- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 31
- Konu Sahibi NightStalker
-
çünkü bak tekrar anlatıyorum adım adım 2.5 aylıkken kızım istanbula gittim bide evlendiklerinde aralıkta gitmiştim bi de martta ya da nisanda gittim iste ama 1 hafta ve o zamanlar kızım kolikti huzursuzdu çoğu zaman. Bu sebeple ve babanem de yalnız kaldığı için onda geçirmek istedim günlerimi rahat ederim diye yani geldigimin ilk günü babanemle abimlerde kaldik sonra babaneme geçtik daha sonra gideceğim günden bir gun önce karı koca beni çağırdılar ve yağmur yağıyordu biz pendik onlar kurtkoyde bende dedim ki gelmiyim siz gelin nolur dedim o yol gözümde öyle büyüdü ki neyse bunu takmış kafaya bu kadar ağır olmas da yine laf sokmuştu bizde antalya ya geldiğimizde annenlerde kalıp siz cagirdiginiz zaman gelmicez diye neyse. Ikinci gidisim temmuzda oldu 8 gun ve hep bizde kaldılar hiç hadi biraz da bize gidelim demediler bende ses etmedim ne dicem zaten ama o 8 gun çok eğlendik dolu dolu geçti yani neyse sonra döndüm ışte üç dört gün önce de gitme kararı çıktı ama dediğim gibi bu kızın gidicek olması bizim karar vermemiz bilet almamız instagram olayı falan karmancorman yani öyle bi aktı ki olay allah resmen bu gelin sana patlaması lazim bi sekilde dedi gibi oldu. Ya çok tuhaf ışte öyle gelin gorumce ilişkisi de yapmadım hiç hep arkadaş gibi. Öyle ışte evine gitmememe bozuldu sonra gidiyorum diye ayrica bozuldiAma sen evine davet etti gitmedim diye trip attı dememiş miydin?
Haha gelinin babaannede kalması bile problem hazır yemek varmışmış, ama sizin orda kalmanız no problem, gelinin tepkisinden önce siz görümce olarak zaten gelini sevmemişsiniz. Ben gelinide hatalı buldum sizide abinizi de.ama Şu konuşmalarınızdan sonra gerçekten o eve girmeyi haketmiyorsunuzAynen hazır yemek vardı çünkü
Bunu da ciddiye aliyosunuz ya artık gulsem mi aglasam miHaha gelinin babaannede kalması bile problem hazır yemek varmışmış, ama sizin orda kalmanız no problem
çünkü bak tekrar anlatıyorum adım adım 2.5 aylıkken kızım istanbula gittim bide evlendiklerinde aralıkta gitmiştim bi de martta ya da nisanda gittim iste ama 1 hafta ve o zamanlar kızım kolikti huzursuzdu çoğu zaman. Bu sebeple ve babanem de yalnız kaldığı için onda geçirmek istedim günlerimi rahat ederim diye yani geldigimin ilk günü babanemle abimlerde kaldik sonra babaneme geçtik daha sonra gideceğim günden bir gun önce karı koca beni çağırdılar ve yağmur yağıyordu biz pendik onlar kurtkoyde bende dedim ki gelmiyim siz gelin nolur dedim o yol gözümde öyle büyüdü ki neyse bunu takmış kafaya bu kadar ağır olmas da yine laf sokmuştu bizde antalya ya geldiğimizde annenlerde kalıp siz cagirdiginiz zaman gelmicez diye neyse. Ikinci gidisim temmuzda oldu 8 gun ve hep bizde kaldılar hiç hadi biraz da bize gidelim demediler bende ses etmedim ne dicem zaten ama o 8 gun çok eğlendik dolu dolu geçti yani neyse sonra döndüm ışte üç dört gün önce de gitme kararı çıktı ama dediğim gibi bu kızın gidicek olması bizim karar vermemiz bilet almamız instagram olayı falan karmancorman yani öyle bi aktı ki olay allah resmen bu gelin sana patlaması lazim bi sekilde dedi gibi oldu. Ya çok tuhaf ışte öyle gelin gorumce ilişkisi de yapmadım hiç hep arkadaş gibi. Öyle ışte evine gitmememe bozuldu sonra gidiyorum diye ayrica bozuldi
Valla zaten cok agresif biriyim nasıl sustum gayret ediyorum sanırım başkası olsa asıl o zaman bambamlardim onuSenin zaten art niyetli oldugunu düşünmüyorum. İletişimsizlik olmuş.
O yuzden uzamaması taraftarıyım. Yüzyüze geldiğinizde ya hiç konusu açılmasın, açılırsa da hiç uzun uzun açıklama yapma. Düşünemedik kusura bakma tekrardan de. O uzatırsa da artık taktik maktik yok bam bam bam
Aynen öyle .. kesinlikle.
Gelinin direk gorumceyle konuşması daha doğru
Hesaba almış konuşmuş
Eşini doldursa daha mı iyi zaten eşine ayrıca kızmış 3 gündür araları gerginmis zaten bu yüzden ... Gelinin bu hareketi patlama bence . Son damla olmuş direk gorumceyle halletmesi gerektiğini anlamış . 1 senedir ilk kez gorumceye böyle cikisiyor neticede. Gelin hep cirkef değil yani ... Hem mesafeli hep resmi . Cildirtmislar demek ki ... Konu sahibi de farkında doğru olmadığının içine sinmemiş ki geline adım atmış . Ev mahremiyetdir çocuklu ve yatılı kalacak habersiz .misafir evin her yeri açılacak bakılacak ne münasebet niye ben öldüm mü diyor haklı olarak ben olsam bende araya kimseyi sokmam kime kirildiysam onla konusurum
Ama ciddi söylediniz :)Bunu da ciddiye aliyosunuz ya artık gulsem mi aglasam mi
Aynı tv lerideki sonu olmayan tartışma programlarına döndü moderatorlerin içinden küfrettiği
Hanımlar,
bu konu için tartışıp ban yemeyin, ne gelini haklı bulanlar yanlış düşünüyor ne de haksız bulanlar, herkesin misafir ağırlama anlayışı farklıdır, kimi kendisi evdeyken gelinsin ister kimi evde olmayı dert etmez, bu biraz da siz yokken evinize gelen kişiyle aranızdaki diyaloğa bağlıdır.
Bana göre de abiye, kızkardeşe gidilirken yengeler ve enişteler de plana ortak edilir, kardeşime gidiyorsam ben kardeşimi ararım, eşim bacanağını arar veya her ikisininde evde olduğu saatte eniştemi ararız açarız hoparlörü hep beraber konuşuruz, ev kardeşimin olduğu kadar enişteminde çünkü, adam belki yatılı misafir ağırlamak istemiyor. Aile olmak birini bile oyun dışı saymamaktır, o gelin el, o enişte el diyemeyiz, kardeşimizle evlenmişse aile bireyidir.
Baştan beri konuyu takip ediyorum, yengenin gücendiği konu o yokken eve görümcesinin gelmesi değil, görümcesinin bunu ona söyleyecek kadar yakın hissettirmemesi, kadın soğuk diye belirtilmiş, bizler baştan ailelere mesafeli olmak iyidir demiyor muyuz? Yeni evli bir kadın kocasının ailesinin huyunu öğrenmeye çalışıyor, o evdeyken hiç gelmeyen görümce onun gitmesi sonrası gelirse, karakterini de bilmiyorsanız ne düşündürür sizce?
Konuya çift taraflı bakmak lazım, gelinde haklı, görümce de, zamanla huylar öğrenildikçe taşlar yerine oturur.
Ciddi olsam smile mi koyarım nefret ediyorum önyargıdan. Burda gelin gorumce dalgası başladığı için öyle bi cevap verdim allah allah onunda mi açıklamasını yapicamAma ciddi söylediniz :)
Oraya gelir çünkü orda hazır yemek var ... Bu düşünce sizin. Sakayla bile söylenmez bari bize yapmayın kendi aramızda konuşuyoruz lütfen...
Eşiyle çözeceği sorun ayrı gorumceyle ayrı zaten eşiyle çözemediği için değil ikisinede yapacağını diyeceğini demiş ...Niye esini doldursun? Esiyle mutabik olamaz mı, oturup normal konusamaz mı? Eger ortalık gerildiyse bun da görumcenin suçu ne? Esinle cozemedigim sorunu görumcenle boyle mesaj atarak hic cozemezsinki, çozum odaklı bir davranıs degilki bu.
Simdi sorun cozuldu mü büyüdü mü? Bence gelin eve bensiz misafir alma olayina taksa gorumcenin esinde de takardı. Yani kadınin evi, ozeli falan diyenler gelinin mesajini okumamıs bence. Gorumcenin esine izin var, görumceye yok. Sonra görumceye koca bi ayar kaldı ki hala görumcenin suçunu anlamıs degilim.
Ben seni tutuyorum üzülme senAynen hazır yemek vardı çünkü
Eşiyle çözeceği sorun ayrı gorumceyle ayrı zaten eşiyle çözemediği için değil ikisinede yapacağını diyeceğini demiş ...
Gözden kacirdiginiz şeyler var tek noktaya takiliyorsunuz... Mesela demin konu sahibi gelin hakkında x akrabaya gider orda hazır yemek var çünkü ! Dedi... Konu sahibinin de gidip 1 hafta kaldığı yer
Yani kendisi kalırsa normal ama gelin olunca hazır yemek var ondan geliyor oluyor... Böyle yaklaşan gorumceye öyle gelin olur :)
Bide 2 hafta önce beraberken hiç evine davet etmemiş gelin sizi demi ? Hep Babannede kalınmış, bence buda gelin için eksi bir durum.Bu olaydan sonra ben.görümceye daha bir ısındım
Aynen hazır yemek vardı çünkü
Bak şimdi ...
Bunu da ciddiye aliyosunuz ya artık gulsem mi aglasam mi
Offffffffffff kanser olucam kanserrrrr tamam sensin ya vallahi sensin billahi sensin sen kkralsin gül oynaya açık verdim şimdi herkese tek tek anlat çünkü bazıları senin gibi anlamaz falan sen anlatırsan daha bi yardımcı olursun.Doğal akışında konuşma bu
Ve ben onyargiliyim öyle mi ?
:)
gülün bence sayenizde hepimiz eğlendik,:))))Bunu da ciddiye aliyosunuz ya artık gulsem mi aglasam mi
Allah korusun yahu Sakın olun lütfen... Surda konuşuyoruz neden bukadar sinirleniyorsunuz hepsini siz anlattıniz bizde üzerinde konuşuyoruzOffffffffffff kanser olucam kanserrrrr tamam sensin ya vallahi sensin billahi sensin sen kkralsin gül oynaya açık verdim şimdi herkese tek tek anlat çünkü bazıları senin gibi anlamaz falan sen anlatırsan daha bi yardımcı olursun.
Banlatmaya çalışıyorsunuz ama sakinim sıkıntı yok istediğinizi düşünün herkes aynı dusunucek diye birşey yokBeni sevmeyen , değer vermeyen , arkamdan bık bık eleştiren ,açık arayan her kim ise bu eşimin kardeşi de olabilir evime gelmesin.orası sadece
gülün bence sayenizde hepimiz eğlendik,:))))
Tamam canım yapmam çok tatlisın sen haklısın optumAllah korusun yahu Sakın olun lütfen... Surda konuşuyoruz neden bukadar sinirleniyorsunuz hepsini siz anlattıniz bizde üzerinde konuşuyoruz
Benim öyle bı kompleksim yok efendim keşke siz haklı olsanız bu bana üçüncü cikisiniz ...
Gelin hakkında şu 50 sayfada kardeşimle bı kus bı barışık . Altınıni bozdurmuyor ... Kardeşim borç aldı ödemedi gelin ise girsin çalışsın odesin.. orda yemek var oyuzden geliyor ... Halam bile geldi kendini ezdirirsen bizim oğlan değil mi dedi ... Diyen sizsiniz .
Böyle yaklastiginiz için gelin öyle diyorum ama ben sizin gelininiz değilim bana aynısını yapmayın bari
Üsluba dikkat edelim
Abim sonradan dahil olmamıza birşey demedi bi ısrar da o etti.
Teşekkür ederimAynı tv lerideki sonu olmayan tartışma programlarına döndü moderatorlerin içinden küfrettiği
Sen hiç öyle değilsin sen çok modsun seni seviyorum şu anki duygum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?