- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 31
Sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizim başımıza tüm isteyenlere :) benim bu ay yumurtlama günümde (takvim hesabına göre) ilk denememdi olmadı ve artık bebek düşünmüyorum belki vazgeçtiğim an olur :)
Oy ne kadar erken ogrenmissiniz erken döllenme olmuş galiba canım valla çok şanslısın gebeliği en erken öğrenen anne unvanı sende olabilir
Canım benim de bat 1 ocak inşallah tutar bu ay benim ilk denemem soğan kürü uyguluyorumGunaydin cnmlarimmm
İnşallah ama adetim bitti ya hemen başlasak ki diyorum yoksa yumurtlama gününe uç gün kala ve uç gün geçe mi olsa diyorum bi yandan da herkes iki günde bir deneyin adet biter bitmez diyor şaştım kaldım
Bi arkadaşımda pco o da bugün soğan kürüne başladı.
Hadi güzel haberlerle inşallah
5.günü başlanır diye biliyorum benİnşallah
İnşallah ama adetim bitti ya hemen başlasak ki diyorum yoksa yumurtlama gününe uç gün kala ve uç gün geçe mi olsa diyorum bi yandan da herkes iki günde bir deneyin adet biter bitmez diyor şaştım kaldım
Zararı olur mu adet bitince başlasak5.günü başlanır diye biliyorum ben
Deyer yazilmamisdi oylesine neqativ yazilmisdiCanisi senin bhcg değerin kaç çıktı ?
Ne demekEsr02 davet ettiğin için saol canim
Sorma kuzu adet olmadim ama bi sanci bi sanci asiri kotuyum sdet olucam yok bebis malesef :)
Ilk defa duyuyorum degerlerin yazilmasi lazim bide resmen ikinci cizgi gorunuyo bence hamilesin kiz senDeyer yazilmamisdi oylesine neqativ yazilmisdi
Aminnnnnn canimm insallahh yeni ay yeni umutlar demek Rabbim hiç bir zaman çaresiz bırakmasın dermansız dert vermesin kızlar bir birimiz için duaya başlayalım mı bu işin ehli varsa öncülük yapabilir bizeTeşekkürler canım hoşgeldin senide ekledim inşallah hep birlikte hamiş oluruz