• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim haklı?

Gerçekten bencillik mi ben objektif bakamadığım için konu açtım zaten .

Eşim zaten halihazırda çalışıyor. ama çok hayati değil bana göre yüksek lisans yapması ilerde de yapabilir diye düşündüm o yüzden önemsemiyorum kendimi haklı görüyorum
Seni uçak korkusu sarmış ondan bunlar. Öncelikle sakin ol, eşinin hayallerine destek vermezsen o da senin hayallerine karşı saygısız olur. Talihsizliktir olmuş denk gelmiş yazık. Öyle tedirgin insan uçakta korkmayanı da korkutur maalesef ama o sizin kaynananız, yanında olup yardımcı olmanız lazım. Yoksa gerçekten kötü gelin diye anılırsınız ki haksız da sayılmamış olurlar. Bu kadar nazlı olursanız evliliğin başında, bunlar yıllar içinde kakılır kafanıza bir bir

Çözümü var mı bilmiyorum . Açık bilet olarak almadık çevrildiğini düşünmüyorum ama arayıp sorucam inş bir çözüm bulunur
İşte mesele bu hemen birbirinizle tartışma yerine arayın sorun böyle basit işlerden kavga çıkarmayın sınav eşiniz için önemli olabilir

Eşim, kayınvalidem ve ben 30 Temmuz’da eşimin memleketine gitmek için uçak bileti aldık. 1000 lira para verildi. Her şey ayarlandı iki gün önce.

Eşim yüksek lisans sınav tarihlerini bekliyordu kaç aydır. Bugün açıklanmış ki sınav 30 Temmuz da.

Şansa bakar mısınız ...

Şimdi eşim diyor ki sen annemle gideceksin ben sınava girdikten 2 gün sonra geleceğim otobüsle. Kayınpederim memlekette. Sizi alır havaalanından diyor.

Delirmek üzereyim hiç uçağa binmedim birincisi bu. ikincisi kayınvalidem aşırı korkuyor kalp krizi geçirmem inş diyip duruyor onunla mı uğraşayım uçak check in prosedürlerini bilmiyorum onları mı halledeyim. Kendime güvenemiyorum yani eşime güvenmiştim.

Eşim yanımda olmadan iki gün kayınpeder kaynana ben kalıcaz orası ayrı mevzu zaten yeni gelinim alışık değilim onlara

Kendi 350 liralık uçak biletini de çöpe atıyor . Buna da gıcık oldum para kolay mı kazanılıyor? ona göre düşünüp almasaydı bir ay önce o zaman. sınav o tarihe denk gelebilir diye düşünseydi

Ben dedim gitmem ben kabul etmiyorum.başvurma yüksek lisansa. durdun durdun bu yılı mı buldun nasip değilmiş seneye girersin diyorum

Yok Ales inin geçerlilik tarihi geçiyormuş yok dünya tersine dönse girecekmiş hayalleri söz konusuymuş.

Ben de dedim iptal o zaman 1000 liranı çöpe at hiç birimiz gitmiyoruz

Gitmeyelim umrumda değil diyor birbirimize girdik bağrış çağrış

Ne yapmalıyım ben gitmek de istiyordum aslında hiç bir yere gittiğimiz yok değişiklik olacaktı
Alışmanız gerek bir yerde ailesiniz artık eşiniz her yerde yanınızda olamaz ki ayrıca alea dediğimiz sınavla uğraşmak ne kadar zor.Bencillik yapmaya gerek yok.Hadi onu da geçtim bir yerde bir şeyleri öğrenmek kötü mü?

Kendiniz için yapacaksınız bakın böyle muhtaç olursunuz ben 19 yaşından beri uçak işlerini kendim hallediyorum görevliler yardımcı oluyor oklar var zaten takip etmeniz yeterli.

Hah işte konu sahibinin bende o anlattığınız kadın tipi olduğunu demek istedim

İnsanın kaderini kendi sözleri belirler gibi bişey okumuştum. Ben evlenmem evlenmek istemiyorum diyin koca kendiliğinden geliyor :KK70:

Ya ama pozitif yönlendirme yapmamız gerekmiyor muydu, ben yanlış mı yapıyormuşum ondan mı olmuyormuş :KK70:

Eski konularını okudum meraktan, konu sahibi öyle biri değil normalde, çalışan biri, kocasına vileda falan fırlatmış :KK70:hiç pasif biri değil yani, canı sorun çıkarmak istemiş sadece.

Eşinize hayat arkadaşı olun ..Hayatı zorlaştırmayın.
Kayinvalide - kayinbaba ile dursaniz ne olur. Biraz yapıcı ve olgun olmalısınız.

Ya ama pozitif yönlendirme yapmamız gerekmiyor muydu, ben yanlış mı yapıyormuşum ondan mı olmuyormuş :KK70:

Eski konularını okudum meraktan, konu sahibi öyle biri değil normalde, çalışan biri, kocasına vileda falan fırlatmış :KK70:hiç pasif biri değil yani, canı sorun çıkarmak istemiş sadece.
Vileda mı fırlatmış:KK57:
Ben ben diyen biri galiba:KK11:

Yok senin taktik yanlış duymadın mı hiç evlenicem diyen evlenemiyor evlenmicem diyen önce evleniyor. Bi de böyle dene. Büyük lokma ye büyük konuşma deniyor buna halk arasında:KK70:

Profiline öyle yazmış. İnşallah ciddi değildir 😂

Ciddiyim hanımefendi öğretmenim. Gerçekten idealleri hayalleri olup bunun peşinde koşan insanı çok rahat anlarım desteklerim de .onun derdi burdan da bize bir ekmek parası çıkar mı

Yıllardır sürekli başarız iş girişimlerinde bulunduğu için önemsemiyorum artık umudum yok yapabileceğinden de

Vileda mı fırlatmış:KK57:
Ben ben diyen biri galiba:KK11:

duymadın mı hiç evlenicem diyen evlenemiyor evlenmicem diyen önce evleniyor. Büyük lokma ye büyük konuşma deniyor buna halk arasında:KK70:

Buna çok şahit oldum aslında, ben asla evlenmem diyen arkadaşlarım evlendi, ben evlenirim diyordum evlenemedim :KK70:

Ben evlenmek istiyorum ama istemiyorum da özümde, çok rahat bir hayatım var şükür, evlenince bu rahatlığı devam ettirmek mümkün değil, ne kadar dilden istiyorum desem de içten isteyemediğim için önüne set çekiyorum bence.

Konu sahibi gelip konumu işgal ediyorsun diye bana da vileda fırlatacak şimdi az kaldı :KK70:

Ciddiyim hanımefendi öğretmenim. Gerçekten idealleri hayalleri olup bunun peşinde koşan insanı çok rahat anlarım desteklerim de .onun derdi burdan da bize bir ekmek parası çıkar mı

Yıllardır sürekli başarız iş girişimlerinde bulunduğu için önemsemiyorum artık umudum yok yapabileceğinden de

Karşınızdaki kişi sizin eşiniz. Her koşulda ona destek olmalısınız kaldı ki ne sebeple istiyor olursa olsun konu eğitim. Yüksek lisans alesi o kadar basite almışsınız ki şaşırdım öğretmen olmanıza. Hayallerim var dediyse bitmiştir sırf siz tek başınıza ki tek başınıza da değilsiniz uçağa binmeyi beceremiyorsunuz diye eşinizi engellemeye çalışıyorsunuz. Başarısız iş girişimlerinde bulunmuş olmasının konuyla hiçbir ilgisi yok. Siz kendinizi haklı çıkartmaya çalışacak bahaneler arıyorsunuz ama yok hiçbir şekilde haklı değilsiniz.

Evlenecek özgüven var uçağa binecek yok mu?Allah aşkına sizin gibi insanlar kendi başına nasıl yaşayacak?hep birilerine sırtınızı dayamak zorunda değilsiniz kendinizi buna alıştırın.dünyanın binbir türlü hali var.herşeyinde bir ilki vardır yapamam edemem diye kendinizi kısıtlamayın.2 gün kv kp ile kalsanız ölmezsiniz.sizi yemeyecekler bu insanlar eşinizin anne babası.eşiniz çok haklı böyle saçma sapan bir sebepten neden 1 yılı gitsin adamın.350 tl 1 yıldan önemli değil.

Benim ablamin kayinvalidesi taa Turkiye'den Hollanda'ya geldi ve bu kadinin okuma yazmasi yok denecek kadar az. Sora sora geldi kadin hem de 2 defa. Siz Turkiye ici seyahat yapacaksiniz da onu mu dert ediyorsunuz? Turkiye ici yahu. Ciddi misiniz Allah askina? 🤦‍♀️

Eşim, kayınvalidem ve ben 30 Temmuz’da eşimin memleketine gitmek için uçak bileti aldık. 1000 lira para verildi. Her şey ayarlandı iki gün önce.

Eşim yüksek lisans sınav tarihlerini bekliyordu kaç aydır. Bugün açıklanmış ki sınav 30 Temmuz da.

Şansa bakar mısınız ...

Şimdi eşim diyor ki sen annemle gideceksin ben sınava girdikten 2 gün sonra geleceğim otobüsle. Kayınpederim memlekette. Sizi alır havaalanından diyor.

Delirmek üzereyim hiç uçağa binmedim birincisi bu. ikincisi kayınvalidem aşırı korkuyor kalp krizi geçirmem inş diyip duruyor onunla mı uğraşayım uçak check in prosedürlerini bilmiyorum onları mı halledeyim. Kendime güvenemiyorum yani eşime güvenmiştim.

Eşim yanımda olmadan iki gün kayınpeder kaynana ben kalıcaz orası ayrı mevzu zaten yeni gelinim alışık değilim onlara

Kendi 350 liralık uçak biletini de çöpe atıyor . Buna da gıcık oldum para kolay mı kazanılıyor? ona göre düşünüp almasaydı bir ay önce o zaman. sınav o tarihe denk gelebilir diye düşünseydi

Ben dedim gitmem ben kabul etmiyorum.başvurma yüksek lisansa. durdun durdun bu yılı mı buldun nasip değilmiş seneye girersin diyorum

Yok Ales inin geçerlilik tarihi geçiyormuş yok dünya tersine dönse girecekmiş hayalleri söz konusuymuş.

Ben de dedim iptal o zaman 1000 liranı çöpe at hiç birimiz gitmiyoruz

Gitmeyelim umrumda değil diyor birbirimize girdik bağrış çağrış

Ne yapmalıyım ben gitmek de istiyordum aslında hiç bir yere gittiğimiz yok değişiklik olacaktı
Aşırı derece evham yapmışsınız. Okuma yazma bilen her insan uçakla gidebilir. Eşinize haksızlık yapmışsınız. Siz haksızsınız.

biri olmadan yasayamıyacak mısınız..
ögretmensınız ama cıdden sasırdım .tesadüfi oldu sakı..

cok bencılsınız.

Buna çok şahit oldum aslında, ben asla evlenmem diyen arkadaşlarım evlendi, ben evlenirim diyordum evlenemedim :KK70:

Ben evlenmek istiyorum ama istemiyorum da özümde, çok rahat bir hayatım var şükür, evlenince bu rahatlığı devam ettirmek mümkün değil, ne kadar dilden istiyorum desem de içten isteyemediğim için önüne set çekiyorum bence.

Konu sahibi gelip konumu işgal ediyorsun diye bana da vileda fırlatacak şimdi az kaldı :KK70:
Yapar valla başta aciz biri sanmıştım ama öyle değilmiş:bicak:

Eğer evlenmeye karar verirsen hayırlısı için dua et:)
Sonra eli viledalı eşler çıkıyor insanın karşısına:KK55:

Back