Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Çamaşır suyuyla yaptımm köpürdü. Daha öncede yapmşdm köpürmüşdü ve kanama başlaynca yaptm köpürmemişdi düşükle sonuçlandı umutluyummm benmle kalsın bebeğimmm ilk defa denedm 1buçuk sene sonra
İnşallah hamileliktendir canım benim ama sen yinede öyle testlere umut bağlama olur mu :KK15:

İnşallah hamileliktendir canım benim ama sen yinede öyle testlere umut bağlama olur mu :KK15:
Tamam canımm. Kızlar aramızda kimyasal gebelik geçiren varmı bnmde bildiğim kdarıyla onlarda bu belirti dönemleri daha sancılı geçiyodu ama allaha bin şükür iyiym batma dışında bişym yok. Dua edn nlurr

olleeey tamam ben nazar boncuğuyum :nazar::nazar::nazar:

Benim hikayemi anlayayım o zaman :KK66:
Adetime 1 hafta kala ishal ve bulantı ve kusmayla gece acile gittik. (Gıda zehirlenmesi sandık)
Ama yumurtlama günümüzde ilişkiye girmiştik o yüzen gebelik süphemiz var dedik serum falan vermesin diye.
Kan aldılar test yaptılar tabi ben o arada hemen internetten test sonucu kaç çıkar diye bakıyorum,
benim BETA HCG 28 çıktı.
Doktor hafta içi kadın doğuma git tekrar test yapsınlar dedi ama % 99 hamilesin dedi, havalara uçtuk. Tabi ben de ne ishal ne bulantı umrumda oldu iyileştim hemen :dondurma: yani 3 hafta falan çok komik bi rakam çok erken öğrendik

Ama kadın doğum doktoru da 5. hafta olmadan kese görmeden hamilesin demedi, dış gebelik olabilir diye.
Çook şükür şu an iyiyiz.
:KK200::KK200:

Adetime 1 hafta kala ishal ve bulantı ve kusmayla gece acile gittik. (Gıda zehirlenmesi sandık)
Ama yumurtlama günümüzde ilişkiye girmiştik o yüzen gebelik süphemiz var dedik serum falan vermesin diye.
Kan aldılar test yaptılar tabi ben o arada hemen internetten test sonucu kaç çıkar diye bakıyorum,
benim BETA HCG 28 çıktı.
Doktor hafta içi kadın doğuma git tekrar test yapsınlar dedi ama % 99 hamilesin dedi, havalara uçtuk. Tabi ben de ne ishal ne bulantı umrumda oldu iyileştim hemen :dondurma: yani 3 hafta falan çok komik bi rakam çok erken öğrendik

Ama kadın doğum doktoru da 5. hafta olmadan kese görmeden hamilesin demedi, dış gebelik olabilir diye.
Çook şükür şu an iyiyiz.
Sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizim başımıza tüm isteyenlere :) benim bu ay yumurtlama günümde (takvim hesabına göre) ilk denememdi olmadı ve artık bebek düşünmüyorum belki vazgeçtiğim an olur :)

benim BETA HCG 28 çıktı.

Çook şükür şu an iyiyiz.
Oy ne kadar erken ogrenmissiniz erken döllenme olmuş galiba canım valla çok şanslısın gebeliği en erken öğrenen anne unvanı sende olabilir :KK70:

Bazılarınız beni önceki konudan tanır eşime gebelik şüphemden bahsetmiyordum buraya gizli girmeler gizli testler fln amaç sürpriz :) bu ay olmaması ile beraber çocuk fikrimden vazgeçtim biraz daha zamana ihtiyacım olduğunu hissettim en basiti hamile olsam spor yapamayacak olmak kilo almak bile korkuttu beni :KK43: az önce eşim rüyasını anlattı çocuğumuz olacak onu gördüm hissediyorum diye eee ben şimdi ne yapacağım :KK43:

X