Bebek İkinci El Şok Fiyatlar! 13. Sayfada Kaçırmayın :)

Eki Görüntüle 915402 2₺
Eki Görüntüle 915404 Eki Görüntüle 915405 andywawa 8₺ oldu Eki Görüntüle 915406
Eki Görüntüle 915408 3-6 ay 3₺ tülerme olduğu için
Eki Görüntüle 915409 kızıma küçük geldi ve arkada bir düğmesi farklı renk. 3-6 ay 4₺
Eki Görüntüle 915412 carters 6 ay 8kg ve 68 cm ye kadar olan bebeklere. Açık gri fiyonklar simli. Çok şık. 7₺
Eki Görüntüle 915416 hm 2-4 ay ince fitilli 5₺
Eki Görüntüle 915417 orjinal. 6 ay 7₺
Eki Görüntüle 915418 6-12 ay çok beğenecek almıştım. Çok şık fakat kızım buhranlar geçirdi. Terlemeden bebeklere :) 8₺ [/QUOTE]
..........................

Son düzenleme:

...................

lamazenin patikleriyle örgü takımı istiyorum.fakat kaçmasın diye ayzdım az daha bakıyım başka birşey bulrsam eklicem

kışlık şapka var beyaz simli kurdaleli onuda isityorum.özelden devam

penye 2,5₺
bebetto 4₺ (3.el) ama kızım 1 kere giyebildi. Çok iyi durumda.
2 kere giydik. Penye 5₺
Kanz kadife 5₺ (3.el ama 1 kere giyebildik. Çok iyi durumda)
Kanz penye 5₺ (3. El ama 1 kere giydik. Çok iyi durumda )

Hadi bakalım tükenmeden alın

Eklentiler

• $image.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 62
  • $image.jpg
    15,5 KB · Görüntüleme: 53
  • $image.jpg
    15,3 KB · Görüntüleme: 40
  • $image.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 33
  • $image.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 43
  • $image.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 37
  • $image.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
canım ürünleri aldım bugün biraz küçük olanla var ama kısmet teşekkür ederim hediye için :))

canım ürünleri aldım bugün biraz küçük olanla var ama kısmet teşekkür ederim hediye için :))

Iyi bari çok şükür. Eline geçtiğine sevindim. Hangileri küçük geldi. Yeterince detaylı görüştük diye hatırlıyorum ama ürünler gelene kadar bıdık büyüdü mü yoksa?

Iyi bari çok şükür. Eline geçtiğine sevindim. Hangileri küçük geldi. Yeterince detaylı görüştük diye hatırlıyorum ama ürünler gelene kadar bıdık büyüdü mü yoksa?

:) olabilir aziz bebe tam oluyor kısa bir süre giyer tulumlar hiç olmuyor artık görümcem sevinecek bu ay doğum yapıcak ona gönderirim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…