• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şok oldum üzgünüm..

Bu arada bu konu yüzünden iki üç gündür abimle soguklarmis
Şimdi mesajlari da öğrendi abin daha çok aralari açılacak değdi mi yani belki sadece abine tepki verdi saniyodu eşler arasinda kalacakti sizin duymanizi istemedigi için abin belli etmedi sana da aceba anladimi diye sorup durmus emin misin diye o mesajlari eşine gostermen bi ayıp olmuş esiyin de abine anlatmasi hele daha da ayıp olmuş bu gibi sebeplerden kavgalar büyüyo yuvalar bile yıkılıyo insallah öyle olmaz da gercekten ufacik bi mesele büyümüş kadınlar arasinda kalabilirdi bi de şu var tatile gitti güya bunlar sinirini bozdugu gibi kadinin bi de eşiyle arasi bozulmuş bide o yönden düşünün nasil bi tatil oldu yazik yani ayrica sizi sevmese sizinle babannenin evinde zaman geçirmez gider evine cagirmaz ilgilenmez umrunda olmassin ve gelmiyosun ben varken diye de trip atmaz ve ben varken gel basimgozum üstüne demiş bide ben sizi agirlarim demiş daha ne desin ve eminim ki aranizda kalir bu konuşma ddiye de düşünmüştür

İnsanlar görgüsüzlüğe, saygısızlığa maruz kalmamak için de soğuk davranabilirler. Gelininiz de belki o yüzden size soğuk davranıyordu. Belki de dedi ki "o kadar soğuk davranmama rağmen bunları yapıyor, bari tepkimi tam olarak ortaya koyayım da bir daha yapmasın"
"Bunları " dicek ksdar hicbirsey yapmadim. Gittigim zamanlar görüşüyoruz bir defa da onlar geldi o kadar hayatlarına müdahale etmem günlerine müdahale etmem arasıra yazisiriz o da ben yazdığımda bu yazıda da olduğu gibi ışte böyle.

Şaka gibi yorumlar. Haber vermesi gereken abi. Eşini arayıp kardeşim geliyor bizde kalacak bir kaç gün demesi gereken abi. Çünkü abi davet etmiş. ne var evin hanımı evde yokken kocanın ailesi gelip kalamaz ne demek mutfağı kullansın istediği gibi yemek yapsın ne var? Ne ayıp ya? Kocanız yokken eve kardeşinizi almayacak mısınız? Nedir bu kadınlardaki evim evim tutkusu? Gelinin haklı olduğu tek yer kocasının haber vermeyişi. Diğer şeyler teferruat. Bu kadar art niyetli olunmaz kimse sizin evinizi yemiyor. Sadece sizin değil karı kocanın evidir o. Adamlar ölsün mü köle mi aldınız kendinize esir kampı mı bi ev temizleyip iki kap yemek yapınca ne bu afra tafra yalnız yaşasanız ev temizlemeyecek mısınız? Taş mı kemirceksiniz? Bunları yapıyorsunuz diye ben yokken kayınvalidem yatılı değil oturmaya bile gelemez ne demek? Ay şoklardayım. Kocasına etsin sitemini gelin ama eve gelen misafire çemkirmek nedemek yahu? Görümce değilim.

Bu arada evet ev sadece gelinin değil çünkü ev işlerini ortak yapıyorlar. Evde de bi disiplin söz konusu yemektir camasirdir bazen ev temizligidir

Şimdi mesajlari da öğrendi abin daha çok aralari açılacak değdi mi yani belki sadece abine tepki verdi saniyodu eşler arasinda kalacakti sizin duymanizi istemedigi için abin belli etmedi sana da aceba anladimi diye sorup durmus emin misin diye o mesajlari eşine gostermen bi ayıp olmuş esiyin de abine anlatmasi hele daha da ayıp olmuş bu gibi sebeplerden kavgalar büyüyo yuvalar bile yıkılıyo insallah öyle olmaz da gercekten ufacik bi mesele büyümüş kadınlar arasinda kalabilirdi bi de şu var tatile gitti güya bunlar sinirini bozdugu gibi kadinin bi de eşiyle arasi bozulmuş bide o yönden düşünün nasil bi tatil oldu yazik yani ayrica sizi sevmese sizinle babannenin evinde zaman geçirmez gider evine cagirmaz ilgilenmez umrunda olmassin ve gelmiyosun ben varken diye de trip atmaz ve ben varken gel basimgozum üstüne demiş bide ben sizi agirlarim demiş daha ne desin ve eminim ki aranizda kalir bu konuşma ddiye de düşünmüştür

Abim esim ona konuyu açtığında biliyormuş zaten gelin ona da söylemiş tabi bizim okuduğumuz kadar açık soylememis

Eşın ne güzel abinle demekki iyi anlaşıyor plan yapıyorlar. Siz niye güzel ilişkilerini bozuyorsunuz? Neticede sen unutursun abin sonuçta affedersin ama esin kirilinca kolay kolay geçmez.
Mesajı okutmak ile hata etmişin. Bak gelininiz olayı sadece seninle çözüyor kimseyi dahil etmiyor.
Görünene göre kötü niyet yok düşünememişin o an . Belliki naifte birisin karşında öyle cevap alınca kötü hissetmişın. Talihsiz bi olay olmuş unutulur gider birdahakine daha dikkatli davranirsinjz sonucu da böyle olmaz.
Ben kendi adıma ben yokken benim tarafımdan biri bile kalsın istemem benim olmadığım evde ne yapacaklar en sevmediğim şeydir.
Bence sizde böyle düşünüyorsunuz. Mesaj yazma şekliniz çok samimi içten saniyorum o An basiretiniz bağlandi dusunemediniz gayet normal.
Zaman zaman hepimiz saçmalayabiliyoruz ve sonucunda toslayinca kizabiliyoruz insanī bir durum. Bana kalırsa hiç uzatmayin büyütmeyin olur böyle şeyler birbiriNizin huyunu suyunu böyle böyle öğreneceksiniz.
Zaten uzaksinizdà yüz göz de olmazsiniz size tafsiyem olaya asla éşlerinizi dahil etmeyin birdaha sonucunda yine ucu sana dokunur .

Ben eşimi tembihledim mesajı göstermeden önce sen git ve sakin bana ısrar etme gel diye dedim yani böyle tepki vereceğini pek kestiremedim bu arada daha en başında abim bana gel emin misin derken biliyormuş zaten gelin söylemiş üstü kapalı bi sekilde

Abiyin bilmesi gayet normal çünkü gorumcesine tepkisini belli eden kocasina mi belli etmicek ama seninle yazismalarini sana tepki göstermesini öğrenmeseydi keske abin. şimdi sizin adiniza da üzülmüştür size de mahcup olmuştur yani hic bi taraftan iyi olmamış

Ben anlamadım , yorumu da bulamadım.
Hani konu sahibi ne eşine , ne abisine yansitmisti konuyu , farklı yorumlar gördüm ama konu sahibinin yorumu yok.
A

Ha bu arada esimle abimin arasinda bi sıkıntı yok ikisi de yapıcı insanlar mesajı gösterme sebebim artık ısrar etme biz gelmeyelim sen git demek istedim çünkü başından beri cok ısrar etti bende bi kabul ettim bi etmedim esim de biz gelmeyelim dediğim zamanlar baya sinirleniyodu. Bu arada bileti iptal ettirmeye cslisicsz bugün 800 tl çöpe gitmez umarım :)

Ben anlamadım , yorumu da bulamadım.
Hani konu sahibi ne eşine , ne abisine yansitmisti konuyu , farklı yorumlar gördüm ama konu sahibinin yorumu yok.
A
Esim gece eve gelene ksdsr yansıtamadı m abim e zaten hicbirsey demedim çocuğun ateşi var biraz bi de asi olucskk sadece x gelsin dedim o da bana sorun yok di mi bak emin misin deyip duruyordu ona da gelin üstü kapalı anlatmış zaten yani abim de bana belli etmemiş. Abim yine esinin yazdığı şeyleri gormedi

Abiyin bilmesi gayet normal çünkü gorumcesine tepkisini belli eden kocasina mi belli etmicek ama seninle yazismalarini sana tepki göstermesini öğrenmeseydi keske abin. şimdi sizin adiniza da üzülmüştür size de mahcup olmuştur yani hic bi taraftan iyi olmamış
Yok kiz gostermediyse eğer ki göstermemiş görmedi yani sadece konustugumuzu ve olumsuz tepki verdiğini biliyor sanırım

YatKlarin da da siz yatın .ev karı kocanın kendine aittir. öyle olmasa herkes kaynanasiyla gorumceleritle aynı evde yaşamak ister.abisi evli bu ev ikisinin ama evin hanımı düzen oturttuğu için bu kadar rahat davranilmamasi gerekiyor
Kiz iki gunde duzenini bozacak degil herhalde..gelinin verdigi tepki normal degil. Ayip!

Herkesin düşüncesi farklı ama geline bu kadar çok hak veren olmasına da ayrı şaşıyorum.
Eve ben yokken gelen misafir beni neden bağlasın ki eşimi bağlar.
Hele ki aileden biri geliyorsa.
O kadar ayıp görüyorum ki tepki vermeyi.
Kendimi, ablamı, yengemi düşünüyorum, hiçbirimiz problem etmeyiz.
Dayanağı yok çünkü.
"Ben yokken eve misafir gelemez.
Neden?
Evin hanımı benim."
?!!!??
Yani?
Ne alaka?

Anlamıyorum bu kafayı yeminle.

Esim gece eve gelene ksdsr yansıtamadı m abim e zaten hicbirsey demedim çocuğun ateşi var biraz bi de asi olucskk sadece x gelsin dedim o da bana sorun yok di mi bak emin misin deyip duruyordu ona da gelin üstü kapalı anlatmış zaten yani abim de bana belli etmemiş. Abim yine esinin yazdığı şeyleri gormedi

Ama eşiniz abinizle okkalı bir konuşma yapmıştır bu şekilde ofkelendigine göre.

Bilemiyorum.. Keşke yansitmayip aranızda halletseydiniz diyorum ama gelini de sizi de tanımadığım için net yorum yapamıyorum ..

Herkesin düşüncesi farklı ama geline bu kadar çok hak veren olmasına da ayrı şaşıyorum.
Yani o kadar ayıp görüyorum ki tepki vermeyi.
Dayanağı yok çünkü.
Neden?
Evin hanımı benim."
?!!!??
Yani?
Ne alaka?

Kraliyet soyundan geliyor gelin cunku..:)

Ev sadece gelinin mi canım
Adamın da misafir çağırmaya hakkı yok mu
Suç abide
Karısına neden kardeşlerim gelicek diye söylemiyor

Benim eve ben yokken kim istiyosa gelsin ben rahatsız olmam
Hatta memnun olurum ben yokken gelip bana iş çıkarmadıkları için
Ama kocam bana önceden söylerse!

Konu sahibi bu saatten sonra gitme zaten evini alsin pembik evini basina calsin gelin hanim. Abinizde bi dahakine karisindan izinsiz birilerini davet edip karisiyla yuz goz ettirmesin!

O kadar ayıp görüyorum ki tepki vermeyi.
Dayanağı yok çünkü.
Neden?
Evin hanımı benim."
?!!!??
Yani?
Ne alaka?

Ev hanımı meselesi değilde , erkek misafir ile kadın misafir cidden çok farklı.
Bazı kadınları tenzih ediyorum ancak kadınlar gerçekten karıştırıcı , dedikoducu v.s oluyor.
Ve diyorum ki instagramda hikaye yapana kadar geline nezaketen mesaj atilabilirdi.

Üstelik 11 aydır hiç gitmeyip , gelin yokken gidiliyorsa daha ince düşünmek gerekiyor.
Intel düşünmek kadınların işi deniliyordu değil mi burada ..

Ama eşiniz abinizle okkalı bir konuşma yapmıştır bu şekilde ofkelendigine göre.

Bilemiyorum.. Keşke yansitmayip aranızda halletseydiniz diyorum ama gelini de sizi de tanımadığım için net yorum yapamıyorum ..
Evet biraz yaptı esim bu olayda zaten kanım isinmamisti senin de kaderin bu sanırım dedi Abim e biraz laf giydirmis abim demis ben karismiyim aralarinda cozerler diye dusundum demis esim de senin eşine birşeyler soylemen lazim bu insanlar iki gündür soğuklar cozemiyolar falan filan demiş

Resmen hakaret ama.
Ben yokken eve gelemezsin.
Bin türlü anlama çıkar.
Ay aman rahatsız edilmesin hazretleri.
Herkesin düzeni farklı olur kabul ediyorum ama bu durumu anlayamam.
Bende anlamiyorum tutturmus herkes evin hanimida hanimi :) sorsan kocasina iki kap yemek yapmiyodur kendilerini hanim ilan ediyolar. Akrabalik boyle birsey degil bana gore.. bu kiz gidince koltuklarini filan kemircek galiba..

Back