• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şok marketler sınavı

Migros eldivene maskeye izin de vermiyormuş. Bir tek çağdaş markette eldiven var. Oraya da girşnce çamaşır suyu kokuyor resmen. En dikkat edenler çağdaş market gibi geldi bana. Yine de risk büyük.Allah yardımcımız olsun. Kısa zamanda üstesinden geliriz umarım
Kendini koruyamadiktan sonra kimse seni hiç bir yer de düşünmez yaşadığım bölge de hemen hemen her bim a101 şok eldiven ve kasa yanlarinda para ve kredi kart sonrasi kolanya uzatiyorlar ve kesinlikle eldivensiz calismiyorlar onlarda korkuyorlar ama malesef çalışmak zorundalar sınavi geçersem bende öyle. Daha önce a101 çalışani olduğum için size sadece şunu belirtmek isterim hiç de meraklısı değilim. Ama bir aile kurmak isteyen bireylerin tek bir maaşla şu dönemde kurmaları ne yazikki imkansız

Yaşınız çok geç değilse bir süre bebeği de erteleseniz, malum hamilelik doğum vs hastaneye çok git-gel olan süreçler nacizane fikrim biraz daha ertelemeniz ama tabi durumunuzu bilemem. Soru olarakta bunu sormadınız gerçi üstüme vazife gibi yorumladım ama o_O
Ertelerdik o nedenle aklımızda hala bu düşünce var ken kenara kiyaya bebeğin ihtiyaçları için para atmam lazım. Arkadaşlar tedbir kuldan Takdir Allahtan ya suan evine ekmek götürmek için fapbikalara servisler le giden işçiler ne olucak. Ne yazikki sen seni düşünmediğin müddetçe kimse seni düşünmez.

Ertelerdik o nedenle aklımızda hala bu düşünce var ken kenara kiyaya bebeğin ihtiyaçları için para atmam lazım. Arkadaşlar tedbir kuldan Takdir Allahtan ya suan evine ekmek götürmek için fapbikalara servisler le giden işçiler ne olucak. Ne yazikki sen seni düşünmediğin müddetçe kimse seni düşünmez.
Tabi ki de öyle, kendimi yerinize koyup fikir beyan ettim ben olsam böyle yapardım diye o sebeple.

Askeri ücretle tek bir maasla bir ev gecindirmek tahmin edErseniz o kadar kolay değil inanin bende meraklısı değilim. Ama anne olmak istiyorum bebek yapmanın da belli başli masraflari var en azından bir yerde birikim yapmam lazım.
Ama sağlığın elden giderse zaten cocuk yapamazsin. Is için biraz daha bekle gerçekten değmez.

Kendini koruyamadiktan sonra kimse seni hiç bir yer de düşünmez yaşadığım bölge de hemen hemen her bim a101 şok eldiven ve kasa yanlarinda para ve kredi kart sonrasi kolanya uzatiyorlar ve kesinlikle eldivensiz calismiyorlar onlarda korkuyorlar ama malesef çalışmak zorundalar sınavi geçersem bende öyle. Daha önce a101 çalışani olduğum için size sadece şunu belirtmek isterim hiç de meraklısı değilim. Ama bir aile kurmak isteyen bireylerin tek bir maaşla şu dönemde kurmaları ne yazikki imkansız
Bu kadar tepki gösterecek bir şey yok. Bebek yada birikimden önce ben sağlığımı düşünürdüm. Şu dönemde biraz kemerleri sıkardım ama çalışmazdım. İcralık borcum yoksa. Çünkü bu virüsü atlatanlar da hasar kalıyor mu belli değil. Bazı vakalarda ciğerde hasar bırakıyor. Kısırlık iddiaları da var.
mutlaka risk grubunda sevdikleriniz de vardır. Onlar için de risk almazdım

Bu kadar tepki gösterecek bir şey yok. Bebek yada birikimden önce ben sağlığımı düşünürdüm. Şu dönemde biraz kemerleri sıkardım ama çalışmazdım. İcralık borcum yoksa. Çünkü bu virüsü atlatanlar da hasar kalıyor mu belli değil. Bazı vakalarda ciğerde hasar bırakıyor. Kısırlık iddiaları da var.
mutlaka risk grubunda sevdikleriniz de vardır. Onlar için de risk almazdım
Hanfendi tepki göstermiyorm siz suan tepki gösteriyorsunuz tamam suan evdeyim ee eşim çalışıyor servis araçlarına biniyor ee özel aracımız yok. Sanırım sizin maddi durumunuz iyi eşiniz de ya calismiyor yada evden çalışıyor. Bazı noktalarda haklısınız ama bazı parantezleri de görmüyorsunuz icralık bir durumum söz konusu değil çok şükür. Ama bunun stresi de yeterli az önce markete çıktım 7 aylık hamile arkadaşım hala işine devam ediyor. Oturduğunuz yerden bazı şeyleri planlayp düşünmeniz normal ama hayat hiç de öyle planladığınız gibi olmuyor.. kişi kişisel temizliğine dikkat edicek ya da syn Cumhur Başkanımız sadece zenginleri ev almak isteyenleri dusunmeyecek halkı düşünüp sokağa çıkma yasağı getiricek maaşlar yine verilmeye devam edicek o zaman sizin dediğiniz çalışmama durumumu gözden geçiririm

Size bir alternatif önerebilir miyim?
Market yerine çağrı merkezleri/online satış yapan şirketler/reklam şirketlerinde iş arasanız?
İnsanlar evinde oturacağı için bu tip işyerleri ekstra eleman arayacaktır, hem güvenli olur hem de işiniz garanti olur.

Marketin sizi alıp iki gün sonra kovmayacağı garanti değil, bir de panik müşterilerle uğraşmayın.

Ve o kadar saçma ki şu sınav muhabbetleri
Canım o zaman ben basit problem sorularına bir de basit mantık sorularına çalışmanı öneririm. Herkeste bi ayy çalışma boşveeer algısı varda bugün deprem olsa yarın işe gitmek zorunda olan tipleriz. Kira faturalar hiç birinin ötelemesi yok. Bugün çalışmasan eminim yarın çocuk için gerekli parayı bulamayacaksın. Dikkat edeksin temizliğine falan işte napalım fakirlik zor :KK48:

ben marketee calismistim hijyen sertivikasi sart zaten sinavina giriyon bildigim kadariyla

Back