Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Ayy canimm sen saglikciydin demi hatta bi baska topikte baya anlatmistin ,semasini bile cizmistin ...aydinlaniyoruz sayende..
Bu konu baya ilgi cekiyor nasil yani filan diye?

Ayy canimm sen saglikciydin demi hatta bi baska topikte baya anlatmistin ,semasini bile cizmistin ...aydinlaniyoruz sayende..
Est canim ebeyim bildiklerimi paylasiyrm ins faydalaniyordur arkadaslarimizda..testler yapmaktan biktim bende artik bi yontemleri kullaniyrm 3 lu olarak.baslayinca devami geliyor zor gibi gozuksede ugrasmasi..

Canım ya bu yazın benim de dikkatimi çekti 5 yıldır hep aynı şeyler i okuyup görüyoruz ama bu yöntemi ilk defa duydum

Evett kaset testi yumurtlama gnm 27 kasm ve o günden sonra olan bşy yeni yani daha 2 gün öncesi biraz daha az belliydi
Hemen olustuysa cizgi pozitif olabilir canim.ama bekleyince olustuysa o genelde negatf oluyor benim basima baya geldi.kist olusmus o donemde hep silik cizgi cikti.pko falan yoksa buyuk ihtimalle pozitftir kan verseydin keske ben duramiyordum hemen kana kosuyordum :)

Paylaşıcam inşallahh benm reglmde 12 si aralığın bthcg ortalama kaç olur yumlamadan snraki 16.ncı günde
Canım.ya ben hiç o sayılarla ilgilenmedim desem 1 doğum 2 zorunlu kürtaj yaşadım genelde hamileliğimde pozitifi duyup sevinmeye korkarken kese bebek kalp atışı Vs odaklanıyorum sanırım

Belirtilerimde var siz daha iyi bilirsiniz tabi hemen oluşmadı 10 gün regl geckmesiyle yaptğmda hiç bişy yokdu pko yok çok. Şükür daha erken değilmi hemn oluşmaz diye düşünüyorm gölge olarak hemm çkdı ama sonradan kastınız ne kadar bi süre

1 2 saat sonra canim. hcg degeride bebek rahime ortalama 6 gunde yerlesiyor.3 gun tupte 3 gun rahimde geziyor ama bunlar ortalama degerler.4. gun yerlesirse deger daha fazla olur.6. gun yerlesrse daha az olur.onemli olan deger deil 2 gunde 2 kat artmasi.idrarda ciktiysa kanda zaten cikar bence bekleme yarin acile git midem bulaniyor de.onlar der yapalim test diye zaten :) direk gebelik suphem var dersen yapmiyolar haberin olsun kadin doguma git diyolar :)

Bende şuan daha çok kese kalp atışı nda daha yoğunum ama onlar için erken oldğundan ilk düşüncem bthcg @ babies

Canım genelde test lerde verilen bir kaç dakikalık süreler daha net bilgi veriyor bazı arkadaşlar saatler sonra baktım 2
çizgi vardı falan yazıyor o işte onda yanılma payı çok fazla ama sen yapar yapmaz ya da bir kaç dakikanın içinde belirdiyse by çizgi pozitiftir tecrübelerinden bu kanıya vardım :)

Yokk çok. Şükür korkmşdum 1 2 saat değil 10 dk içerisinde belirginleşti. İlk gebeliğimde gece gitmişdik hiç unutmuyorm zorla yaptrmşdm :)

Bu ara da artık akıllandım (ne kadar mantıklı bilmiyorum aslında) gebelik pozitif çıkarsa hesaplarıma göre 7
haftayı görmeden Dr
gitmicem. bir de ebe arkadaşımız :)daha iyi bilir folik asit e başlamakta yarar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…