Şok oldum üzgünüm..

Hı işte bunu anlamıyorum.
Ben varken arıza çıkarırım çıkaracaksam, ben yokken kim ne yaparsa yapsın, beni bağlayan bir şey yok.

Eşinizde başka yerde koşturmayı seviyor herhalde. Kışkırtmış resmen.
Halbuki ki gelin haklı , haber vermeliydin karına bizim geleceğimizi demeliydi. Ama erkek işte işine gelmemiş.

Işte şimdi yüzyüze gelirken tam zorlanacaksınız.

11 aydır ordaysa kızım suan 6 aylik 2.5 aylıkken gittim 1 haftalığına 1 gun onlarda kaldım geri kalan günlerde de hep görüştük ikinci gidisim 14 temmuz 21 temmuz arası ve hep beraber babanemlerde kaldik yine görüştük üçüncü gidisim de bu olacaktı çünkü esim yalnız gitmek istemedi e abim de tek kalmıştı 1 ay bi de düşünün ben yazdığım zaman yazıyor onun dışında hiç konuşmuyoruz şimdi ben bu kiza ne diyim yani öyle bişey ki haber versem aman bana ne çok da umrumdasin git nereye gidersen tepkisi vericek gibi hissettiriyor bana anladınız mi değişik yani

Ben varken arıza çıkarırım çıkaracaksam, ben yokken kim ne yaparsa yapsın, beni bağlayan bir şey yok.

Bi de kadınlar neden tutturuyo benim evim de benim evim diye
Adamın da evi yahu
Ne var o da çağırsa
Buradaki mesele konu sahibinin gelin evdeyken hiç gitmeyip o gidince gelmesi galiba
Yani gelin ona bozulmuş gibi
Neden ben evdeyken gelmediniz hiç de ben gittiğim gibi geliyosunuz mu diyo
Ben öyle anladım

Siz evde yokken hiç haberiniz olmadan evinize misafir gelse bunu da sosyal medyadan öğrenseniz aaaa burasi benim ev deseniz hiç sıkıntı yapmaz misiniz ?

gorumcesine siniri olan gelini hakli bulmuş denmis.

gorumcem yok arti kendim gorumceyim. ama yine de gelini hakli buldum.

birakin evine giderken evin hanimini aramayi birini davet ederken bile evin hanimini aramak daha uygundur. planlamayi onlar yapar cunku.

gelin evime gelinmesin demiyor zaten. ben varken gelseydiniz diyor.

kendini pesin pesin acik ifade edip sınırını çizmiş. o da olumlu bence..içinde biriktirmekten iyidir

Bilmiyorum bu noktadan bakamıyorum sanırım, hiç bu kadar ince düşünceli olmadım ben.
Empati yapıyorum ben yokken gelecek olan beni arasa ben ne alaka derim içimden.
Bu prosedüre kafam basmıyor pek, daha basit yaşamak gerektiğini düşünüyorum.

Resmen demiş git karınla kavga et yani.
Kusura bakma, bence sen de eşin de haksızsınız.
Üstüne bir de karı kocanın arasını bozmaya çalışmış eşin.

Onu da söyledi şimdi konu acicak gibi olucak ama zamanında borç para istendi verdik ve o para 8 ay oldu geri gelmedi eve bi tek abim çalışıyor ve eşi de altınlarını bozdurmuyormus çalış öde e o kadar borc var sağa sola. ya siz düşünün yurtdışından halam geldi geçen ay bana soruyo X ezdirmiyo kendini di mi halam çok üzülürüm yoksa diye.

uzaktan uzaga ne kadar yazisilabilir ki. abimin esiyle cok iyi anlasiriz. onlar farkli sehirde yasarken hic konuşmazdik bile. simdi yakin oturuyorlar. hic yazismayiz. ama yuzyuze iyiyiz. yazlari gider 2-3 ay gelmez. o ara da hic yazismayiz. bazen telefon acarim ben ama fazla konuşcak bisi olmaz kapatiriz hemen.

yazisma samimiyet icin yada sogukluk icin bir kriter degildir.

Sorun onu görüp görmemek değil evini görüp gormemem evine 1,2 defa gittim istanbula ama evinde olmadigim zamanlarda da gorustuk neden bu ksdar ev ev ev ev anlamadim

Sorun onu görüp görmemek değil evini görüp gormemem evine 1,2 defa gittim istanbula ama evinde olmadigim zamanlarda da gorustuk neden bu ksdar ev ev ev ev anlamadim
Kadınların çoğunda var burdan gördüğüm kadarıyla ev ev ev diye tutturmak.
Yatak odama kimse giremez, kapısı açık kalamaz, misafir gelirse sabah benimle çıkmak zorunda, ben yokken kimse gelemez.
Hepsini burda öğrendim, ne mutlu ki burda öğrendim özel hayatımda değil.

Resmen demiş git karınla kavga et yani.
Kusura bakma, bence sen de eşin de haksızsınız.
Üstüne bir de karı kocanın arasını bozmaya çalışmış eşin.
Öyle olsa eşine birşey belli etme şimdi demezdi sadece olay anında yapmadığı şeyler için kızmış çünkü eşin mesela senin kardeşine saydirsa birşeyler sen susucak misin ? Bi noktaya kadar. Bazı sınırlar vardır ben kocasının kardesiyim sevmeyebilir haksız da olabilirim ama aciklamama rağmen yazılarımı görüp başta cevap vermeyip sonra tekrar yazisimda tek sorumlu ben misim gibi bana ağır tepki veriyorsa bu kiz haksızdır. Bunun daha saygı çerçevesinde kurulabileceğini düşünüyorum.

Gelin kocasına söylemiş konuşmayı kendileri halleder deyip araya girmemiş neyi kendileri halletsin ki gelin şişmiş sivamis düşünüyorum hiç bir koşulda görümcem bu kadar Alttan alırken o lafları edemem benim yüzüm kızardı resmen o nasıl laflar ben varken gelin ben yokken değil neden !!!!!
Abi ile gelin arasına bişey olmaz abi fazlaca umursamaz benim kardeşime eşimin böyle bir konuşma yaptığını bilmek çok üzerdi ama korkmayın onlara birsey olmaz ayrilmazlar yani gelin geniş geniş at kosturmaya sahip
Konu Sahibi yerinde olsam msj alırım dahada bakmam yüzüne çünkü bu isteniyor

Burada kızılması gereken abiniz gelin hanım aile terbiyesi almamış bence ince ince msj yazmakla olmuyor nerede görülmüş misafir i azarlamak. Kendi tarafından birileri gelse habersiz aynı muameleyi yaparmıydı acaba ortada bir hata varsa %60 abinizin %30 gelinin %10 da sizin benim gözümde. Ayrıca orası sadece onun değil abinizin de evi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…