Şok oldum üzgünüm..

Erkek kardeşimizin evine de izinsiz giremeyeceğiz demek ki, buradan öğrenmiş oluyoruz , ne günlere kalmışız :)
Hayır bu birşey değil , 20 sene sonra oğlumuzun sokağından bile geçirmeyecek bu gelin hanımlar bizi ..

Aslında mesafe en güzeli hep diyoruz ya
Güleryüz ve mesafe...
Önemli olan görüşmekten mutluluk duymak ... Huzursuz olunuyorsa ya konuşup cozsunler ya da uzak dursunlar birbirlerinden daha kötü olmaktan iyidir

Abimin evi diye bı kavram yok abimlerin evi diye bı kavram var ki sadece abinin bile evi olsa orası abimin evi yine bizim değil ... Annemin evine giderken bile ararım musaitmisin diye
Herkesin kendi düzeni var çünkü karsimdakine saygı duymak zorundayım ... Bunu bilsek ve kabul etsek sorun yok aslında

Karşılıklı saygı çerçevesi çoktan asilmis konu sahibinde... Gorumcemin kocası bile beni çekiştirerek laf söyleyecek hadi oradan bı destursun önce .... Böyle kişiyi ben evimde istemem şahsen...

valla gelin haklı
en başta tavrını koymuş
ben kendi anam babamın evine habersiz gitmiyorum
abimizin evinde izinsiz gidemeyecekmiyiz diyenlerde bir tuhaf

olayın iç yüzünü bilemem ilk mesaja istinaden söylüyorum,
Hayat kısa, dert etmeyin böyle şeyleri, yarın başınıza bir dert gelse yine birbirine kenetlenecek olan sizlersiniz ,
yakın aile içerisinde böyle soğukluklar çok zor oluyor. İnsallah arayı düzeltirsiniz
Allah kolaylık versin

Gunlerdir yorum yapiyim diyorum hep bisey cikti bi turlu yazamadim

Son iki sayfayi okudum zaten yazmak istediklerim de yazilmis genelde ama yazmadan edemedim

Benim gorumcem yok , eltim kv kayin kp hicbiri yok , ama erkek kardesim ve esi var yani bu durumda ben gorumce oluyorum

Ben evde yokken kardesimle karisi ve cocugu tabiki evime gelir ve bana da sormasina gerek yok ararlar esimi musaitse gideeler ancak yatili kalmak baska bir sey hele de coxuk varsa , o zaman mutlaka beni ararlar ki zqten kendileri de son derece dusuncelidir evime gelip de karistiramayacaklarini bilirler

Eve oturmaya gitmek baska bir mevzu yatili birkac gunlugine gitmek baska bir mevzu

Kardesim de hicbir sekilde orasi ablamin evi istedigim gibi gidee yer icer yatar kalkarim diyemez neticede bir aile evi bir duzenimiz var , kardesimin karisi da olsa gelip yatak odama giremez dolabimi acip carsaf vs alamaz yok boyle bir dunya

Niye bu kadar ağlandınız hayırdır? Erkekler genel olarak bana göre kadınlardan daha zeki evet. Bilimsel açıdan da erkek beyni, kadın beyninden daha büyüktür. Beyin büyüklüğü /vücut büyüklüğü oranı zekayı belirler ve insanlar arasında büyük boyutsal değişimler olmadığı için beyin hacmi büyük olan zekidir. Yani erkekler bilimsel olarak kadınlardan daha zeki, en azından zeki olmaya daha elverişli diyelim.

Günlük hayatta da bunun yansımalarını görüyoruz. Ben de diyorum ki erkekler gayeeet zeki, her halttan da anlarlar. Aman erkekler anlamaz, çocuk gibidir, yok anası doldurur, yok kadın ayartmıştır geçiniz bunları. Her şeyi akledecek kafaları var erkeklerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…