Şok oldum üzgünüm..

Ama yenge de sizin gibi gorumcelere katlanarak yillarca kocasiyla beraber zorluklara katlanacak. Niye kucumsuyorsun? Abileriniz evlenince hayatlari sorumluluklari degisiyor bunu kabullenin kizlar. Basiniz sıkışır gelirsiniz agirlanirsiniz orasi ayri ama abimin evi tabi istedigim gibi girerim cikarim derseniz yenge karsinizda beliriverir.

Gelin hanim haklı bende evime benden habersiz bir aile gelmesini istemem. Kim olursa olsun. Isterse kendi kız kardesim annem babam olsun. Herkesi en iyi sekilde agırlamak isterim. Ve ben yokken üstelik bana haber bile vermeden gitmelerinede çok bozulurdum.
Sende biraz kendi acından dusunsene. Mesela sen tatilde olsan ve yengen senin evine gelseydi?

Keşke arayıp söyleseydin nezaket icabı....ama orası senin erkek kardeşininde evi dilediğin zaman gidebilirsin..gelin bence dibine kadar kıskanç.ne gerek var bu kadar seni üzmesine.madem artık geleceğini biliyordu evine dönseydi sizinle vakit geçirseydi
Bu olay üzerine zaten gitme ama abine de durumu anlat bilsin

Duramadim uzun yazmışım

Iki tarafında hakli haksız olduğu yerler var görümce haksız madem o kadar samimiyet var niye ona soylemiyorsun sen yoksun ama esim gelicekti benide istediler falan diye gidicem haberin olsun yalandanda olsa sende olsan güzel olurdu üzülürsen ben sen varken gelirim falan gibi ama hicbirsey soylenmeyince samimiyet olmasina ragmen bence yerinde bir tepki vermiş biraz abartmis o kadar gelinde şurda haksiz böyle asiri bir tepki yerine yok ben gittim geliyorsun falan yerine sadece haberim yoktu bende olmak isterdim üzüldüm vs gibi birsey soyleseymis daha iyi olurmuş ki kocasinida paylarmistir sanırım artik aralarindaki iliski durumuna göre sonuç bir arkadaşın dedigi gibi göreceli bu isler konu sahibi samimiyet var madem niye bu kadar kırıldın konu açtın ortalik karışmis bende yazmadsn duramadim biraz ayıp etmissin yengecigne hadi ona soyleme tamam ama abine deseydin esinin haberi varmi diye Oyle icimi sinmezdi falan kimse kimseyi sevmek zorunda degil biraz siyasi olunmasi gerekiyor su gelin görümce kaynana islerinde bunu anladım ya da net olucaksin sonucuna katlanicaksin
Son olarak bende habersiz evime kimse gelsin istemem ben baskasina habersiz gitmiyorsam bana da öyle davranilmali sinir olurum aksi oldugunda

Abinin evi değil, ikisinin evi.

Hadi gayret 100 sayfa olunca konu sahibine en iyi görümce ödülü verilecek :)

Bu konuyu ve bazı yorumları okuduktan sonra görümceme gidip deli gibi sarılmak istiyorum kendisi buraya üye inşallah okur bunu

O üye kimse onu bulun onun üzerine gidin konu sahibini kaçırdınız yeter

Gelin şuan eşini ve görümcesini karsisina aldi ama koskoca kk üyeleri yaninda dağ gibi bi bilse

Not:GELİN HAKLI
Not GÖRÜMCE HAKLI

Kizi hakli buldum. Bence bileti iptal edince küsmeyin. Yüzünüze konusmuş ne güzel. Sizin de kötü niyetiniz yokmuş. Düşünemedim diyin. Bir dahaki sefere sen ordayken gelecem beraber vakit geciririz iptal ediyorum bileti deyin bence. Zaten iptal ediyorsunuz bileti. Geri adim atarsaniz sizden bir sey eksilmez ve yüz yüze de bakabilirsiniz. O da tavrinin sert oldugunu düsünür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…