Şok oldum üzgünüm..

Onu da nereden çıkardınız erkekler pis iş yapmıyor demedim benim eşim ütü ve cam duvar siliyor balkon yıkıyor dayilarimda... Çok da güzel yemek yaparlar

Siz ya anlamak istemiyorsunuz ya da gerçekten anlamiyorsunuz demek istediğimi

Evinizin anahtarını gorumceyle verebilirsiniz istediği zaman gelsin kalsın abisinin evi . Sizden izin mi alacaklar eşinizin anahtarı vermesi yeter değil mi ? Sizde ömür boyu kavga edin eşinizle .. sonuçta hata esinizde . Hayır abicim burası yengeminde evi demeyen gorumcede suç yok sonuçta .. değil mi :)

Tamamen orneklendirme...belki böyle anlarsınız diye size de son yazisim çünkü anlamiyorsunuz...

O konu şöyle gelişti. Ben ilk yorumlarımda adab-ı muaşeret kurallarından bahsettim, sonra bazıları böyle bir görgü kuralı da var asıl görgüsüz görümce diyip bunu hararetle savununca, ben de yanlış mı biliyorum acaba oldum. Onlar bilir gibi yazınca ben de böyle kural olmadığını gösterdim. Yoksa ilk yorumlarımda birilerine bir şey öğretme gibi bir olaya girmedim.

Evet suç eşimde, anahtarı vermeden önce danışması gereken benim, vermek ya da vermemek ortak karar olmalı. Evlendiyse bunu idrak edip, ona göre yaşayacak olan o. Tıpkı burdaki gibi, artık bekar olmadığını idrak edip, eşine haber verip, görümceye gel ya da gelme demesi gibi. Sabahtandır aynısını yazıyorum. Eşine sorup, sonra görümceye dönmesi gerekirdi adamın.

Abinin esi haklı net. bende ben yokken evime girilmesini istemezdim.
Istemezdim ama olabilir ne olmus yani cok abartiyoruz benim evim mevzusunu.Hoslanmasam da boyle pat pat gorumceye cikismazdim ben olsam.Ama arkasindan konusmamis yuzune demis o da guzel.
Ama oldu mu simdi bu ayar?Aralar bozuldu biraz..Neyse bu olmamis gibi davran sen..Seninki bir ayipsa onunki iki ayip.Ayarci bir insan belliki.Ama oylesinin kiymeti biliniyor o da hakli bir nevi.Ayarci olmadik da kiymet mi bilindi?.

Haklilik payin var %100 olmasa da 80 falan.

%100 katiliyorum

Ya hak veriyorum ama yine de soylenmez ya.Misafire had bildirilmez.

Katiliyorum.

Abinle arasi bozuk olur tabi aileler sonradan geleni ciddiye almayp hala cekirdek aile gibi karar verip kendi kendilerine plan yaparsalar boyle olur benm gorumcem de sehir disindayken bizm evimizde istedigi gibi davranirdi milleti toplardi basima bana sormadan keske ben de yengen gibi cesur olsaydim

Keşke bas konuş özelliği olsa anlaticaktim baktım uzun sürecek yaz yaz bitmeyecek son nefesimi vermek üzereyim geri vazgeçtim son durumu anlatacak cengaver aranıyor

Tabiki kaynanası istediği zaman girip çıkabilir sonuçta oğlunun evi gelin de kimmiş o ev oğlunun evi

Valla biz de evlendik
Evi rezil birakmayacaksin ozaman.Kendi egomuz yuzunden misafire had bildirmenin anlami yok.Istemeyebiliriz ama bu bizim pis egomuzdan ibaret.Dogrusu bu demek degil.

Kol kırılır yel içinde kalır. Gelin ve eşi yakın zamanda barışır, gelin kocasının ona haber vermemesini unutur ama görümce akıllarda hep "gelin evde yokken misafirliğe gelen görümce" olarak kalır. Demedi demeyin.

Bizlerde kk üyeleri olarak 70 sayfa yazdığımızla

70 sayfa neler oldu okuyamadim da gorumce gorumceligini yapmis bence. Geline dis kapinin mandalisin demek istemis. Gelin de orasi benim de evim demis ama anlayana... Kari kocanin arasinin bozulmasindan umarim vicdan yapmistir gorumce ama ben pek sanmiyorum. Cunku bunu dusunebilecek kadar ince fikirli olabilseydi haber vermeden gitmezdi. Bir de reklam eder gibi sosyal medyadan paylasmazdi. Ben gorumcenin niyetinin o kadar da iyi ve masumca oldugunu dusunmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…