Masallah bitmeywn mosafirlerr ;DBalım daha yumurtlama olmamış hergün aynı saatte yap ve 4 saatlik idrar olması gerekiyor 4 saat wc gitme normal şu tüket fazla tüketme ikinci çizgi ya aynı koyulukta olacak yada daha koyu ama sen bu arada yinede gün aşırı ilişkide bulun balım
Bu arada pijamalar on numaraEki Görüntüle 1923322 kizalr bugun adetim biteli 2 oldu ovu testi yaptimm ama anlamiyorum ilk defa yapiyorum nedemek oluyo bilen varmi
Ya kafam allak bullak oldu 7si sabahi leke geldi dedim implatasyonsa die oysa 4 5gun sonra cikar yaziyo tesste e ben bugun denedim yine negatif ama adet olcam heralde dokundum,alltan sert bisey gelsi elime yaniKiz gitsene bi dr a niye boylee olduki senin
Denedin mi parmak olayini kuzuYa kafam allak bullak oldu 7si sabahi leke geldi dedim implatasyonsa die oysa 4 5gun sonra cikar yaziyo tesste e ben bugun denedim yine negatif ama adet olcam heralde dokundum,alltan sert bisey gelsi elime yani
Aynenn bende yeni dikkat ettim :)))Bu arada pijamalar on numara
Bende 1.cuzu ikindi ezaninda okuyacagin canimmKızkar okudum ben 4.ncü cüz ü
Eeeee yavruuuu hamislik kolay degil insallah bize yasariz :)Kızlar bide ben çok kötü oldm yaa ateş bastııı miğden bulanıyo başm dönüyoo
İnşalllahhh canımm rabbim nasip etsn en kısa zamandaE
Eeeee yavruuuu hamislik kolay degil insallah bize yasariz :)
Acayip kötüyüm dün hastanede çok zamn gecrdim birde yürüyerek gittim geldim usutmus olmaliyim dünden beri yataktan cikamiyorumEsr02 haklısın canim en iyisi düşünmemek sen nasilsin bu arada
Allh kabul etsin cnmKızkar okudum ben 4.ncü cüz ü
Amiinn canımm inşallahh kaç cüz okunduAllh kabul etsin cnm
Oo kiyamam kuzum Allah sifa versinAcayip kötüyüm dün hastanede çok zamn gecrdim birde yürüyerek gittim geldim usutmus olmaliyim dünden beri yataktan cikamiyorum
Ask laftan anlamaza bakiyorum bebemm sen nasilsinCanlar nasılsınız?
Rica ederim balımAyyyy cokk saol canikommm
O kadar yetmezz ya gunde bikere yaparim yeterr oooo hic ugrasamam butun gun ellimde cisle gezimm