- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 31
InsaAllah cnm haber vericmCanım hamilelik testi yap hamile olabilirsin yum testi ile pozitif görerek hamileliğini öğrenen çok var inşallah hamilesindir güzel haberini bekliyorum heyecanla
InsaAllah olledir 1 2 gun gecsin yapicmHamile olabilirsin canım gebelik testi yap bi bence
Ay insallahh hamissindirKizlar Allah askina bakin bugun adet gunum lh halla pozitif sizce bugunmuyumurtluyurum
Hamisim cnm bugun gitiim 5 haftalik mis teyzesi yarin Allahim kismet ederse dr goruncemAy insallahh hamissindir
Teyzesiii onuuu yesin yesinn :) insallah kuzum sana cok guzel sarilicakkHamisim cnm bugun gitiim 5 haftalik mis teyzesi yarin Allahim kismet ederse dr goruncem
Aminnn kuzum insaAlllah Allah herkese nasip etsin Rabim kimsenin kucagini bos birakmasin kurban oldugumTeyzesiii onuuu yesin yesinn :) insallah kuzum sana cok guzel sarilicakk
Gunu gelince rabbim veriyo bak :)Aminnn kuzum insaAlllah Allah herkese nasip etsin Rabim kimsenin kucagini bos birakmasin kurban oldugum
Aynen oyle cnm Hamd olsun ne kadar sukur etsem azdir varlaaaaaGunu gelince rabbim veriyo bak :)
Allah kucağına almayı nasip etsin cnm ne Zaman'dan beri istiyordunAynen oyle cnm Hamd olsun ne kadar sukur etsem azdir varlaaaaa
9+0 olduk teyzesi cabuk gecti yaEee sizler nasilsinizSevdazede nerdeee goremedimm
masaAllah cnmm saglikla kucagina aldigimiz gunlerde olur insaAllah9+0 olduk teyzesi cabuk gecti ya
5 seneden bu yana cnmm Allah razi olsun darisi olmayanlarin basina insaAllahAllah kucağına almayı nasip etsin cnm ne Zaman'dan beri istiyordun
İnsallah pes pe se dogum yapariz @sevdazemasaAllah cnmm saglikla kucagina aldigimiz gunlerde olur insaAllah
InsaAllah cnmm insaAllah nerelerde acabaİnsallah pes pe se dogum yapariz @sevdaze
De gelsinde listeye eklen yaaa
Hamisim cnm bugun gitiim 5 haftalik mis teyzesi yarin Allahim kismet ederse dr goruncem
Daha once olmusmuydu,sende dusuk falan kuzuInsaAllah cnmm insaAllah nerelerde acaba
ALLAH razi olsun gullum en onemli seyi yaptim cbm takmadim gitiim burallardan biraz kafami dinledim Rabimde nasip etii hamd olsun Darisi sana ve olmayanlara olsun cnmlarim benimHayırlı olsun canım :) çok çoooooooooookkkkkkk çok sevindim yaaa kaç zamandır bakıyom nerelerdesin diye bende hala bişey yokinşallah bende kalırım bu ay sen bişey yaptınmı ekstra bebek için
4 aylik bebegimin kalbi durmustu cnm hergun bi coraspirin aliyorum artik pihtilasma olabilir diye tedbirnDaha once olmusmuydu,sende dusuk falan kuzu
Bak kuzum kesinliklee yarin git ozaman sole bole bole oldu die ustunde dur4 aylik bebegimin kalbi durmustu cnm hergun bi coraspirin aliyorum artik pihtilasma olabilir diye tedbirn