- Konu Sahibi NightStalker
-
Hı işte bunu anlamıyorum.Ev sadece gelinin mi canım
Adamın da misafir çağırmaya hakkı yok mu
Suç abide
Karısına neden kardeşlerim gelicek diye söylemiyor
Benim eve ben yokken kim istiyosa gelsin ben rahatsız olmam
Hatta memnun olurum ben yokken gelip bana iş çıkarmadıkları için
Ama kocam bana önceden söylerse!
Evet biraz yaptı esim bu olayda zaten kanım isinmamisti senin de kaderin bu sanırım dedi Abim e biraz laf giydirmis abim demis ben karismiyim aralarinda cozerler diye dusundum demis esim de senin eşine birşeyler soylemen lazim bu insanlar iki gündür soğuklar cozemiyolar falan filan demiş
Ev hanımı meselesi değilde , erkek misafir ile kadın misafir cidden çok farklı.
Bazı kadınları tenzih ediyorum ancak kadınlar gerçekten karıştırıcı , dedikoducu v.s oluyor.
Ve diyorum ki instagramda hikaye yapana kadar geline nezaketen mesaj atilabilirdi.
Üstelik 11 aydır hiç gitmeyip , gelin yokken gidiliyorsa daha ince düşünmek gerekiyor.
Intel düşünmek kadınların işi deniliyordu değil mi burada ..
Hı işte bunu anlamıyorum.
Ben varken arıza çıkarırım çıkaracaksam, ben yokken kim ne yaparsa yapsın, beni bağlayan bir şey yok.
Hı işte bunu anlamıyorum.
Ben varken arıza çıkarırım çıkaracaksam, ben yokken kim ne yaparsa yapsın, beni bağlayan bir şey yok.
Bilmiyorum bu noktadan bakamıyorum sanırım, hiç bu kadar ince düşünceli olmadım ben.Ev hanımı meselesi değilde , erkek misafir ile kadın misafir cidden çok farklı.
Bazı kadınları tenzih ediyorum ancak kadınlar gerçekten karıştırıcı , dedikoducu v.s oluyor.
Ve diyorum ki instagramda hikaye yapana kadar geline nezaketen mesaj atilabilirdi.
Üstelik 11 aydır hiç gitmeyip , gelin yokken gidiliyorsa daha ince düşünmek gerekiyor.
Intel düşünmek kadınların işi deniliyordu değil mi burada ..
Resmen demiş git karınla kavga et yani.Evet biraz yaptı esim bu olayda zaten kanım isinmamisti senin de kaderin bu sanırım dedi Abim e biraz laf giydirmis abim demis ben karismiyim aralarinda cozerler diye dusundum demis esim de senin eşine birşeyler soylemen lazim bu insanlar iki gündür soğuklar cozemiyolar falan filan demiş
Onu da söyledi şimdi konu acicak gibi olucak ama zamanında borç para istendi verdik ve o para 8 ay oldu geri gelmedi eve bi tek abim çalışıyor ve eşi de altınlarını bozdurmuyormus çalış öde e o kadar borc var sağa sola. ya siz düşünün yurtdışından halam geldi geçen ay bana soruyo X ezdirmiyo kendini di mi halam çok üzülürüm yoksa diye.Eşinizde başka yerde koşturmayı seviyor herhalde. Kışkırtmış resmen.
Halbuki ki gelin haklı , haber vermeliydin karına bizim geleceğimizi demeliydi. Ama erkek işte işine gelmemiş.
Işte şimdi yüzyüze gelirken tam zorlanacaksınız.
uzaktan uzaga ne kadar yazisilabilir ki. abimin esiyle cok iyi anlasiriz. onlar farkli sehirde yasarken hic konuşmazdik bile. simdi yakin oturuyorlar. hic yazismayiz. ama yuzyuze iyiyiz. yazlari gider 2-3 ay gelmez. o ara da hic yazismayiz. bazen telefon acarim ben ama fazla konuşcak bisi olmaz kapatiriz hemen."Bunları " dicek ksdar hicbirsey yapmadim. Gittigim zamanlar görüşüyoruz bir defa da onlar geldi o kadar hayatlarına müdahale etmem günlerine müdahale etmem arasıra yazisiriz o da ben yazdığımda bu yazıda da olduğu gibi ışte böyle.
Bi de kadınlar neden tutturuyo benim evim de benim evim diye
Adamın da evi yahu
Ne var o da çağırsa
Buradaki mesele konu sahibinin gelin evdeyken hiç gitmeyip o gidince gelmesi galiba
Yani gelin ona bozulmuş gibi
Neden ben evdeyken gelmediniz hiç de ben gittiğim gibi geliyosunuz mu diyo
Ben öyle anladım
Eşime söylerim sadece, tutup misafire bir şey yansıtmam.Siz evde yokken hiç haberiniz olmadan evinize misafir gelse bunu da sosyal medyadan öğrenseniz aaaa burasi benim ev deseniz hiç sıkıntı yapmaz misiniz ?
Pistir belkiSorun onu görüp görmemek değil evini görüp gormemem evine 1,2 defa gittim istanbula ama evinde olmadigim zamanlarda da gorustuk neden bu ksdar ev ev ev ev anlamadim
Kadınların çoğunda var burdan gördüğüm kadarıyla ev ev ev diye tutturmak.Sorun onu görüp görmemek değil evini görüp gormemem evine 1,2 defa gittim istanbula ama evinde olmadigim zamanlarda da gorustuk neden bu ksdar ev ev ev ev anlamadim
Öyle olsa eşine birşey belli etme şimdi demezdi sadece olay anında yapmadığı şeyler için kızmış çünkü eşin mesela senin kardeşine saydirsa birşeyler sen susucak misin ? Bi noktaya kadar. Bazı sınırlar vardır ben kocasının kardesiyim sevmeyebilir haksız da olabilirim ama aciklamama rağmen yazılarımı görüp başta cevap vermeyip sonra tekrar yazisimda tek sorumlu ben misim gibi bana ağır tepki veriyorsa bu kiz haksızdır. Bunun daha saygı çerçevesinde kurulabileceğini düşünüyorum.Resmen demiş git karınla kavga et yani.
Kusura bakma, bence sen de eşin de haksızsınız.
Üstüne bir de karı kocanın arasını bozmaya çalışmış eşin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?