arama bir daha o kadının daha evindede kalma...zaten kv yok bişi yok neymiş ben evde yokken gelemezsin adamı tüm hayatına haciz koymuş sanki...
Ama yenge de sizin gibi gorumcelere katlanarak yillarca kocasiyla beraber zorluklara katlanacak. Niye kucumsuyorsun?:KK45: Abileriniz evlenince hayatlari sorumluluklari degisiyor bunu kabullenin kizlar. Basiniz sıkışır gelirsiniz agirlanirsiniz orasi ayri ama abimin evi tabi istedigim gibi girerim cikarim derseniz yenge karsinizda beliriverir.:sinirli::KK45:

Gelin hanim haklı bende evime benden habersiz bir aile gelmesini istemem. Kim olursa olsun. Isterse kendi kız kardesim annem babam olsun. Herkesi en iyi sekilde agırlamak isterim. Ve ben yokken üstelik bana haber bile vermeden gitmelerinede çok bozulurdum.
Sende biraz kendi acından dusunsene. Mesela sen tatilde olsan ve yengen senin evine gelseydi?

Herkese iyi akşamlar. Az evvel hayatımın şokunu yaşadım. Şimdi nerden giricegimi bilmiyorum konuya ama bi yerden başlıyorum kısa gitmeye calisicam uzun olursa affedin.
Benden 2 yas büyük abim var. Babamla annem 2008 de boşandı 2005te de ayrıldılar ve seneler boyunca annem ben abim arkadaş gibi yaşadık büyüdük ve kenetlendik. Önce annem evlendi sonra ben (2 sene oldu) en sonunda da abim aralıkta evlendi bi kac ay önce. Eşi benimle yaşıt dışardan bakıldığında soğuk ve havalı bi kiz çok gulmuyor mesela ama vakit geçirince çok iyi. Bende geçen haftalarda 14 ü e 21i istanbuldaydim hepbeeaber babanemde kaldik 8 gun boyunca neyse ben döndüm. Bi kac gündür de esim ve abim konusmuslar istanbula gelin diye bende dedim ki evet git erkek erkeğe takılın iki gün (ise dönmesi gerek) sonra gelirsin dedim ama tutturdu sende gel ben tek gitmem sizsiz napcam diye neyse tamam dedim abim irtica halinde olduk ve biletleri aldik bu arada salı günü de kiz yazliga gitti 20 gun yokmuş sanırım neyse ve biz kızla hic yazismiyoruz ben yazarsam yazıyor pek sevmiyo yazismayi. Neyse ben instagramda hikaye paylaştım son 7 diye (bu ayın 9 u gidecektik ve esim 2 gun sonra dönüp ben biraz da h kalacaktım) bana mesaj attı. Mesaj aynen şöyle

X hanım duydum kiiii bize gidiyormussunn
Ben varken bize gelmezsin kalmazsın
Ben yokken gidesin gelmiş her nedensee şaşırdım yaniii haberin olsun.
Ama yine de iyi tatiller dilerim

Dedi. Bende güle oynaya açıklama yaptim samimiyetimize güvenip. Cevap vermedi. Abimle ortak konuşma vardı sonra ordan video attım güldüm. Gördü yine cevap vermedi. Aradan geçti bi kac gun ben bugün yazdım selam nasi, gidiyor diye. Iyi gidiyor yazmış. Küsmuyuz dedim kırgınım evet yazmış. Bunun üzerine ben;

Aciklamami yaptim ama en onemlisi de siz gidelim deseydiniz giderdik zaten. Beraber bana gore cok guzel l 1 hafta geçirdik önemli olan buydu bence şahsen bana iyi geldi güldük eğlendik yedik içtik sıkıldık. Sende haklısın herkesin düşüncesi bir değil anladığım kadarıyla böyle şeylere önem veriyosun özellikle misafirliğe ama bak bana 2 senedir evliyim evime kimse gelmedi inanki zaten arkadaş cevrem 0. Bi de bilet olayı X tek gidicekti bende ısrar ettim berabe vakit gecirsinler diye 2 gün gidip geleck sende gel yoksa gitmem dedi bi anda kadar verildi bi anda bilet alındı ben anneme bile söylemedim yani yanlış olduğunu düşünsem instagramda hikayede paylasmam ki bu ikinci yine de kusura bakma. Al bu da çiçeğin şimdi ışte yaaaaz ışte yazma yine de sevicem seni. Dedim.

Aradan geçti 5 dakika ve gelen cevap bu..

İstanbul'a gelme kararı alıyorsun
İnstagramdan öğreniyorum
Ben koskaca 11 ay ordaydım
Tatile geliyorum . Arkamdan evime gidiyorsun.
Evime gel basımüstüne . Ama ben ordayken.
Ben orda değilken değil.
Y artık bekar değil Y artık bekar yaşamıyor.
Ev benım . Benım evime misafir geliyor ve benım haberim Yok. Ve üstüne ben evde değilim Zaten.
Biliyordum X gelecekti. Sevindim de gelsin dedim erkek erkeğe takılırlar Zaten Motor var.
Ama benım evime aile geliyor.
K bakma bu bana yapılmış bir ayıptır X.
Ben suanda içimde ne varsa sana döküyorum.
Hiç hoş olmadı bu durum.
Evi çekip çeviren ben .. sizi ağırlayacak olan ben. Ama ben tatildeyim. Bunları yapan Y değil.
Bana söyleyen olmadı. Beni takan olmadı.
Linam, Y
bekar değil. evli .
Biri gelecekse bana söyler Y'ye değil
evlilik Budur.

Gerçekten böyle dusunuyorsan peki dedim. O da son olarak

Ben farklı düşünüp başka yazmam . Neysem oyum . Arkandan konuşacağımı yüzüne de söylerim. Benim düşüncem budur . Olması gerekende budur.
Yazmış. Sonuc olarak abime mesaj attım dedim ben hastayım kızım da hasta gibi bi de aşı olacak hava değişimi falan iyice kötüler biz gelmeyelim sen Xi ikna et tek gelsin dedim anlatmadım durumu. bileti iptal ettirmeye calisicak esim de olayı bilmiyor bi önceki konuşmanızı cevap vermeyisini biliyor sen yapılacağını yaptın boşver o yazsın artık demişti,
Ciddi ciddi kötü hissediyorum. Nasıl yüzyüze bakicaz abim eylülde gelmeyi dusunuyodu ne olucak şimdi. Ruhum daraldı resmen.
Keşke arayıp söyleseydin nezaket icabı....ama orası senin erkek kardeşininde evi dilediğin zaman gidebilirsin..gelin bence dibine kadar kıskanç.ne gerek var bu kadar seni üzmesine.madem artık geleceğini biliyordu evine dönseydi sizinle vakit geçirseydi
Bu olay üzerine zaten gitme ama abine de durumu anlat bilsin

Duramadim uzun yazmışım :KK48:

Iki tarafında hakli haksız olduğu yerler var görümce haksız madem o kadar samimiyet var niye ona soylemiyorsun sen yoksun ama esim gelicekti benide istediler falan diye gidicem haberin olsun yalandanda olsa sende olsan güzel olurdu üzülürsen ben sen varken gelirim falan gibi ama hicbirsey soylenmeyince samimiyet olmasina ragmen bence yerinde bir tepki vermiş biraz abartmis o kadar gelinde şurda haksiz böyle asiri bir tepki yerine yok ben gittim geliyorsun falan yerine sadece haberim yoktu bende olmak isterdim üzüldüm vs gibi birsey soyleseymis daha iyi olurmuş ki kocasinida paylarmistir sanırım artik aralarindaki iliski durumuna göre sonuç bir arkadaşın dedigi gibi göreceli bu isler konu sahibi samimiyet var madem niye bu kadar kırıldın konu açtın ortalik karışmis bende yazmadsn duramadim biraz ayıp etmissin yengecigne hadi ona soyleme tamam ama abine deseydin esinin haberi varmi diye Oyle icimi sinmezdi falan kimse kimseyi sevmek zorunda degil biraz siyasi olunmasi gerekiyor su gelin görümce kaynana islerinde bunu anladım ya da net olucaksin sonucuna katlanicaksin
Son olarak bende habersiz evime kimse gelsin istemem ben baskasina habersiz gitmiyorsam bana da öyle davranilmali sinir olurum aksi oldugunda

Benim şahsi görüşüm abinin evidir her geldiğinde izin mi alacak her özlediğinde yingeeee izin verirsen abimi görmeye mi geleceğim diyecek yıllarca beraber zorlukları kaderi paylaştığı insan bir nevi baba figürü var o zaman eşiyle kadıncağız bir problem yaşasa kime gidecek abisine belki telefona bile vakit bulamayacak belki düzenini kurana kadar abisinde kalacak onun desteği olacak her sefer ne izin mi...bu ne büyük engeller abi kardeş arasına arama bir daha o kadının daha evindede kalma...zaten kv yok bişi yok neymiş ben evde yokken gelemezsin adamı tüm hayatına haciz koymuş sanki...
Abinin evi değil, ikisinin evi.

Hadi gayret 100 sayfa olunca konu sahibine en iyi görümce ödülü verilecek :)

Bu konuyu ve bazı yorumları okuduktan sonra görümceme gidip deli gibi sarılmak istiyorum kendisi buraya üye inşallah okur bunu :D

O üye kimse onu bulun onun üzerine gidin konu sahibini kaçırdınız yeter :-) :-) :-)

Gelin şuan eşini ve görümcesini karsisina aldi ama koskoca kk üyeleri yaninda dağ gibi bi bilse :-)

Not:GELİN HAKLI
Not GÖRÜMCE HAKLI

Kizi hakli buldum. Bence bileti iptal edince küsmeyin. Yüzünüze konusmuş ne güzel. Sizin de kötü niyetiniz yokmuş. Düşünemedim diyin. Bir dahaki sefere sen ordayken gelecem beraber vakit geciririz iptal ediyorum bileti deyin bence. Zaten iptal ediyorsunuz bileti. Geri adim atarsaniz sizden bir sey eksilmez ve yüz yüze de bakabilirsiniz. O da tavrinin sert oldugunu düsünür.

Back