Gelini haklı görenlere şaşırıyorum hangi kafadarlar şunlara bunlara benziyorlar diye hakaret etti üye
Onun üzerine
nomunomuchua öyle mi görümceye hak verenler öyle boyleler diyeyim ozaman şimdi nasıl oldu ? Doğru mu bu dedi
O kısmı en başından takip etmemissiniz herhalde yanlış anlamissiniz
Ayrıca babanız eşi yanındayken geliyorlar diyor haber veriyor bizde de öyle eşimi arar kuzeni müsait misiniz gelicez ben o sırada oradayım gözümle evet diye işaret ederim eşimde evet gelin der hepinizde öyle ona birşey diyen yok
Burda mevzu başka
Bı kere gelin hakkında o kadar kötü konuşan bı görümce gelinin evine gidip kalıp yiyip içmesi hiç dürüst değil ayrıca kadın evde değil yatılı ve çocuklu misafir durumu bambaşka
Gelin keşke ben varken gelseydiniz diyor görümce konuyu uzatıyor gelin resmi ve mesafeli durmak istiyor ama görümce gelini hesaba bile almıyor
Bizim lafimiz buna
Eğer akrabalariniz annenizin evde olmadığı bı gün özellikle o günü seçerek çoluk çocuk tombalak habersiz yatılı gelmek isterse anneniz de ben burda neciyim tesadüfen görmesem haberim olmayacak der sorun isterseniz annenize deyin ki hakkınızda hep kötü konuşan gorumcen özellikle senin evde olnadigin bı gün çocuğu eşiyle yatıya gelecek ve senin haberin yok tesadüf öğreniyorsun ne dersin deyin ...