Şok oldum üzgünüm..

Mecbur bakicaz. Sadece bana değil eşine de çektiriyor bi küsüyo 3 gun. Da bunu kocana yap cevrene değil. O kadar ds değil yani.

Canım valla yorumları okuyunca bende bi gariplik var sandım.ben gibi düşünen de varmış.eğer görümce aklı başında bi insansa iyide anlaşıyorlarsa hiç sorun yapacak bişey yok bence.belkide öyle denk geldi onlarada.ne yani ben kardeşimi gelin evde yok diye görmeye gidemeyecekmiyim.evini mi yicem yani gidince.benim ailem şehir dışında.diyelim ben yazın onlara gittim görümcemde eşiyle geldi.onlarında tatili öyle denk geldi diyelim.sadece göremedim diye üzülürüm.hiç sorun yapmam evimde kalmasını.neticede abisinin de evi tabiki gelirde kalırda.ben oluyum olmayım.yani ben mi bi garibim anlamadım

Mecbur bakicaz. Sadece bana değil eşine de çektiriyor bi küsüyo 3 gun. Da bunu kocana yap cevrene değil. O kadar ds değil yani.

neden bu kadar mudahilsiniz evliliklerine. ilk bir yil her ay esimi bosayacagim derdim. daha evlilikleri oturmadi onlarin yeni evliler. lutfen kari koca arasina girmeyin. onlar bir kuser bir barisir kendi yollarini duzenlerini bulur.

Sorun onu görüp görmemek değil evini görüp gormemem evine 1,2 defa gittim istanbula ama evinde olmadigim zamanlarda da gorustuk neden bu ksdar ev ev ev ev anlamadim
evine gidieginiz insana haber vermek saygıdır eşiniz ısrar etse de siz ev hanımını arayıp durum bu diyebilirsiniz ben haklı buldum güzelde kırmadan konuşmuş çirkef biri olsa ne işin var ben yokken evde ne münasebet diyebilirdi kendinizi onun yerine koyun

Aman ya ne kadar da büyütmüş.
Önceden İstanbul'da görüşüp vakit geçirmişsiniz,hani bi muhattaplık var,onunla görüşmeden sadece abinizin yanına gitseniz anlayacam da...
Ne bu böyle,kaç kez açıklama da yapmışsınız gayet ılımlı şekilde,hala bi tutturmuş,ayıp oldu diye.
Orası artık sadece abinin evi değil ben yokken gelmeyin bilmem ne,ne kadar ayıp,ben bu sözleri evime gelen birine asla söyleyemem,utanırım.
Abinizle görüşemeyecek misiniz yani,gelin hanımın nezareti olmadan.Ben haksız buldum kesinlikle.
Bence gidin eşinizle,iptal etmeyin.

neden bu kadar mudahilsiniz evliliklerine. ilk bir yil her ay esimi bosayacagim derdim. daha evlilikleri oturmadi onlarin yeni evliler. lutfen kari koca arasina girmeyin. onlar bir kuser bir barisir kendi yollarini duzenlerini bulur.
Haydaaaa burda da bi cumle etmeye gelmiyo hemen nedrn oyle yaptin neden boyle yaptin aman karisma aman etme yahu karisan mudshl olanyok zaten hani diyorsunuz ya neden eşini sormuyosun abine diye sorduğum zamanlar bazen kavgalı olmuş oluyorlar su anda da 2 3 gündü konusmuyolarmis biz gidicez diye olay o yani

Malesef gitmeyiz artık esim hiç istemiyor zaten buz gibi oldu. Bende gidemem koltuğuna otururken bile rahat edemem

Esini sordugun zaman abin sana kusuz kavgaliyiz mi diyor?

cunku o cumle abinizin evliligini gozlemlediginiz ve yargiladiginiz anlamina gelir. bazen annem de bana der bisiler. hemen kapatirim konuyu normal olur oyle seyler diye. hic kusler mi barislar mi diye gozlemlemem dibimde olduklari halde. demekki siz dikkat ediyorsunuz buna

Malesef gitmeyiz artık esim hiç istemiyor zaten buz gibi oldu. Bende gidemem koltuğuna otururken bile rahat edemem
Eşinize bi kısmını anlatmıştınız,hepsini mi anlattınız?
Buz gibi olması normal,nekadar ayıp ya,ben yokken gelmeyin,orası benim evim,evim de evim,evim de evim.Turşusunu kursun artık.

Konu sahibi evliliklerine karissa ya da ara bozmak istese konu acmak yerine buyuk bi kavga cikarirdi..

Hala gitmeyi dusunmuyosun umarim

Herkesde bi noldum delisi olmuş yok ben8m evim yok benden habersiz kimse gelemez,bık bık bık
Gelenler yabancı olsa belki bir nevi hak veririm yok eğer bu kızkardeş ise orda dururum, Daha dün gelmiş bir gelin için abimin evine gidebilirmiyim diye uzun almam net... Abim de kardeşim gelebilir mi diye sorarsa eşine ona da kolay kolay gitmek istemem. Ne bu yaaa Gelini haklı gören bayanlar kendi ailesinden bir kızkardeş veya annesi veya birisi geldiğinde izin mi alıyormuş yoksa haber mi veriyormuş sadece.Ya eşi durduk yere hayır istemiyorum annen gelsin derse uzülmiceklermi?
Sapla samani karıştırmayalım lütfen. Bir de konu sahibine yazmış gelin hanım bidaha yüzüne bile bakmam otursun kıyamadığı evde yalnız . Ağabeyime de uygun bir dille söylerdim cünkü bundan sonrasi 'da yok hep bir yalan uydurmak zorunda konu sahibi abisi çağırdığında

Koltuklari kemirip halilari yiycek bence :)

Bizim kültürümüzde Tanrı misafiri diye bi kavram vardı eskiden.o kalkmış sanırım.

Eşinize bi kısmını anlatmıştınız,hepsini mi anlattınız?
Buz gibi olması normal,nekadar ayıp ya,ben yokken gelmeyin,orası benim evim,evim de evim,evim de evim.Turşusunu kursun artık.
Esim başından beri konuşmanızı biliyordu hatta ilk zamanlar haklı haber verilmedi kiza uzatmayin ışte yüzyüze bakicaz abinin esi dir boşver falan dedi sonra bundan bi önceki yazismamiz da var yine ben yazıyorum. onun icinde boşver sen yaptığını yaptin daha da yazma dedi şimdi bu en son olayı gördü baya kopurdu

Nasil ya, ben kardesimin evine gelinin haberi olmadan gidemeyecek miyim? Gelinler kardesleri es degil de evlatlik olarak aliyorlar sanirim ev kadinlarin olduguna gore. Ben olsam o yazismayi aynen kardesime gonderir ben gelmiyorum derim. Kocasiyla konusmayi mabadi yemeyen adam size cemkiremez. Yiyorsa bunlari ona soylesin. Cok cok ama cok ayip. Bu arada gorumce degilim henuz, gelinim..

Eşim kardeşime saydırsa, ben de buna şahit olsam tabiki susmam. Ama abinin aklı yok mu, bunu kendi düşünemiyor mu? İlla birinin onu uyarması mı lazım?

Kaldı ki kimse kimseyle problemini çözmek zorunda da değil. Belki gelin senle böyle olmak istiyordur? Belki genel olarak onu aileden saymayışınıza birkaç kez daha şahit olmuştur ve size haddinizi bildirmek istiyordur?

Başta çizdiğin mağdur sessiz, kimseye söylemedim imajının altından, gidip kocasına şikayetlenen, yok taaa yurtdışındaki halanın bile abinin ezildiği kanısına varmasına kadar içlenen görümce çıkmasa bu kadar haksız görünmezdin bana.

Evet bence kadın haklı.
Neden haklı? Habersiz gelindiği için.
Abin söylemese bile senin abine hatırlatman gerekirdi eşinin izni var mı diye. Madem kızması gerektiğini hatırlatıyorsunuz, bunu da hatırlatsaydınız.

Orası yalnız abinin evi değil. Abi kardeş birleşip resmen eşini aileden saymamışsınız. Erkek erkeğe buluşma ile aile olarak buluşma çok farklıdır. Resmen siz bir ailesiniz ve o eşinin ailesi değil gibi olmuş. Ve gelin hanımın cevapları da çok yerinde olmuş. Çok da iyi olmuş. Kavga etmemiş, küfür etmemiş. Saygısız denecek bir durum yok. Belli ki sizi böyle durduracağını düşünmüş ve cuk oturmuş.

Son olarak eşin onun için dış kapının mandalı.
Dış kapının mandalının gidip eşimi bana karşı doldurduğunu duysam bir daha asla taviz vermem. Barışacağım varsa da barışmam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…