• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şok marketler sınavı

Mervikli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
622
267
103
29
Hanımlar bugün şok marketler mülakat yaptım şimdi de yazılı sınav olucam neler çıkıyor falan hiç bir bilgim yok yakın zamanda başvuran sınava giren var mı ?

Bugün evimize en yakın Şok markete girdim. Çalışan kız isyanlardaydı. Hiçbiryeri dezenfekte etmediler, giren çıkanın haddi hesabı yok markete, elimdeki eldiveni bile ben aldım diye:/// korktum, hiçbişey almadan çıktım.
Bilgilendirmek istedim naçizane.
Ne alaka 🤔

Çok alaka bence ama siz bilirsiniz.
Şubeler kararları genel alır, diğer şubeleri de dezenfekte edilmemiş olabilir diye konu sahibi uyarılıyor ben öyle anladım.
Şuan dünyayı saran bir virüs var ve bu konu en önemli gündem, haklı bir yorum

Çok alaka bence ama siz bilirsiniz.
Şubeler kararları genel alır, diğer şubeleri de dezenfekte edilmemiş olabilir diye konu sahibi uyarılıyor ben öyle anladım.
Şuan dünyayı saran bir virüs var ve bu konu en önemli gündem, haklı bir yorum
:KK52: :KK37::KK37:

Ben şokta çalıştım soruları çok zor bilen biriyle yapmanı öneririm ve dakika veriyorlar o dakikalar içinde yapman lazım her şeyden çıkıyor sorular bu arada çalışma ortamını çok seviyordum ama bizim bölge sorumlusu üzerime oynadı istifa ettim sigara ve ekmek açığı sizden kesiliyor bilgine

Şu an ciddi risk altında market çalışanları.Virüs kağıtta 24 saat duruyor ve sürekli parayla muhattaplar, insanlarla muhattaplar. Kendilerini yeteri kadar koruyamıyorlar.
Şu zor günlerde market işi büyük risk. Çok maddi sıkışıklık yoksa (icra gibi eve ekmek alamamak gibi) uzak durmakta fayda var

Yanlış anlamazsanız ekonomik olarak çok dar boğazda değilseniz şu günlerde bir markete girmeyn iş anlamında.
çok yoğunlar, çok fazla insanla muhattaplar. Ciddi risk grubundalar.
Aynen öyle insanlar delirmiş gibiler bende markette çalışıyorum. Ama mecbur olunca kendimizce önlemler almaya calisiyoruz eldiven maske kasadan çıkmak imkansız gecelere kadar calisiyorun dün gece 3 te evimize geldik 8de geri gittik

Aynen öyle insanlar delirmiş gibiler bende markette çalışıyorum. Ama mecbur olunca kendimizce önlemler almaya calisiyoruz eldiven maske kasadan çıkmak imkansız gecelere kadar calisiyorun dün gece 3 te evimize geldik 8de geri gittik

Migros eldivene maskeye izin de vermiyormuş. Bir tek çağdaş markette eldiven var. Oraya da girşnce çamaşır suyu kokuyor resmen. En dikkat edenler çağdaş market gibi geldi bana. Yine de risk büyük.Allah yardımcımız olsun. Kısa zamanda üstesinden geliriz umarım

Migros eldivene maskeye izin de vermiyormuş. Bir tek çağdaş markette eldiven var. Oraya da girşnce çamaşır suyu kokuyor resmen. En dikkat edenler çağdaş market gibi geldi bana. Yine de risk büyük.Allah yardımcımız olsun. Kısa zamanda üstesinden geliriz umarım
İk nanin şu an en zor durumda olan marketciler kasadan çıkmak mümkün değil akşam 9 da kapatıyoruz sonrasında rafmi toplayalım temizlikçi yapalım yerlerini yıkayalım iki personelle döndürmek mümkün değil. Afedersiniz tuvalete gitmek lüks su içmek lüks oldu bana

Doğru bir zaman mi sence?
Askeri ücretle tek bir maasla bir ev gecindirmek tahmin edErseniz o kadar kolay değil inanin bende meraklısı değilim. Ama anne olmak istiyorum bebek yapmanın da belli başli masraflari var en azından bir yerde birikim yapmam lazım.

Bugün evimize en yakın Şok markete girdim. Çalışan kız isyanlardaydı. Hiçbiryeri dezenfekte etmediler, giren çıkanın haddi hesabı yok markete, elimdeki eldiveni bile ben aldım diye:/// korktum, hiçbişey almadan çıktım.
Bilgilendirmek istedim naçizane.
İzmirde yim bim şok hatta a101 bile eldivenle is başı yapıyorlar masa başlarında kolanya para alış verilerin de müşterilere sıkıyorlar. Evet tedbir önemli ama taktir ederseniz çalışan işçileri devlet bile düşünmüyor dün ki açıklamada bunu gördüm. Evliyim çocuk düşünüyorm en azından kenara bir miktar para koymamix lazım ben de insanların muhatapları olmak istemezdim keza zaten sınavı geçebileceğime de emin değilim

Yaşınız çok geç değilse bir süre bebeği de erteleseniz, malum hamilelik doğum vs hastaneye çok git-gel olan süreçler nacizane fikrim biraz daha ertelemeniz ama tabi durumunuzu bilemem. Soru olarakta bunu sormadınız gerçi üstüme vazife gibi yorumladım ama o_O

Gerçekten şuan ki durumla ne alakası var işe girmenin kadının işe ihtiyacı olmasa oda yan gelip yatmasını bilir 🤦‍♀️

Back