- 29 Aralık 2007
- 3.385
- 1.073
- 698
- Konu Sahibi NightStalker
-
Aslında mesafe en güzeli hep diyoruz yaEvet söylediklerinize katiliyorum.Ozaman gelin esiyle bu konuyu halletmeye calismis anladigim kadarıyla oyle oyle olmayinca gorumceye patlamis ozaman ne gereksiz diyaloglar ya ben abinin gorumcenin esinin arayip laf söylemesine sasirdim Ayrica abi bu yorum karşısında ne yapti acaba.Ve görümcenin esinin olayla ilgisi yokken karismis olaya cunku onun gelisinden rahatsız degilki gelin problem gorumceyle neden arayıp hic tanımadığın birini Haddin olmadigi halde elestiriyorsun nasil birdaha.yuz yuze bakilicak.Aman ya konnun gidisati bana dert oldu
Hala erkek kardeşimizin evine izinsiz giremeyecez ah bu gelinler yorumları gelirken ...
Bı sihirli değnek olsa keşke ....
Üyenin erkekler kadınlardan daha akıllı yorumunu gordun mu koptum resmenAllah aşkına sen de banlanma.
Anlıyorum hanımefendi ''Abisinin ve yengesinin evi '' Hatırlattığın için sağolAbisinin değil.
Abisinin ve eşinin evi.
Neden ısrarla anlamak istemiyorsunuz ..
Üyenin erkekler kadınlardan daha akıllı yorumunu gordun mu koptum resmen
tamam tamam sustum
Hala erkek kardeşimizin evine izinsiz giremeyecez ah bu gelinler yorumları gelirken ...
Bı sihirli değnek olsa keşke ....
Rica ederim.Anlıyorum hanımefendi ''Abisinin ve yengesinin evi '' Hatırlattığın için sağol
TaşlanacaksınGelin sonuna kadar haklı. Abisi yanlış yapmış. O evin hanımı gelindir ve gelin ne derse o olur. Kimse kusura bakmasın. Devir değişti.
Konu çok fena almış yürümüş. Ben anlamadım ne olduğunu.Taşlanacaksın
Niye bu kadar ağlandınız hayırdır? Erkekler genel olarak bana göre kadınlardan daha zeki evet. Bilimsel açıdan da erkek beyni, kadın beyninden daha büyüktür. Beyin büyüklüğü /vücut büyüklüğü oranı zekayı belirler ve insanlar arasında büyük boyutsal değişimler olmadığı için beyin hacmi büyük olan zekidir. Yani erkekler bilimsel olarak kadınlardan daha zeki, en azından zeki olmaya daha elverişli diyelim.İkinizin zekası erkeklerden düşükse demek ki,
Yazıklar olsun size,hem de en kocamanından,
Hem Kadınlar Kulübü'ndesiniz hem de kadınsınız-en azından beyanınız o yönde,hiç çekinmeden böyle bir portalda bunu dile getirebiliyorsunuz.
Bunun adına da özgürlükçü ortam falan da dersiniz siz.
Konu tipik gelin görümce ilişkisi iken başta Osmanlı oldu şimdi de kadınlar erkeklerden aptaldıra döndü öyle mi?
@Kazen @Mune
Bu kafalar nasıl kafalardır ya hu,
Şunlara dur denmeyecek mi?
Ölsem ne olacak ki? Zaten ölmüşüm yani. Onu eve gelen misafirler düşünsün.Bu kisi tatile gitmis.Bir yere giderken temiz birakayim olurum kalirim hissi olmaz mi hic sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?