Cevab???Kızzlar ben uyuyamadm ve sabah evde uygulanan basit testldrden yaptm :)
Insallah olur. hic bi zaman umudunu kesmeÇamaşır suyuyla yaptımm köpürdü. Daha öncede yapmşdm köpürmüşdü ve kanama başlaynca yaptm köpürmemişdi düşükle sonuçlandı umutluyummm benmle kalsın bebeğimmm ilk defa denedm 1buçuk sene sonra
Kizlar bana yardimci olun. adeyim yarin evde hamilelik testi yapdim silikde olsa pozitiv cikiyodu. ama dun kan verdim neqativ cikdi. hamile ola bilirmiyim. yoksa umidimi kesiyimmi. testim bu. lutfen yardimci olun. bu testi 4 qalmis yapmisdimEki Görüntüle 1922053
Anladim canim tesekkurlerbu test için günün geçmesi lazım cnm.
Kanda negatif çıktıysa
Yani benim adetime 1 hafta kala kanda hcg 28 di
Hoşgeldin canımMerhaba hanımlar bende geldim
Hoşgeldin tatlım :) bende sizleri Sevim beğendin miCanımlar bugün hiç uğrayamadım foruma hasta ziyareti misafir ev işleri gelecek misafirlere hazırlık derken bu saat oldu yeni girdim dahaöldüm bittim. Bide malum adet dönemi sancılarıda eklenince şuan bitiğim resmen ama bu topik bi harika olmuş kuzular bayıldııımmmmm inşallah burası hepize uğurlu gelir canlarım öpüyorum hepinizi Sevdazede aklını seveyiimmm
Canimmmm hoşgeldin unuttum seni etiketlemeyi
Günaydın canım hoşgeldin :)Gunaydin gızla
Onemli diyil kuzum. ben geldimyaCanimmmm hoşgeldin unuttum seni etiketlemeyikusura bakma
Hosbuldum :)Günaydın canım hoşgeldin :)
Masallaaah hoşgeldin canım kolay gelsin topigimizin hamilesi uğur getir bize inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsinGünaaaaydıııın :) Mutlu bir günümüz olur inşallah. Ben iş başındayım çay keyfi yapıyorum :)
Çok güzel bi konu açılmış, herkese bol bol mutlu sohbetli eğlenceli vakitler, günümüze biraz da güzellik katalım
Sevdim bunu :)
Teşekkürler canım hoşgeldin senide ekledim inşallah hep birlikte hamiş oluruzGünaydınnnn canlarr masallah çok hoş bi topik olmuş burasi bende geldimmm bu ayda olmadı diyerek yeni bir aya bismillahhhhSevdazede bat 8 ocak