- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
Ewt warmiş bir yerde yüzde yüz doğru sonuç yazmislarOda mi varmış ben çamaşır suyunu her ne kadar inanmasamda denemiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewt warmiş bir yerde yüzde yüz doğru sonuç yazmislarOda mi varmış ben çamaşır suyunu her ne kadar inanmasamda denemiştim
Amin amin amin inşallah kim istiyorsa rabbim hepsine nasip etsin kuzum hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün SevdazedeAmin inşallah herseyin hayırlısı kuzum
Sanmıyorum kuzum ya eczanedekilerin bile %100 güvenirliği yokEwt warmiş bir yerde yüzde yüz doğru sonuç yazmislar
Noww beybisi oldu baya Yapalı amaa tık yok sıkma askısı Çıkart aklından canısı ben öyle yapmaya çalışıyom beybisiBu ay mı yaptın sende doğru yanıt wermedimi
Tatlişş nereyeeeeKizlar ben kaciyorum benim kocis kziyo artikk size iyi muhabetler
İyi geceler kuzum benimKizlar ben kaciyorum benim kocis kziyo artikk size iyi muhabetler
Ne yapim cnmm adami uyutumm sandimmm ama uyumamiss daha buralardayizz cok grsrz cnmm benmmTatlişş nereyeeee
Git git kociş çagırıyo tatlişler sizi
İyi geceler tatlı tatlı rüyalar kuzumHanımlar ben çıkıyorum net delirtti beni telefonun netide çekmiyor ben telefonumdan olmadan çıkim en iyisi sizleri kocaman öpüyorum hayırlı geceler, mutlu sabahlara uyanalım inşallah Allaha emanet olun kendinize cici bakın
Saol canimin içiiİyi geceler kuzum benim
Aynen stres yok, no stres :)Kızlar kızçeler yahu bu kadar stres yapmayın Allah aşkına ben 12 yıllık evliyim sizin kadar stres yapmadım vallahi size takılarak stres yapcam bundan sonra derdimiz bir bundan böyle hepimiz birimiz için birimiz hepimiz için duacı olalım
Pekalası iyi geceler tatliş tatliş rüyalarNe yapim cnmm adami uyutumm sandimmm ama uyumamiss daha buralardayizz cok grsrz cnmm benmm
Saol cnmm benimm sanadaPekalası iyi geceler tatliş tatliş rüyalar