• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim haklı?

Yapar valla başta aciz biri sanmıştım ama öyle değilmiş:bicak:

Eğer evlenmeye karar verirsen hayırlısı için dua et:)
Sonra eli viledalı eşler çıkıyor insanın karşısına:KK55:

:KK70: :KK70: :KK70: Koptum valla. Burada o kadar şey okuyorum, eli viledalı eş aklıma gelmemişti yine de :KK70:Koca çok zaten önemli olan hayırlısı olması, öyle olur inşallah.

Eski konularını okudum meraktan, konu sahibi öyle biri değil normalde, çalışan biri, kocasına vileda falan fırlatmış :KK70:hiç pasif biri değil yani, canı sorun çıkarmak istemiş sadece.
Nasıl vileda fırlatmış ya ahdha gözümün önüne kocaya doğru uçan, püsküllerinden su damlayan kırmızı bir vileda sapı geldi, evlerden ırak.

Konu sahibi 6-7 yaşında küçücük çocuklar tek başına uçağa binerken koskoca öğretmen halinizle herhalde binebilirsiniz değil mi?
Check in yaparken de elli tane görevli var, anadilinizi konuşuyorlar üstelik, birinden yardım istersiniz en kötü ihtimalle.

Yaptığınız tek kelimeyle bencillik.
Birden çok kelimeyle ifade etmek gerekirse de eşinize saygısızlık, adamı ciddiye almamak, şımarıklık.

o işlemleri görevlilere sorarak kolayca halledebilirsiniz yardımcı olurlar

Eş oldunuz diye o kişinin kararlarının üstüne karar vermeniz çok saçma. Eğitim önemli bir mevzu ales puanı geçerlilik süresi gidiyor diyor adam yeni sistem değişti artık ales daha da zorlaştı konu hakkında bilgi sahibi olmadan adamın eğitim hayatını yakacaksınız. Size göre gerekli olsa yüksek lisansı siz yapardınız zaten eşiniz yaptığına göre ona göre gerekli olan bir şey. Çocuk değilsiniz türkçe de konuşabildiğinize göre yardım isteyerek sorarak işlemleri halledip uçağa binebilirsiniz bunun için çok çok yetenekli olmaya gerek yok.
Bencillik yapmayın eşinizi destekleyin motive edin sınavı kazansın siz köstek oluyorsunuz böyle hayat geçmez.

Allah askina okuma yazmaniz mi yok?
Adam sizin bakiciniz mi?
Ayaklarinizin uzerinde durun bi zahmet...
Bencil olmayin

Yıl 2019 bu ne özgüvensizlik ya uçağa binmeye korkmak işlemleri beceremem demek?
Çocuk gelin misiniz afedersiniz evlenmişsiniz barklanmışsınız bu nedir ya?
Bu ne dış bağımlılık böyle yazık

bencil ve kıskançsınız resmen ya. adam niye bakıcılık yapmak için yaksın ki hayallerini? gitmek istiyorsanız gidin adamı niye bu kdat bunaltıyorsunuz?

Beceremeyecek ne var bunda Allah aşkına. Görevliler de yardımcı olur size. Kocanıza bağımlı kalmayın. Her zaman her işinizi kendiniz halletmeyi öğrenin.

Bilet alırken iade ve iptal sözleşmesini kabul etmiş oluyorsunuz. Oraya bir göz atın. Eşiniz kendi biletini iptal edebiliyorsa etsin. Paranın bir miktarı iade edilebilir diye biliyorum.

Nasıl vileda fırlatmış ya ahdha gözümün önüne kocaya doğru uçan, püsküllerinden su damlayan kırmızı bir vileda sapı geldi, evlerden ırak.

İnanın bende anlamadım, kocama vileda fırlattım evden gitti yazmış. Kocası sakin biri demek ki, yoksa vileda fırlatınca tepki verirdi.

Kadınlar Kulübü’ndeki öğretmenler yüzünden mesleğimi sorgular oldum. :işsiz:

Hiç sormayın aynı durumdayım :KK43: Geçen bir konu açtım, bende öğretmenim diyorum ama bazı öğretmenim diyen insnalardan öyle hakaretler geliyor ki inanamazsınız. Bunlar çocuklara neler dyordur kim bilir, çok üzülüyorum.

Eşiniz adına çok üzüldüm.

İnsanın eşi degil arkadaşi dese benim önemli bir sınavım var ben ucak biletlerinizi alayım annemi memlekete götürüp 2 gün kalabilir misin diye kabul edilir.

İnsanlar tek baslarına ulkeler arası ucuyor siz ulke icimi ucamayacaksınız.

Havaalanları kalabalık olur bir gorevliden yardım isteseniz yardım eder.

Ayrıca sadece bu konuda degıl hicbir konuda esinizin egitimine, kariyerine engel olmayın. Hem sizin hem esinizin gelecegi icin.

Check in de falan bisey yok ki. Valizinizi verip biletinizi alip gececeksiniz. Yonlendiriyorlar zaten. Gidin 2 gun kaliverin esiniz yokken ne olacak

Uçağa tek başınıza binip, 2 gün eşiniz olmadan kalamayacak kadar birey olamamışsanız nasıl evlendiniz? Sizinkisi şımarıklı bencillik. Çöp olan 1000 lira değil, sizin etraflıca düşünmenizi sağlayamayan aklınız.

Back