- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 31
Bacisi kurbannm yerimm ben seniiiBende sagaa ozlem baciimcimcimma
Hoşgeldin canım aramıza :))
Ayyy insallahhhhhhhhSenim bugun etiigin dualar kabulmu oluyo aceppp cok dua etiin bizede valla kapilarin acik oldugu satee denk gelmistir insaAllah
Mrb cnm kalplerin huzurlu oldugu yere hosgeldinnn cnmmHayırlı geceler hatunlar ben yeni üyeyimama sizi diğer forumdan takip ediyordum Sevdazede 'nin formuna nasip oldu katılmak
Tekrar hoşgeldin kuzum batimizda aynı tarih batdaşım benim :)Hayırlı geceler hatunlar ben yeni üyeyimama sizi diğer forumdan takip ediyordum Sevdazede 'nin formuna nasip oldu katılmak
Cok teşekkürler canımÇoooook hoşbuldummm...Sevdazede sizleride sohbetlerinizide
Tatlişim yapma ben safoz yaptı onu iş yok onda yalancık çıktı oKızlar hani ıdrarini bardaga yapıp bekletiyosun üste çıkarsa hamile dibe çökerse tortular değilsin bunu yapan oldumu aranzda
Az önce yaptım da üste çıktı sende nasıl olduTatlişim yapma ben safoz yaptı onu iş yok onda
Ayy hoşbuldum tatlişAyy aramıza bir tatliş insan daha katıldı. Hoşgeldin ayy tatliş seni
Bende üstte duruyo tatliş amaa yok o iş yaş beybisiAz önce yaptım da üste çıktı sende nasıl oldu
Amin inşallah herseyin hayırlısı kuzumAsk-I Zuleyha canım hoşbuldum evet Sevdazede batdaşız inşallah hamişdaş oluruz en sonunda tatlış arkadaş
Bu ay mı yaptın sende doğru yanıt wermedimiBende üstte duruyo tatliş amaa yok o iş yaş beybisi
Oda mi varmış ben çamaşır suyunu her ne kadar inanmasamda denemiştimKızlar hani ıdrarini bardaga yapıp bekletiyosun üste çıkarsa hamile dibe çökerse tortular değilsin bunu yapan oldumu aranzda