Eki Görüntüle 915387 Eki Görüntüle 915388 Eki Görüntüle 915389 Eki Görüntüle 915392 altlar wenice, üst carters tamamı 15₺
Orjinal Nike Amerika'dan :) siyah olan 2 yaş ama benim oğlum 4. Yaşının yazındada kullanabildi. 2 yaşındayken daha Salaş duruyo. Kırmız olan 3 yaş. Aynı şekilde uzun süreli giyilebilen şortlar. Benim oğlumun kapri takıntısı olduğundan bunları giyemedi. Sıfır desem yeri. :) tane olarak 10₺ den ikisini birden alana 17 tlye vericem. Eki Görüntüle 919647
Eki Görüntüle 919649 Eki Görüntüle 919650 sevimli canavarlar kendinden baskılı, atma solma yapmaz 10₺ diğer sırt çantası cartoonnetwok amblemli. Çanta 10₺ battaniye 12₺ toplu isteyen olursa indirim yaparım. Battaniye incecik değil ama çok kalında değil. Tek kişilik battaniyeden küçük. Ama tam çocuk battaniyesi gibi. Ara boy :)
canım bu kaç aylık rengi pembemi
canım bu kaç aylık rengi pembemi
9-12 ay lilamsı bi pembe içinde mürdüm gibi..
Indirime girmişken alayım bunu hemen...:)
Ha bu arada kargomu aldim cnm teşekkür ederim küçük hediyen içinde ayrica teşekkür ederim...
Eki Görüntüle 921554 alır almaz yıkadım. 1,2 taş çatlasın 3 kere kullanmaya çalıştık. Kızımın ilgisini hiç çekmedi. 10₺
bunlar duuruyormuu
canım ürünleri aldım bugün biraz küçük olanla var ama kısmet teşekkür ederim hediye için :))
Iyi bari çok şükür. Eline geçtiğine sevindim. Hangileri küçük geldi. Yeterince detaylı görüştük diye hatırlıyorum ama ürünler gelene kadar bıdık büyüdü mü yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?