Bana da abes gelen bu. Zaten bu zamana kadar neden konuşuyorsunuz diye bişey demedim, demem de.Esiniz o Bayanin danismani falan mi da konusmak istersen ara diyor ..? Banada biraz abes geldi dogrusu ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da abes gelen bu. Zaten bu zamana kadar neden konuşuyorsunuz diye bişey demedim, demem de.Esiniz o Bayanin danismani falan mi da konusmak istersen ara diyor ..? Banada biraz abes geldi dogrusu ..
Bana da abes gelen bu. Zaten bu zamana kadar neden konuşuyorsunuz diye bişey demedim, demem de.
Adamın kanında bozukluk varsa kadının konuşmasına gerek yok demekki adam meyilli. Niye günah keçisi kadınlar oluyorÇok gördüm böyle...Yaşını almış hanımlar işyerimde hep genç erkeklerle sigaraya çay molasına çıkıp sohbet ederlerdi....Konuşa konuşa dertleşe dertleşe konular kimbilir nerelere gider....Her gün her gün adamın beyni bu kadınla doluyor sonuçta eşinden çok onu görüo
Adamın kanında bozukluk varsa kadının konuşmasına gerek yok demekki adam meyilli. Niye günah keçisi kadınlar oluyor
Tamam isle alakali yazdiklari tuhaf degil normal seyler ama özel hayatindada „bosanacak misin, konusmak istersen ara“ gibi seyler bana abes geldi ..Bana da abes gelen bu. Zaten bu zamana kadar neden konuşuyorsunuz diye bişey demedim, demem de.
Adamın kanında bozukluk varsa kadının konuşmasına gerek yok demekki adam meyilli. Niye günah keçisi kadınlar oluyor
Haklısınız. Zaten fazla dillendirip konuyu onun gözünde dev yapmak istemiyorum. Daha sakin kalmak taraftarındayım.bir de eşinize şu telefon vs olayını çok söylerseniz sizden gizler, olayı iyice yasak elma kıvamına getirirsiniz, eşinize söyleseniz eve davet edip ağırlasanız olmaz mı? ailecek tanışma hesabı...
İnsanlar en az 9 12 saat birlikte çalışıyor. Dertleşecek sohbette edecek. Yatak muhabbeti yapmamış kadın.iş arkadaşlarımızda bize eşiyle olan kavgalarını anlatır falan anlatır ne var bundabence bir kadın da evlilik sorunlarını başka bir evli erkeğe anlatmasın bi zahmet ya. çok da aydın olduğumu düşünürüm ama bu sohbetin sonu kimse için hayırlı olmaz.
ya ben aslında idare et mesajını normal buldum, hepimiz atabiliriz
ama 2 ayda evlenmiş aldatılmış yalanlar işten çıkmalar bilmem ne
bana çok başarılı bir kadın imajı çizmedi
her şey kariyer demek değil, benden az kazanır atıyorum sekreter olur ya da ön muhasebeci olur title olarak benden düşüktür ama ilişkileri dengededir, iyi ev işi yapar, planlıdır, düzenlidir, evlidir çocuklarıyla ilgilidir, bi sorun olduğunda oturup ağlamaz, mesafelidir bu insan benden daha takdir edilebilir bir insandır bana göre.
Başarısız evlilik de değil dediğim, evlilik zaten şans işi, herkesin evliliği bitebilir ama tanımadan biriyle pat diye evlenmek sonra 2 ay içinde ayrılmak bir de kariyerini yakmak makul bir insanın yapabileceği şey değil ve iyi bir statüsü de olsa iyi de kazansa bence hayatının büyük bir bölümü başarısız bir insan.
Bir kere kendine öz saygısı yok.
Özel hayatını iş yerindeki X kişiye anlatabiliyor, her an ağlayacak bir omuz arayabilecek bir karakter.
Tehlikeli çünkü lakayt. Erkek de olsa kadın da olsa hiç sevmem böyle tipleri.
Haklısınız. Zaten fazla dillendirip konuyu onun gözünde dev yapmak istemiyorum. Daha sakin kalmak taraftarındayım.
Eşime bize davet etmesini söylesem sanıyorum ki kabul etmez hele ki şuanki eşiyle olan durumunu öğrendikten sonra. Ama iş yerinde tanıştır ozaman desem sıkıntı çıkarmaz gibime geliyor
Doğru söylüyorsunuz. Açıkçası ben ablanın da kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Ne yaşadığını bilmiyorum belki onu anlayan birileri olduğunu görünce dertleşmek istemişte olabilir ama konuşmaların rahatlığını beni rahatsız eden. Daha mesafeli olunabilir bence. Bu eşim içinde geçerli tabii.İnsanlar en az 9 12 saat birlikte çalışıyor. Dertleşecek sohbette edecek. Yatak muhabbeti yapmamış kadın.iş arkadaşlarımızda bize eşiyle olan kavgalarını anlatır falan anlatır ne var bunda
Bu şekilde olabilir. Bunu bi konuşucamYo yo tanıştır değil...o kadını özel bi yere koyma...
İşyerinden arkadaşlarını yemeğe alalım x, y, z, o abla diye araya kat
Bravo vallahi...Bu forumda böyle zeki kadınlar oldukca sırtımız yere gelmez bol bol yorum yapsın böyle insanlar
Ya hanımlar hiç kimse sizin kocalarınıza kalmadı. Ne var beni idare et demişse. Bende amirime değil iş arkadaşıma idare et derim. Çünkü idare amire müdüre karşı yapılır. Ben kadının hiçbir cümlesinde yanlış bişey görmedim.
Konu aldatma yada güvensizlik konusu değil aslında. Ve dediğim gibi abla için de kocamı ayartmaya çalışıyor gibi bir düşüncem yok gerçekten. Bana konuşmalar samimi geldi sadece okadar hayatımda mesafe severim ondan dolayı.Ayy ne kıskançsın ya
Duyanda eşine gel sevişelim dedi sanır
Oha diyorum yani
Arkadasım insan sosyal bir varlık
Çalışan insanlar bu insanlar
Bütün günleri birlikte geçiyor
Ne var ya beni işe alın dediyse
İki çift laf ettiyse
Sen böyle darlarsan adamı oda anlatmaz ne bu ya biraz nefes al
Utanmadan resmen kadına iftira atıyorsun ya
İnsanlar en az 9 12 saat birlikte çalışıyor. Dertleşecek sohbette edecek. Yatak muhabbeti yapmamış kadın.iş arkadaşlarımızda bize eşiyle olan kavgalarını anlatır falan anlatır ne var bunda