• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şok oldum üzgünüm..

Kusura bakmayın da ben banlandigim zaman böyle uyarı yapmıyorsunuz çat diye 5 gün 10 gun 15 gun banliyorsunuz neden ?
Simdi derdiniz bu mu oldu? E biz o kadar yazmistik? Ilginc. Sizin yanlis kelimenize takildiklarinda odaklanma sorunu demissiniz. Oldu mu simdi bu? Konu disina cikmadiniz mi kendiniz simdi? Ama hep kendimizi aklayacak,gerekceler vardir degil mi? Baskasi yapinca yanlis, biz yapinca "yaptim ama niye yaptim bir sor" :/

Siz böyle düşünüyorsunuz ya hakkımda, çok üzüldüm hahah Canım Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinde çift anadal yapıyorum, anadalımda okul üçüncüsüyüm. Aynen odaklanma sorunum var, ilaç kullanıyorum.
Ve evet bu cehennem sıcağında gidip malak gibi güneş altında yatacağıma burda sizin gibilerin yazdıklarına okuyup gülüyorum, arada kitabımı okuyorum filmimi izliyorum.
Evet evet saldırıyorum :KK70:
Cahil seni
"Türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde" :))) istersen yurtdışında en iyi okullarda oku benim için bi cacık değilsin.

Simdi derdiniz bu mu oldu? E biz o kadar yazmistik? Ilginc. Sizin yanlis kelimenize takildiklarinda odaklanma sorunu demissiniz. Oldu mu simdi bu? Konu disina cikmadiniz mi kendiniz simdi? Ama hep kendimizi aklayacak,gerekceler vardir degil mi? Baskasi yapinca yanlis, biz yapinca "yaptim ama niye yaptim bir sor" :/
Konunun dışında yorum gelirse bende ona göre cevap veririm.

Kusura bakmayın da ben banlandigim zaman böyle uyarı yapmıyorsunuz çat diye 5 gün 10 gun 15 gun banliyorsunuz neden ?

Millete burada ana avrat küfür ettiğiniz için olabilir mi acaba ? Saygı saygı diye yediniz kendinizi, peki siz ne kadar saygılısınız insanlara karşı ?
Üslubunuzu çok iyi bildiğim için küfür ettiğiniz konudan, gerçekten bu kadar saygılı ve sabırlı bir mesaj attığınıza dahi inanamıyorum gelininize.
Zira sizin düşüncenize karşıt olanlara ne üslupla karşılık verdiğinizi gördük çok şükür.
Gelinin üslubu hiç bozmasın, şok etmesin sizi, yabancı olduğunuz bir tarz değil sonuçta.

Valla eşim kardeslerini cagiracaksa bana sorar,ben de kendi kardeşlerimi cagiracagimda eşime sorarım...Bu izin almak değil, kim kimi cagiracaksa ötekisini de etkileyecek çünkü...Ben belki o akşam ayaklarımı uzatıp tv. İzlemek istiyorum,ya da ben cagiracagimda eşimin başı ağrıyor ve sessizlik istiyor belki, yada kafamızda bambaşka planlar olabilir...Her ne sebeple olursa olsun,çağırdım gelecek demek ,emrivaki yapmak hoş değil bana göre...Haa cagirmak yerine karşı taraf geleceğim diyorsa o zaman başka, çok çok önemli bir durum yoksa,memnuniyetle kabul eder,elimden geldiğince güzel ağırlamaya çalışırım.

Aynı şehirde yaşayan,Sürekli görüşen , sıkı fiki can ciğer olanlar arasında böyle "ben yokken niye geldin " muhabbeti pek olmaz zaten...Ama burada gelin, gelin olalı daha bir sene olmamış,çok fazla bir samimiyet kurulmamış , farklı şehirlerde yasaniliyor,görümce nadiren geliyorsa gelininde evde olmasına dikkat edilir...Gelin yokken eve habersiz gelmekten ziyade gelini pek kaale almama durumu var.

Bu olaydan şu anlaşılmış oldu. Kardeşini özleyen görümceler ,kardeşi tek iken evine çağırsın. Bazıları hassas işte. Konu sahibi sen de kardeşini ozleyince evine çağır. Umursamayanlar var ama Kk olarak haksız bulundun üzgünüm

Bu olaydan şu anlaşılmış oldu. Kardeşini özleyen görümceler ,kardeşi tek iken evine çağırsın. Bazıları hassas işte. Konu sahibi sen de kardeşini ozleyince evine çağır. Umursamayanlar var ama Kk olarak haksız bulundun üzgünüm
Bu seferde ben yokum diye çağırıyorsun olmasın :D:D

Millete burada ana avrat küfür ettiğiniz için olabilir mi acaba ? Saygı saygı diye yediniz kendinizi, peki siz ne kadar saygılısınız insanlara karşı ?
Üslubunuzu çok iyi bildiğim için küfür ettiğiniz konudan, gerçekten bu kadar saygılı ve sabırlı bir mesaj attığınıza dahi inanamıyorum gelininize.
Zira sizin düşüncenize karşıt olanlara ne üslupla karşılık verdiğinizi gördük çok şükür.
Gelinin üslubu hiç bozmasın, şok etmesin sizi, yabancı olduğunuz bir tarz değil sonuçta.
+1500

Onca hakaretten sonra hadi geri geldi, burda kendini bambaşka anlatması bi hayli gülünç.

Hala gebermedim ya , tüh :süslü:

İsterseniz yazmayalım sebebini. Özür dilemiştiniz olay kapanmıştı hatırlarsanız. Kaldı ki banlı kalma sürelerinizi ceza sistemi belirliyor biz değil.

Buna ben de katiliyorum. Yeri gelmisken aciklar misiniz bazi konularda geyik donuyor sayfalarca geyikten kimse banlanmasin diye konuyu baska bolume tasiyorsunuz ama ben tek mesajimda direkt geyikten banlanmis oldum. Bazen en ufak zit fikirli sey yazilsa banlaniyoruz ama bazen de burada oldugu gibi onceden uyari veriyorsunuz banlamiyorsunuz. Bu farkliligin sebebi nedir? Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Konu içeriği bdvlik değilse taşınır, BDV dışındaki bölümlerde de konu dışı uyarılarında biraz daha esnek davranılır, dert yazan birinin konusunda konu dışı yazmak başkadır, sevgilime ne hediye alayım içeriğiyle açılmış konuya konu dışı yazmak başkadır.
Kadın x bir topikte ortak hesaptan bahsediyor içerik dert amaçlı, siz bir değil birkaç konu dışı mesaj yazıyorsunuz, mesela" Zaadet Züleyman nispetzevenoğulları" diye başlayan bir mesajınız var, konu dertse geyik yapılması hoş olmaz.

İsterseniz yazmayalım sebebini. Özür dilemiştiniz olay kapanmıştı hatırlarsanız. Kaldı ki banlı kalma sürelerinizi ceza sistemi belirliyor biz değil.

Konu içeriği bdvlik değilse taşınır, BDV dışındaki bölümlerde de konu dışı uyarılarında biraz daha esnek davranılır, dert yazan birinin konusunda konu dışı yazmak başkadır, sevgilime ne hediye alayım içeriğiyle açılmış konuya konu dışı yazmak başkadır.
Kadın x bir topikte ortak hesaptan bahsediyor içerik dert amaçlı, siz bir değil birkaç konu dışı mesaj yazıyorsunuz, mesela" Zaadet Züleyman nispetzevenoğulları" diye başlayan bir mesajınız var, konu dertse geyik yapılması hoş olmaz.
lou salome lou salome adli uyenin konusu size gore dert degildi demek ki orada yapilan sayfalarca geyik gormezden gelinip baska bolume tasindi. Ben cevabimi gayet iyi aldim. Iyi gunler.

lou salome lou salome adli uyenin konusu size gore dert degildi demek ki orada yapilan sayfalarca geyik gormezden gelinip baska bolume tasindi. Ben cevabimi gayet iyi aldim. Iyi gunler.
Aksine onun hangi konusunda kötü içerik yapıldıysa bakıldı.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...icin-ettigi-laf.1011623/page-66#post-51592291
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...icin-ettigi-laf.1011623/page-67#post-51592595

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/gaziantepte-ramazan.1013847/page-19#post-51705387

Size de iyi günlerHoppa

Son düzenleme:
Günübirlik misafir olmak başka yatılı gitmek başka..

Yatılı gidilecek ise hem kadının hem erkeğin haberi olmalı.

Çünkü insanların rutin hayatlarında belli düzenleri vardır ve bundan feragat etmeleri gerekecek. Örneğin adam akşamları her gün tv karşısındaki koltukta uyumayı seviyordur ya da kadın her gün spor salonuna gidiyordur...Yatılı misafir olunca bunları yapamayacaklardır.

Abinizde suçun büyüğü, gitmenize 1 hafta kalmış hala eşine söylememiş.

Misafir geleceğini instagramdan öğrenmek gerçekten üzücü, sanki nispet yapıyormuş izlenimi vermiş olabilir.

Mune abla bende bulmuşken sorayım bu polemikten atılma ne güzel 1 gündü başta şimdi neden 5 gün oldu :bicak:

5 gün diye birşey yok ki, sanırım bazı şeyler yanlış biliniyor, bir ceza sistemi var, bu sistemde kurallara uymayan durumlarla alakalı seçenekler var, biz onları işaretler uygula deriz, sistem sizin aynı veya benzer sebepten uyarı alıp almamanıza göre gün belirler, misal siz ilk defa polemiğe girmişseniz ceza sistemi 1 gün banlı tutar ama daha önce polemik, konu dışı, üslup vb uyarılarınız varsa bunların ceza puanlarını toplar ona göre gün belirler. Yani aldığınız ceza puanları önemlidir, mesela polemik 2 ceza puanına sahipse hakaret 4 ceza puanına sahiptir, toplamı 6 puan yapar bu da nereden baksan sistemin sizi en az 3 kadar banlaması demektir, konu dışı 1 puandır, 1 puan banlamaz ama 2 defa konu dışı uyarısı aldıysanız toplam 2 puan olur ben sistem 1 gün banlar.

Yineliyorum süreleri biz değil aldığınız ve aktif olan uyarılarınızın ceza puanlarına göre sistem belirliyor, biz x üye kaç gün banlı bilmeyiz, bir arkadaşı gelip kaç gün banlı diye sorarsa panelden bakıp banı şu tarihte bitiyormuş diyebiliyoruz.

Abimin evine tabiki gidecegim diyenler bana cok terbiyesiz geliyor.
Hadi gunuburlik git tabiki. Ama yatili gidemezsin abinin evi bile olsa tek abinin evi degil. Bizim milletimizin de aile uyelerinin evlerini, mallarini hoyratca sahiplenme duygusunu hic anlayamayacagim. Abinin eviyse abinin evi. Senin degil. Tek abinin evi de degil.
Bu mahremiyete özel alana saygisizlik resmen. Birde ev islerini tek kadin yapiyormus kendimizi kucultuyormus musuz kezbancaymis bilmem neler deniliyor :KK70:kezbanlik ve geri kafalilik bana gore abisinin evini kendi eviymis gibi sahiplenenen insanlarin kafa yapisindadir.
Hotele gitmiyorsunuz sonucta. Yazlik da degil orasi tek lazimlik esyalar olsun. Ki yazlik satin alanlari bile rahat birakmiyorsunuz milletce birbirinin malina mulkune oturmakta ustunuze yok.
İstedigin gibi gidemezsin abinin evine istedigin kadar da kalamazsin kafana gore bukadar basit.

Abimin evine tabiki gidecegim diyenler bana cok terbiyesiz geliyor.
Hadi gunuburlik git tabiki. Ama yatili gidemezsin abinin evi bile olsa tek abinin evi degil. Bizim milletimizin de aile uyelerinin evlerini, mallarini hoyratca sahiplenme duygusunu hic anlayamayacagim. Abinin eviyse abinin evi. Senin degil. Tek abinin evi de degil.
Bu mahremiyete özel alana saygisizlik resmen. Birde ev islerini tek kadin yapiyormus kendimizi kucultuyormus musuz kezbancaymis bilmem neler deniliyor :KK70:kezbanlik ve geri kafalilik bana gore abisinin evini kendi eviymis gibi sahiplenenen insanlarin kafa yapisindadir.
Hotele gitmiyorsunuz sonucta. Yazlik da degil orasi tek lazimlik esyalar olsun. Ki yazlik satin alanlari bile rahat birakmiyorsunuz milletce birbirinin malina mulkune oturmakta ustunuze yok.
İstedigin gibi gidemezsin abinin evine istedigin kadar da kalamazsin kafana gore bukadar basit.
Aynen öyle.

Kendilerinin evine evde yokken eşinin kardeşi , kuzeni vs gelse kıyamet koparırlar ama.

Herkesin kendine göre bi düzeni mahremiyeti var.
Bunu anlamak ne kadar zor olabilir anlamıyorum gerçekten.

Back