Aramıza hoşgeldin canım :)Merhaba aranizda yeniyim5 aylık evliyim hiç korunmadik ama bebis olmadi bende kadin doqum sekreteriyim ne görsem etkileniyorum doktora muayene oldum yumurtaliklarin taş gibi dedi:) dediği gün iliski oldu ama bebis olmadi ama anlamadığım yumurtlama gunumden adet gunume kadar olan gogus agrilarimdi dokunamiodum bir yere çarpınca canim yaniodu ama adet olunca geçip tekrar basliyo yani 20 gün suruyo her yumurtlamadan adet gününe kadar bir cevap lutfennn
Olsun misafir berekettir bide yorgunluğu olmasa iyi olacakta neyse onada sukurMasallah bitmeywn mosafirlerr ;D
Hayirli aksamlar kuzumKimsecikler beni sormamış
Hadi gell yer actik sanadaBende geldim kayin kenara:)
Hosbuldum hatuncuklar:)Hadi gell yer actik sanada
:)
Hos geldin bebisim
Olsun hayirlisi buymis kuzum yarin hayirli bir gun bol bol dua edelimmNapitosunuz kixlar benimde misafitim var kardesim ve annemler bendeler.Bu arada adet oldum ben kusmet drgılmiş
Ayy kiizzz bu kizlarin ici gecmis uyudular mi ne ettiler ses seda yok :)Kizceler ne kaynatiyonuz bakim
Kizlar hayirli aksaamlar
Kimsecikler beni sormamış
Bende geldim kayin kenara:)
Hadi gell yer actik sanada
:)
Hos geldin bebisim
Napitosunuz kixlar benimde misafitim var kardesim ve annemler bendeler.Bu arada adet oldum ben kusmet drgılmiş
Kizceler ne kaynatiyonuz bakim
Kocam kiskancliktan oluyo kizlar erkekler kulubu kuracakmis hepinizin kocasini alacakmis:) hep elimde telefon hep buralarda geziyomusum:)
Yerim seniiii sagol findigimmmHayirli aksamlar kuzum
Yoklugin belliydiii amaaaa kiymiziii kiymizii yazilarimiz yoktu :)
Hehehehhe sorma kuduruyo kiskancliktan:) doktora bile beni sikayet etti butungun kadinlar kulubunde bisey deyin hocam diyo:)
Çok iyi yaa.
Kuzum hamd olsun bugun carsi isleri vardı kuzummm cok yürüdüm sen nasilsin canim
Yeni gelen arkadaşımız hoşgeldinnn.
Masalım canımın içi pek konuşmadık ondannn yoksa merak ettik senide. Ne yaptın ne alemlerdesin
Ebrar bi dahaki aya inşallah canım
Deepand. bebeğim bende iyiyim kuzum.
Umyamm canommm.
Minn kuzumm hoşgeldin nasılsınn oldunmu regl.