- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 31
- Konu Sahibi NightStalker
çünkü bak tekrar anlatıyorum adım adım 2.5 aylıkken kızım istanbula gittim bide evlendiklerinde aralıkta gitmiştim bi de martta ya da nisanda gittim iste ama 1 hafta ve o zamanlar kızım kolikti huzursuzdu çoğu zaman. Bu sebeple ve babanem de yalnız kaldığı için onda geçirmek istedim günlerimi rahat ederim diye yani geldigimin ilk günü babanemle abimlerde kaldik sonra babaneme geçtik daha sonra gideceğim günden bir gun önce karı koca beni çağırdılar ve yağmur yağıyordu biz pendik onlar kurtkoyde bende dedim ki gelmiyim siz gelin nolur dedim o yol gözümde öyle büyüdü ki neyse bunu takmış kafaya bu kadar ağır olmas da yine laf sokmuştu bizde antalya ya geldiğimizde annenlerde kalıp siz cagirdiginiz zaman gelmicez diye neyse. Ikinci gidisim temmuzda oldu 8 gun ve hep bizde kaldılar hiç hadi biraz da bize gidelim demediler bende ses etmedim ne dicem zaten ama o 8 gun çok eğlendik dolu dolu geçti yani neyse sonra döndüm ışte üç dört gün önce de gitme kararı çıktı ama dediğim gibi bu kızın gidicek olması bizim karar vermemiz bilet almamız instagram olayı falan karmancorman yani öyle bi aktı ki olay allah resmen bu gelin sana patlaması lazim bi sekilde dedi gibi oldu. Ya çok tuhaf ışte öyle gelin gorumce ilişkisi de yapmadım hiç hep arkadaş gibi. Öyle ışte evine gitmememe bozuldu sonra gidiyorum diye ayrica bozuldiAma sen evine davet etti gitmedim diye trip attı dememiş miydin?